Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
acygan wrote:Dziewczyny nagrywacie wasze usg? Przeczytalam tu przed chwila, jedna pisala,ze play zapomniala wcisnac
kurcze nawet na to nie wpadlam,lekarze sie zgadzaja?
chyba ze zle zrozumialam,to przepraszam
ja się nawet nie zapytałam lekarza, uznałam, że to moje wnętrzosci i koniec ;p nie miał okazji się nie zgodzić
-
nick nieaktualnyacygan wrote:Dziewczyny nagrywacie wasze usg? Przeczytalam tu przed chwila, jedna pisala,ze play zapomniala wcisnac
Mnie zdjęcia wystarczająmam usg prenatalne - płytkę.
Totoro a kiedy masz teraz wizytę? Dopytaj się.
Casteam może uważa, że teraz to i tak na 100% nie wiadomo. -
Aliskaa przeskoczyłam z wątku na wątek i z tego wszystkiego zapomniałam się przedstawić
.
Termin z wczorajszych prenatalnych na 16.04. ☺️ Pierwsza ciąża, 31 lat.
Ja na l4 jestem od początku ciąży (miałam krwiaka).
Filmiki z usg to super sprawa, coprawda mam tylko płytkę z prenatalnego badania ale stwierdzam ze to mój najlepszy filmAliskaa lubi tę wiadomość
-
acygan wrote:Dziewczyny nagrywacie wasze usg? Przeczytalam tu przed chwila, jedna pisala,ze play zapomniala wcisnac
-
nick nieaktualnyMonnn wrote:Aliskaa przeskoczyłam z wątku na wątek i z tego wszystkiego zapomniałam się przedstawić
.
Filmiki z usg to super sprawa, coprawda mam tylko płytkę z prenatalnego badania ale stwierdzam ze to mój najlepszy filmjuż zapisałam na pierwszej stronie
Monnn lubi tę wiadomość
-
Mi narazie długości nie mierzyli, usg z pomiarem dł szyjki mam dopiero 17.11. Tylko lokalizacje łożyska" nisko i na przedniej scianie" ale to i tak narazie właściwie nic nie znaczy w wiekszosci przypadkow się podnosi i na to licze
Totoro lubi tę wiadomość
-
monroe wrote:Mi narazie długości nie mierzyli, usg z pomiarem dł szyjki mam dopiero 17.11. Tylko lokalizacje łożyska" nisko i na przedniej scianie" ale to i tak narazie właściwie nic nie znaczy w wiekszosci przypadkow się podnosi i na to licze
Mi też nie mierzył, ale mówi, że krótka
-
Monnn wrote:Aliskaa przeskoczyłam z wątku na wątek i z tego wszystkiego zapomniałam się przedstawić
.
Filmiki z usg to super sprawa, coprawda mam tylko płytkę z prenatalnego badania ale stwierdzam ze to mój najlepszy film
Widzę, że mialas wczesniej prenatalne. Ale dzidzia duza to udalo się wszystko pomierzyc. Tez jestem w 12 tyg, prenatalne za 5 dni, czyli 12t5d i poki co wciąz termin na 20.04.Monnn lubi tę wiadomość
-
Ja jak leżalam w szpitalu to na opisie usg miałam podana długość szyjki (nie pamiętam już ile dokładnie ale na pewno ponad 4). Poza tym podczas badania ginekologicznego (i u mojej gin i w szpitalu) mówiono mi że mam długa i zamknięta, bardzo ładna szyjke więc o nic więcej nie pytałam.29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
Ja prenatalnemam na usg.
Mi szyjki nie mierzyl ani nic o lozysku nie mówił a zapomnialam sie dopytać. Na nastepnym muszę sprawdzić i dopytac sie. Pamietam w poprzedniej ciazy dopiero w 30 tygodniu na moje rzyczenie sprawdzil szyjke a ja dopiero poznonsie dowiedziałam, ze to wogole powinnonsie sprawdzac i ze dopochwowo sie sprawdza. -
Dzieciątko co usg to termin na wcześniej przestawia
dobrze że ja w takim tempie nie rosnę. Edwarda w takim razie u Ciebie jeszcze większe szanse na poznanie płci maluszka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2017, 17:57
edwarda20 lubi tę wiadomość
-
Monnn wrote:Dzieciątko co usg to termin na wcześniej przestawia
dobrze że ja w takim tempie nie rosnę. Edwarda w takim razie u Ciebie jeszcze większe szanse na poznanie płci maluszka
Monnn lubi tę wiadomość
-
Ja po wizycie, dzidzia ma sie dobrze, troszke sie ruszala, ale nie fikala koziolkow
tetno 150, dlugosc okolo 5 cm, cos czuje, ze bedzie dziewczyna, mala po mamusi,bo malo mierzy jak dla mnie
ale lekarz mowi,ze wszystko jej sie podoba, takze jestem dobrej myslmyslina plec chyba jeszcze troszke za wcześnie: )
darika, Aliskaa, Tusianka, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
Magdzia85F wrote:A dziewczyny z Warszawy i okolic? Gdzie chcecie? Mnie Starynkiewicza po głowie chodzi. Ale podobno szpital Banacha ten nowy jest niezły, ale opinii mało jeszcze.
MaGo a Ty jesteś wysoko i Twój Mąż/partner?
Dobrze, że Maleństwo zdrowie i ruchliwe
Edwarda - no dokładnie, z tym bycie prosiakiemteż się obawiam.
Marcel❤
-
nick nieaktualny