Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Acygan takie dolegliwosci jak opisalas wczesniej to przez bardzo niskie cisnienie. Mialam tak na poczatku.
Jak piszecie jak lumpy wyciagaja kase z panstwa i jak zyja sobie jak pączki w masle to mnie ponosi. Ale coz, pis zrobilo wszystko zeby zapewnic sobie odpowiedni elektorat. Zaden lump teraz nie zaglosuje na inna partie, nie daj boze zeby zabrali kase... wrrrrrrrrrrrrrrr!
-
edwarda20 wrote:Acygan takie dolegliwosci jak opisalas wczesniej to przez bardzo niskie cisnienie. Mialam tak na poczatku.
Jak piszecie jak lumpy wyciagaja kase z panstwa i jak zyja sobie jak pączki w masle to mnie ponosi. Ale coz, pis zrobilo wszystko zeby zapewnic sobie odpowiedni elektorat. Zaden lump teraz nie zaglosuje na inna partie, nie daj boze zeby zabrali kase... wrrrrrrrrrrrrrrr!
Niby racja,ale pomogli tez sporo uczciwym kobietom. Roznie mozna na to patrzec, a polityka to temat rzeka
Cisnienie mam dobre,na poczatku ciazy mialam niskie, za to serducho troche za szybko bije, ale przed ciaza tez mialam troche przyspieszona prace serca. A teraz to w koncu jest dodatkowe i duze obciazenie dla organizmu. Aczkolwiek mam nadzieje, ze szybko mi to przejdzie -
Mnie to najbardziej boli to,ze teraz wszystko na pokaz sie robi. W przedszkolu dzieci sa wysmiewane, bo nie maja haczyka czy paskow na bluzie, no masakra,a kiedys tak nie bylo. Przynajmniej za moich czasow
ludzie zyli na duzo nizszym poziomie, ale i zaradni byli, teraz idziesz do sklepu, wszystko masz dostepne,tylko ciagle kasy malo.
edwarda20, Agusia_pia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Od jakiegoś czasu mam wrażenie że przy skutkach mam sucha skórę i dziś zaczęłam tam trochę 'grzebać'. Po delikatnym rozszerzeniu lewego zauważyłam coś białego lekko płynnego. W prawym wszystko po staremu. Obecnie 13t 3d. Czy to jest tzw "siara"?
-
Halina90 wrote:Od jakiegoś czasu mam wrażenie że przy skutkach mam sucha skórę i dziś zaczęłam tam trochę 'grzebać'. Po delikatnym rozszerzeniu lewego zauważyłam coś białego lekko płynnego. W prawym wszystko po staremu. Obecnie 13t 3d. Czy to jest tzw "siara"?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2017, 06:39
-
Kachna62 wrote:To prawda dziewczyny nie ma sie co kłócić ktora wyłudza a która nie.
Prawda jest taka ze:
1. dla bezrobotnych (kosiniakowe+500+)=1500zl
2. dla zatrudnionych a najnizsza krajową
(80% najnizszej krajowej+500+)= 860+500=1360
O wyłudzeniu mozemy mówić faktycznie gdy zatrudniamy sie u znajomego na 5000 netto i za tydzien dajemy zwolnienie lekarskie..
Kachna62 lubi tę wiadomość
29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
A ja dzisiaj na 15:45 wizytuje. Już się nie mogę doczekać!
Aaa i dzisiaj w Biedronce maja być koszule nocne, jakby któraś Mamuśka była zainteresowana. Ja jadę i zobaczę, bo teraz zdecydowanie lepiej mi się śpi w koszuli niż w piżamie
. Chyba po 35 zł o ile dobrze pamiętam, wiec cena dobra
.
29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
Dzień dobry w tak pięknym dniu
trzymam kciuki za wszystkie wizytujące dziś.
A ja u siebie zauważyłam coś dziwnego...po każdym śniadaniu i tylko śniadaniu, po innych posiłkach już nie, muszę sie położyć, bo wszystko mnie w brzuchu uciska. Poleże z 10-15 min i moge już normalnie funkcjonować. To juz niemal rytuałśmieje sie sama z siebie, że ja już budzę sie rano zmeczona i to dlatego musze sie polozyc
dzięki za cynk o Biedronce
-
Tęskniąca ja codziennie musze poleżeć po śniadaniu. Czasami nawet godzinę bo czuje sie slabo. Potem przechodzi. Jak np mam rano lekarza to nie jem sniadania.
Ja jeszcze spie w piżamie choc niektóre juz mnie cisną.
Pierwsza noc z poducha do spania calkiem udana. Musze wypróbować różne konfiguracje i wybrac najwygodniejsza.
Mąż ma w tym tyg urlop wiec bedzie mnie rozpieszczalWiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2017, 10:03
-
nick nieaktualnyBylam dzisiaj u lekarza domowego. Dostalam skierowanie do neurologa i w srode mam wizyte. Chyba beda mi robic jakas tomografie czy cos. Nie wiem.. ale ciesze sie ze w koncu ktos sie zainteresowal tematem.
U nas bardzo ladna pogodawczoraj bylo 27stopni i bylismy nad morzem. Ludzie sie kapali
Ja mam tez problemy ze snem. Krece sie jak glupiamam jakies chore sny. Moze ta poduszka by mi pomogla.