Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja biorę magnez po konsultacji. Jednak nie wiem czy gdybym brala wczesniej na własną rękę to możliwe że nie poszłabym do szpitala. Bo magnez łagodzi bóle. Też łykam od początku witaminy dla kobiet i jest tam magnez zawarty. Jednak chyba za mało.
Ilona92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymalgosia82 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1cf7be47780e.jpg
Ja już po prenatalnych, lekarz super wszystko mówił, był bardzo miły i nie miał chyba nawet 30 lat. Jeszcze nie popsuty. Badanie z krwi za 10 dni a USG wszystko ok, książkowo jak to lekarz określił. Polecam w Szczecinie Pomorzany. Zobaczcie co ma między nogami. Na 90% facet.
-
kaszelkowa wrote:Zaczynamy dzisiaj 2 trymestr!
Ja os poczatku biorę Femibion, teraz przeskakuje na Fmibion 2, ale jesli któraś z Was bierze Pregna DHA to w Rossmanie z karta rosnę jest w promo 19.99 zamiast 29.99 -
Jestem i ja z poczatkiem 12 tyg
nie wiem, moze zbieg okolicznoaci,ale kazdy tydzien ciazy zaczynam wymiotami. Jak mowie mezowi, ze znowu wymiotowalam,to pada staly tekst "no tak, wtorek dzisiaj"
zaczynam miec powoli dosyc tego samopoczucia.
Pytalam wczoraj o to, co jesc, bo pomyslow nie mam i powiem Wam, ze platki i wszelkie jogurty, serki juz mi sie przejadly. Aczkolwiek platki to jedyne danie, ktore jem od dluzszego czasu szczegolnie rano i jeszcze jakos znosnie na nie patrze. Ser zolty od poczatku ciazy bleee,moze ser bialy i dzem wroca do lask.
Jutro mam wizyte na nfz i nie wiem jak sie ubrac, bo nie wiem jak bedzie mnie badal. Nie ma tam chyba spodniczek jednorazowych, a jak zaloze sukienke,to ciezko bedzie z usg przez brzuch. Znowu zaloze spodnie to jak bedzie kazal sie rozebrac to bede tylkiem swiecic. Chyba jak maz wroci to pojedziemy na szybkie zakupy i zaopatrze sie w jakis dluzszy sweterek czy cos. -
Dzień dobry:)
Trochę mnie tu nie było, ale przeziębienie po kilku podejściach w końcu mnie dopadło;/
Mam pytanie do ciężaróweczek z hashimoto, jak często Wasi ginekolodzy zlecają kontrolę tsh? Bo mam wrażenie że mój olewa sprawę -
Ellka wrote:Dzień dobry:)
Trochę mnie tu nie było, ale przeziębienie po kilku podejściach w końcu mnie dopadło;/
Mam pytanie do ciężaróweczek z hashimoto, jak często Wasi ginekolodzy zlecają kontrolę tsh? Bo mam wrażenie że mój olewa sprawę
Współczuję choroby i mam nadzieję że szybko puści
Mi TSH kontrolują co 3-4 tygodnie. -
Mam pytanie do ciężaróweczek z hashimoto, jak często Wasi ginekolodzy zlecają kontrolę tsh? Bo mam wrażenie że mój olewa sprawę -
Mam pytanie do ciężaróweczek z hashimoto, jak często Wasi ginekolodzy zlecają kontrolę tsh? Bo mam wrażenie że mój olewa sprawę
Maja niedoczynnoscia zajmuje sie endokrynolog. Na chwile obecna ginekolog nie ingeruje w to. -
No to utwierdzam się w przekonaniu żeby wrócić do poprzedniej ginki.
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi -
Hej, ja właśnie wróciłam od prowadzącego. Co do mojego krwawienia to mam się z nim męczyć przez kolejne 3 miesiące. Powód to polip doczesny, podobno dość częste powikłanie ale nie groźne. Maluszek mi dziś pomachał dwoma rączkami. Dalej nie chce pokazać czy jest chłopcem czy dziewczynka. Miłego dnia wszystkim
Ilona92 lubi tę wiadomość
-
Witaj Olka25
.
Tęskniąca najważniejsze, że z dzieckiem wszystko ok. Współczuję męczennika się z krwawieniem bo niby wiadomo od czego ale zawsze to jest stres... Ja plamie z nadzerki. Niby od prawie 2 tyg jest wszystko ok i nawet jakby się teraz pojawiło to wiem od czego ale jakieś wątpliwości są zawsze i strach...
29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️