Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Co do zakupów ja zamówiłam dzisiaj ostatnia paczkę zanim zrobię zakupy (prezenty) na święta - tak sobie obiecałam
. Ale to tak ciężko się powstrzymać jak widzi się takie śliczne bodziaki czy śpiochy...
29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
acygan wrote:
Nie mogę się przyzwyczaić do tych nowych avatarów, wcześniej od razu wiedziałam, kto piszę jak tylko się spojrzało
Mam dokładnie to samodlatego ustawilam taki jak miałam
-
Też bym chętnie pozamawiała troszkę ubranek, ale nie wiem ile będzie mi potrzeba i jakie, bo zastanawiam się też nad bodziakami rozpinanymi po bokach. Nie wiem ile wziąć od bratowej, co jej pooddawać, bo tak trudno się powstrzymać
Muszę jeszcze troszkę poczytać, ale większość osób mówi, żeby nie szaleć w rozmiarach 56 i 62.
-
Katy wrote:To sie robi z krwi normalnie? Zrobie na wszelki wypadek, ale wolalabym zeby to jednak nie bylo to
Katy tak, to badanie z krwiu mnie było podejrzane to, że mdłości już dawno mi przeszły a potem nagle powrót, ale jak widać może się tak zdarzac
Katy lubi tę wiadomość
-
Ja zamawiam w rozmiarach 56 oraz 62. Dwa takie same zestawy ubrań - body z długim i krótkim rękawem, pajace, śpioszki, polspioszki, kaftaniki, rampersy, ubranko na wyjście i jeden kombinezon z polaru w rozm 62. Oprócz tego skarpetki, niedrapki i czapeczki. Ogólnie dużo tego nie zamawiam, zawsze można dokupić. Ale na początek cos tam chce mieć
. A jak ski chodzi o body to większość mam kopertowych, rozpinanych
.
-
hej dziewczyny,
melduje się po usg, będzie dziewczynka
szyjka 45mm lekarz mówi, że jest ok
jeszcze nie czuje ruchów, mam nadzieję że już niedługoacygan, darika, Totoro, Aliskaa, justysbp, casteam, Sassy lubią tę wiadomość
-
No właśnie ja mam tylko przez glowę i chyba większość jej oddam, a kupię kopertowe, szczególnie te 56, bo później raczej się nauczę i przełamię strach i 62 przez głowę już się przydadzą
Najbardziej boję się co będzie w szpitalu w tym stresie, jak będę sobie radzić
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTęskniąca wrote:Gratuluje wszystkim udanych połówkowych
Ja muszę poczekac o wtorku
Aliskaa...cz to ten weekend ( ten ważny)?
stres jest? jak samopoczucie?
justysbp, Kinga. lubią tę wiadomość
-
Kate86 wrote:hej dziewczyny,
melduje się po usg, będzie dziewczynka
szyjka 45mm lekarz mówi, że jest ok
jeszcze nie czuje ruchów, mam nadzieję że już niedługoKate86 lubi tę wiadomość
-
malgosia82 wrote:Dzisiaj dotarły do mnie ubranka z Next, a w poniedziałek z PatPat i tak szczerze to Next droższy, ale jakość super. Te z PatPat szły prawie miesiąc a z Next 2 dni. Piszę to tak, żebyście wiedziały. Next jednak wygrywa póki co.
. Wczoraj zamówiłam kilka z Zary, dzisiaj doszły i powiem szczerze, że jakość jest super! Oczywiście cenowo w chodzi drożej niż h&m czy smyk (choć tak naprawdę niewiele) ale materiał jest super
-
Aliskaa wrote:tak to już ten weekend ;p stres mega... a czuję się dobrze. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.
.
Aliskaa lubi tę wiadomość
-
acygan wrote:A mogę zapytać jak w tym momencie Twoje podejście do synka?
A juz po okolo tygodnia do półtora po prenatalnych byłam z tym pogodzona ;p Mąż potrzebał ciut wiecej czasu. Imię tez dosyc szybko wybraliśmy. Caly czas sie zwracamy do brzucha po imieniu. Dzidzia jest dla mnie najwazniejsza, nic i nikt się nie liczy tylko ona, wiec płec jednak nie ma znaczeniaJuż się przyzwyczailismy, że będzie syn, kochamy go bardzo.
Ale jak idę do sklepu to moją uwagę przykuwają te przepiekne sukieneczki... ;p Dla chłopcow nic mi się nie podoba.justysbp lubi tę wiadomość
-
malgosia82 wrote:Dzisiaj dotarły do mnie ubranka z Next, a w poniedziałek z PatPat i tak szczerze to Next droższy, ale jakość super. Te z PatPat szły prawie miesiąc a z Next 2 dni. Piszę to tak, żebyście wiedziały. Next jednak wygrywa póki co.
Jak jakos ubranek z PatPat? nie da się ukryc, że na tej stronie są cudowne i wydałabym tam fortune. Ale obilo mi się o uszy, że ich jakośc jest marna, w sensie, ze nie jest to 100% bawelna, ze to samo mozna kupic na aliexpress, ze to chinskie gowienko. I poki co sie wstrzymalam, ale kuszą...