Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Paatka wrote:https://mamaginekolog.pl/usg-polowkowe-ciazy/ Rzucam linkiem ze szczegółami
Na normalnym usg pewnie sprawdzi, tak jakby i zapewne sprawdził np.
przezierność i kość nosową z pierwszego usg, ale czy tak dokładnie to nie wiem bo po coś chyba w końcu te certyfikaty robią
Mlr 0%, trzy szczepienia i wynik nadal 0%, doszczepianie pullowanymi - wynik 34,9!
Dodatnie MTHFR w układzie heterozygotycznym mutacji A1298C.
Dwa Aniołki - kwiecień 2015, październik 2015 -
nick nieaktualnyJa mam polowkowe 20 listopada. Bedzie u mnie wtedy 19t3d. Mam je bezplatnie bo jest one obowiazkowe. I tak jak za pierszym razem platnym tak i teraz bedzie mi robic usg inny lekarz/polozna.
Ja na necie znalazlam fajna liste wyprawki do odhaczania cl sie kupilowlasnie musze troszke ja zmodyfikowac i uzupelnic
-
Ja też na polowkowe idę do innego lekarza - takiego z certyfikatem. W poniedziałek będę dzwoniła się umówić
. Moja gin sama mnie odesłała do tego genetyka, bo ona nie ma certyfikatu a chce, jak sama mi powiedziała, żeby jej pacjentki były dokładnie przebadane, tak jak to tylko możliwe
.
29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
casteam wrote:Ja mam polowkowe 20 listopada. Bedzie u mnie wtedy 19t3d. Mam je bezplatnie bo jest one obowiazkowe. I tak jak za pierszym razem platnym tak i teraz bedzie mi robic usg inny lekarz/polozna.
Ja na necie znalazlam fajna liste wyprawki do odhaczania cl sie kupilowlasnie musze troszke ja zmodyfikowac i uzupelnic
29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
Ja mam połowkowe w Luxmed na 23 a prywatnie mam zapisana wizytę 21 pewnie z tej Luxmedu zrezygnuje bo tam maja kiepski sprzęt. Więc już za niecały miesiąc został
-
Ja polowkowe robie u swojej prowadzacej, bo wiem, ze wykonuje je solidnie nie majac certyfikatu. W tej samej przychodni jest lekarz z certyfikatem i podobno wcale az taki dobry nie jest. Akurat wypada mi razem z comiesieczna wizyta na 20 tydz wiec bedzie to poczatek grudnia
kurcze ale ten czas leci
Wcinam sniadanko,kanapki z nutella i zastanawiam sie czy zjesc banana czy mandarynkenie zmoeszcze tego i tego
Bylam wczoraj u endokrynologa. Bardzo ladnie sie zachowal, bo uspokoil,ze nie ma co sie denerwowac, ze najgorszy czas juz za mna,mam dorobic wolne hormony, przyjsc za tydzien i nie policzyl zlotowki za wizytedarika lubi tę wiadomość
-
ja mam wizytę u swojego in 6 listopada, będzie 18 tc (17 t 2 d) i pewnie na połówkowe skieruje mnie do tego gina który robił mi usg prenatalne więc będę miała drugą wizytę po 2 tyg.
ja właśnie zjadłam kanapki z białym serem dżemem i miodemmm pycha (jedna była z miodem, a dwie z dżemem, nie łączę miodu z dżemem na jednej kanapce
)
dziś jadę na plotki do koleżanki -
My dzis moze w koncu sie wybierzemy na zakupy ciuchowe jesli bede w stanie i maz w miare wczesnie skonczy prace. Tylko troche sie ich boje, ze bedzie mi slabo albo cos
w tych galeriach tez na weekend zawsze pelno ludzi a to mi nie sprzyja. W dodatku do Wawy mamy 50 km.
Sa tu moze dziewczyny z Warszawy? Chcialabym sie dowiedziec, czy poza Arkadia jest gdzies jeszcze taki duzy h&m? -
Acygan ja jestem z wawy i najwiekszy h&m jest w promenadzie maja też tam dzial dla kobitek w ciąży.
W zlotych zlikwidowali dzial dla kobiwt w ciąży. -
nick nieaktualny
-
Bylam przed chwila na pobraniu krwi zeby sprawdzic czy TSH mi cos spadlo. Wyniki beda wieczorem, mam nadzieje, ze jest jakas poprawa
Ogolnie to moje samopoczucie pozostawia dalej wiele do zyczenia, kolezanka z klasy mnie pocieszyla, ze ja wymioty meczyly do konca czwartego miesiaca...
-
nick nieaktualnyA jednak nie mialam masazu. Pani stwierdzila ze nie bedzie prowokowac mojego bolu i przepisala mnie do jakiegos typa na fizjoterapie przy uzyciu jakichs pomocnych narzedzi
Kupilam bilety na Listy do M. Fajnie ze za granica mozna obejrzec w kinie polski film -
No to 17 tydzień dziś zaczynam
ale leci
Agusia_pia lubi tę wiadomość
-
AJrin wrote:Acygan ja jestem z wawy i najwiekszy h&m jest w promenadzie maja też tam dzial dla kobitek w ciąży.
W zlotych zlikwidowali dzial dla kobiwt w ciąży.
O dział dla kobiet w ciąży głównie mi chodzi i bardzo mnie to cieszy, bo do Promenady mam najbliżejTo już wiem, gdzie udam się na zakupy
Dziękuję Ci bardzo za info, sama bym tam się nie wybrała, bo nie przepadam za tą galerią, ale coś za coś
-
acygan wrote:O dział dla kobiet w ciąży głównie mi chodzi i bardzo mnie to cieszy, bo do Promenady mam najbliżej
To już wiem, gdzie udam się na zakupy
Dziękuję Ci bardzo za info, sama bym tam się nie wybrała, bo nie przepadam za tą galerią, ale coś za coś