Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Justa.Mayka wrote:Jak ogólnie się czujecie w tych pierwszych tygodniach?
Ja póki co nie mam żadnych typowych objawów - odrzuciło mnie jedynie od kawy
To sam początek, ale nie obraziłabym się jakby tak zostało
Mirabelcia ja też jeszcze przed pierwszą wizytą
Kinga śliczny kropek:-)już nie mogę się doczekać jak zobaczę mojego:-)
Kasia1805 jestem w podobnej sytuacji zawodowej
MaGo witaj:-)
Juicy B gratuluję serduszka:-) -
MaGo wrote:A czy macie może rewolucje żołądkowe? Ja to co chwilę lecę do wc
Zjem i za moment ból żołądka i już kaplica
Mam lekkie zaparcia. A tak, niby czuje głód ale nie mam na nic ochoty, nic mi nie wchodzi. Jak już jem to niewiele. Szok bo zawsze jadłam więcej niż mój 58kg mąż ;p
-
yvonneSW wrote:Do dziewczyn które jako objaw maja ból piersi. Jak to u was wygląda? Bo ja mam takie zmienne natężenie. Raz bolą tak że w ogóle ledwo chodzę bo bolą tak bardzo nie mówiąc o prysznicu czy zdjęciu stanika. A czasami bolą głównie przy dotyku czy wy też tak macie?
Mnie bolą tak jakby w środku i tylko po dotknięciu - ale przy bieganiu bardzo.
Nie są nabrzmiałe i tylko chwilami 'czuje' nie dotykając ich.yvonneSW lubi tę wiadomość
-
yvonneSW wrote:Do dziewczyn które jako objaw maja ból piersi. Jak to u was wygląda? Bo ja mam takie zmienne natężenie. Raz bolą tak że w ogóle ledwo chodzę bo bolą tak bardzo nie mówiąc o prysznicu czy zdjęciu stanika. A czasami bolą głównie przy dotyku czy wy też tak macie?
-
Justa.Mayka wrote:Mnie narazie mdłości, zaparcia, wymioty i wzdęcia nie dotknęły. Czasem mi się w głowie kręci no i senna jestem ale nie jestem pewna czy to nie zmęcze ie po prostu
Co do sexu ja nie rezygnuję - przynajmniej dopóki nie obserwuję u siebie nic złegoJusta.Mayka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Justa.Mayka wrote:Ale działo się coś niepokojącego?
Czy lekarz profilaktycznie zakazał?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2017, 22:35
-
nick nieaktualny