Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć.
Witam się nieśmiało, bo jeszcze bety nie robiłam. Dwa testy -, dwa testy +.
Od możliwego zapłodnienia dopiero 11 dni minęło, więc baaardzo wcześnie jestem tu z wami.
Ale może zostanę na dłużej, kto wie.
Jak myślicie, kiedy betę zrobić?Aliskaa, Klarysa lubią tę wiadomość
-
clair wrote:Uszy do góry, jak będziesz miała możliwość powtórz badanie w laboratorium gdzie robiłaś poprzedni pomiar i zobaczysz że będzie okej
Każde labo ma inne urządzenia do pomiaru.
22dpo - beta 7160 mIU/ml
24dpo - 14 296 mIU/ml
27dpo (5+5) - jest serduszko!
23.08.2017 - Aniołek [*] 7 tyg. -
Leśny_stworek wrote:Hej Sarrrra,mam. Robione w innym labie, bo moje będzie czynne dopiero po długim weekendzie.
Wynik 829. Dwa dni temu było 563. Czyli przyrost za mały i wciąż utrzymuje się na poziomie 46%. Przynajmniej nie spada. Czekam jeszcze na wynik progesteronu, czy udało mi go trochę podnieść dupkiem (załatwiłam sobie w aptece, musiałam obiecać że doniosę receptę). Wizytę u gina mam w czwartek. Pewnie za wiele się wtedy jeszcze nie dowiem, bo na ostatnim usg nic nie było praktycznie widać poza małą plamką w macicy. A jak u Ciebie? Dalej trwasz w tym, że nie sprawdzasz już bety? Kiedy wizyta u gin? Jak nastawienie psychiczne? Ja wczoraj cały dzień przepłakałam... Wiem, że taki stres jest zły dla dzieciątka, ale nie potrafię opanować czarnych myśli. Przesyłam odrobinę pozytywnej energii. Trzymaj się. -
Dobrze ze kupiłaś dupka. Weź od razu 3. Mi gin mimo spadku bety dał luteina dopochwowo 3 razy po 100. Czuję się taka zawieszona. Nie leżę tylko normalnie funkcjonuje. Oddałam moje dziecię Bogu . Boję się go prosić bo On wie co robi. Takie myślenie mi pomaga. Na zewnątrz udaje twardziela.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2017, 20:14
MaGo lubi tę wiadomość
-
Hej zeby zrobilam test o czulosci 25 i niestety negatyw. @ nadal nie ma ani nie czuje zeby miala sie zjawic. Jesli jutro do popoludnia nie przyjdzie to kupie test i we wtorek rano zrobie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2017, 21:17
-
Sarrrra wrote:Dobrze ze kupiłaś dupka. Weź od razu 3. Mi gin mimo spadku bety dał luteina dopochwowo 3 razy po 100. Czuję się taka zawieszona. Nie leżę tylko normalnie funkcjonuje. Oddałam moje dziecię Bogu . Boję się go prosić bo On wie co robi. Takie myślenie mi pomaga. Na zewnątrz udaje twardziela.
22dpo - beta 7160 mIU/ml
24dpo - 14 296 mIU/ml
27dpo (5+5) - jest serduszko!
23.08.2017 - Aniołek [*] 7 tyg. -
nick nieaktualnyMaminaMina wrote:Cześć.
Witam się nieśmiało, bo jeszcze bety nie robiłam. Dwa testy -, dwa testy +.
Od możliwego zapłodnienia dopiero 11 dni minęło, więc baaardzo wcześnie jestem tu z wami.
Ale może zostanę na dłużej, kto wie.
Jak myślicie, kiedy betę zrobić?a na kiedy masz termin?
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:Cześć dziewczyny
chciałabym się przyłączyć do Waszej grupy
wg kalkulatora z internetów termin mam na 24 kwietnia
czy mogę się wpisać na Waszą listę z pierwszej strony??
Evanlyn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asiaa1201 wrote:Witam wszystkie nowe kwietniówki
My jedziemy jutro w zasadzie to dziś rano nad morze się urlopować
Zazdroszczęja wprawdzie urlopowałam się już na tych wakacjach nad morzem, ale KOCHAM morze i pojechałabym jeszcze raz i jeszcze raz i kolejny
Marcel❤
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny, udało mi się z grubsza nadrobić wątek
przykro mi z powodu małych przyrostów bet
ja dziś zmierzyłam tempkę a tam lekki spadek z 37,05 kilka dni temu na 36,98. czy to normalne? mało spałam jestem lekko zmęczona po weselu.
zastanawiam się czy robić dziś bete i progesteron przed wizytą w środę? będę miała aktualny obraz a i ciekawa jestem czy beta ładnie dalej rośnie.
z objawów dalej sikam dużo, piersi nabrzmiałe, lekko bolą głównie przy dotyku i zdjęciu stanika. lekkie mdłości ale nie zawsze. -
Leśny_stworek wrote:To chyba najlepsze rozwiązanie, starać się funkcjonować normalnie (o ile lekarz nie zaleci inaczej), bo inaczej zwariować można. Trochę mi to zajęło, ale znalazłam gdzie są te zaproszenia do Przyjaciółek i przyjęłam Twoje zaproszenie
MaminaMina lubi tę wiadomość