Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
A tak swoja droga, to ugotowalam dzis znowu zupke, tym razem brokulowa
jedyne cieple posilki,ktore zjadam to zupy,na mieso patrzec nie moge.[/QUOTE]
Ja dopiero po slubie zaczelam uczyc sie gotowac, zielona bylam totalnie, no moze spaghetti jakos potrafilam zrobic ;p zupy to dla mnie do tej pory czarna magia, zrobilam kilka razy jakies zupy kremy jak mialam 8 usuniete a tak to zup nie robie w ogole. Dlatego jestem z siebie dzisiaj mega dumna, ugotowałam moj pierwszy rosółtaki klarowny, pychotka
edwarda20, Tęskniąca lubią tę wiadomość
07.04.2018 - marzenia się spełniajązakochana na zabój w Synku
-
nick nieaktualnyjasmina6 wrote:O listy pisane do Ciebie od pracodawcy
PS.
Ogarnij trochę hormony, bo wprowadzasz jakąś chorą atmosferę, a ja nie przypominam sobie żebyśmy były koleżankami żebym musiała Ci się zwierzać ze szczegółami z mojego zycia prywatnego... -
Aksamitna wrote:no tak Ty mozesz najwięcej wiedzieć o korespondencji jaką otrzymuję. Wyjaśnię Ci łopatologicznie: pisma dotyczyły zakończenia okresu zasilkowego jaki mi przysługuje. A oo jego zakończeniu masz dwie opcje, albo wniosek rehabilitacyjny do ZUS albo powrot do pracy.
PS.
Ogarnij trochę hormony, bo wprowadzasz jakąś chorą atmosferę, a ja nie przypominam sobie żebyśmy były koleżankami żebym musiała Ci się zwierzać ze szczegółami z mojego zycia prywatnego...
Mi to sie wydaje,ze jasmina miala na mysli to,ze pracodawca bardzo brzydko robil, ze tak pisal do Ciebieno ale to ja tak zrozumialam,nie wiem jaki byl jej zamiar
jasmina6, Rene, Sassy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyacygan wrote:Mi to sie wydaje,ze jasmina miala na mysli to,ze pracodawca bardzo brzydko robil, ze tak pisal do Ciebie
no ale to ja tak zrozumialam,nie wiem jaki byl jej zamiar
-
Aksamitna wrote:no tak Ty mozesz najwięcej wiedzieć o korespondencji jaką otrzymuję. Wyjaśnię Ci łopatologicznie: pisma dotyczyły zakończenia okresu zasilkowego jaki mi przysługuje. A oo jego zakończeniu masz dwie opcje, albo wniosek rehabilitacyjny do ZUS albo powrot do pracy.
PS.
Ogarnij trochę hormony, bo wprowadzasz jakąś chorą atmosferę, a ja nie przypominam sobie żebyśmy były koleżankami żebym musiała Ci się zwierzać ze szczegółami z mojego zycia prywatnego...
Mlr 0%, trzy szczepienia i wynik nadal 0%, doszczepianie pullowanymi - wynik 34,9!
Dodatnie MTHFR w układzie heterozygotycznym mutacji A1298C.
Dwa Aniołki - kwiecień 2015, październik 2015 -
Andzia123 wrote:A tak swoja droga, to ugotowalam dzis znowu zupke, tym razem brokulowa
jedyne cieple posilki,ktore zjadam to zupy,na mieso patrzec nie moge.
taki klarowny, pychotka
[/QUOTE]
Szczerze to ja zup tez nie potrafue zbytniodopiero sie ucze
ale jakies drugie dania to bez problemu, tylko teraz kiepsko mi podchodza
-
acygan wrote:Mi to sie wydaje,ze jasmina miala na mysli to,ze pracodawca bardzo brzydko robil, ze tak pisal do Ciebie
no ale to ja tak zrozumialam,nie wiem jaki byl jej zamiar
Mlr 0%, trzy szczepienia i wynik nadal 0%, doszczepianie pullowanymi - wynik 34,9!
edwarda20 wrote:Myszka Lena zazdroszczę takiej firmy i podejscia do czlowieka. Moze jeszcze kiedys na taką tafię
Trochę się nerwowo zrobilo, takze dziewczyny oddychamy porządnie kilka razy i jest ok -
Ja dziękuje za teściów na dole którzy od czasu do czasu zaproszą na obiad, często zupę
nick nieaktualnyjasmina6 wrote:Absolutnie nie szukam tu koleżanek do wielkich zwierzeń, chodziło mi o to że powinnaś mieć spokój bo ciąża to ciężki okres. Wiem ile mnie kosztują telefony kierownictwa choć chciałabym by o mnie zapomnieli do kwietnia bo nie mam łatwej ciąży. Nie miałam nic zdrożnego na myśli więc może nie ja powinnam opanować hormony, naskoczyłaś od razu...
-
Szczęściarz! Uważaj acygan bo szybko pomyśli o drugim jak mu tak dobrze w czasie Twej ciąży
ale mój jak lerzalam w szpitalu miał tak samo, po tym stwierdził że waga się zepsuła bo za dużo pokazuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2017, 19:58
Aksamitna wrote:źle to odczytalam, jako sugestie że bajam. Jeżeli Cię urazilam to przepraszam :* słabo sie znamy na tym wątku, a przez pisanie ciężko odczytać intencje.
edwarda20 lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Rene wrote:kiedy masz wizyte u gina?
We wtorek mialam prenatalne i zaraz po nich pojechalam do mojej gin na wizyte. Zbadala mnie na fotelu i mam sie z nią zobaczyc 31.10 bo konczy mi sie zwolnienie. Troche mnie zasmucila, że kolejne usg to dopiero polowkowechyba wydębie od niej skierowanie wczesniej (ona nie ma usg w gabinecie). W przyszlym tyg umowilam sie tez na wizyte do gina z Medeoru ale nie wiem czy pojde...
A jak u Ciebie?
Edit: Jasmina oczywiscie a nie Rene ;p zajebisty ten wozek Bugaboo! Cena tez niezla ;p ale piekny jest i lekki, bo tylko 9 kg !Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2017, 20:03
-
A ja zupy uwielbiam jeść i robić. Ale mój mąż za to nie bardzo, więc mimo, że gotuję od dawna, to wcześniej z zup był głównie rosół albo pomidorowa. Mi się już przejadły, więc od roku krok po kroku wdrażam inne, żeby go przekonać, że zupy mogą być lekkie i przyjemne, a nie tłuste jak u jego mamy.
Ogólnie musiałam dużo rzeczy męża "nauczyć jeść", bo teściowa to gotuje po staropolsku bardzo tłuste mięsa najczęściej, których ja nie znoszę. Mąż z resztą też nigdy jej kuchni nie lubił, więc teraz często jak się kłócimy to w żartach z jego strony słyszę, że wybacza mi bo dobrze gotuję