Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
edwarda20 wrote:Taka sobie?????? jestes wielka! ;p Ja mam 20 cm mniej ;p A mąz tez 175.
a myślałam, że ja z tych średnich
Mi na każdej wizycie bada szyjke, także co 3 tygodnie siadam wpierw na "samolociku" i szyjka długa, zwarta, prawidłowa
Marcel❤
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyacygan wrote:Ja po wizycie, dzidzia ma sie dobrze, troszke sie ruszala, ale nie fikala koziolkow
tetno 150, dlugosc okolo 5 cm, cos czuje, ze bedzie dziewczyna, mala po mamusi,bo malo mierzy jak dla mnie
ale lekarz mowi,ze wszystko jej sie podoba, takze jestem dobrej myslmyslina plec chyba jeszcze troszke za wcześnie: )
gratulacje
Kinga. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
My też już po i wszystko ok
Nadal nie dowierzam, że nosze w sobie ponad 7 centymetrowego malucha!
Jutro powiemy rodzicom męża, a moi dostaną zielone światło aby się dalej chwalić jeśli zechcą bo biedni musieli siedzieć cicho przez 6 tygodni, dla mojego taty to były torturydarika, MaGo, Monnn, Aliskaa, Tusianka, Magdzia85F lubią tę wiadomość
-
Mi tez ciezko uwierzyć, ze cos tam siedzi
Maz byl szczesliwy na wizycie,bo mowi, ze z opowiesci to nie to samo co zobaczyc na zywotroche sie bal, bo mialam dopochwowo,wolalby tego nie widziec, ale stanal sobie obok pani doktor i na jej monitorze ogladal
ale co lepsze, od zawsze mowil, ze chce dziewczynke,a dzis jak zobaczyl, stwierdził, ze to facet
nie potrafi tego wytlumaczyc
-
nick nieaktualnyU mnie rodzina juz wie ale jeszcze znajomi nie wiedza
poczekam jeszcze z kilka dni i powiadomie
My specjalnie jechalismy do Polski zeby powiedziec przyszlym dziadkom. Kupilismy takie male ciapetki w pudelkui do kompletu wodke Bialy Bocian hehe
Magdzia85F lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sweetmalenka, pokażesz nowego domownika?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny