Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Gratulacje bijecego serucha
Co do staran my wszystkie 3 ciążę za pierwszym razem.
Ale u nas pierwsza straciliśmy wiec tak trochę a i dłużej nigdy nie wiadomo jak będzie. Oby serducho biło jak najdłużejAliskaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie będzie drugi dzieciaczek i druga ciąża. Pierwsza lekko wspomagana. Ta też miała być od najbliższego cyklu bo wszystkie cykle od poczatku roku bezowulacyjne. Podobno. Paski mówiły, ze owu brak, obserwacja cyklu też. A skusiłam się kupić 2 miesiące temu ten sztyft do badania śliny i wiecie co? Zadziałał - pokazał owu 20dc. Czyli mega późno ale wygląda na to, że się udało. Wieczorem wyniki bety.
-
U mnie 1 ciąża. "Starania" od 1,5 roku. Mam Pco, ct1. Brałam wczesniej tabletki na wyregulowanie androgenów i o dziwo cykle bardzo sie skróciły. Dwa były tylko bezowulacyjne, także jak na wieczny brak @ było dobrze. W międzyczasie brałam clo, ale nie udało sie trafić o dopiero po przeprowadzce sie udało.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Właśnie wróciłam od mojej ginekolog!!! Dziewczynyyyy...
Założyłam kartę ciąży, zobaczyłam moją fasolinkę, ale NAJWAŻNIEJSZE zobaczyłam i usłyszałam bijące serduszko mojego maleństwa i sie poryczałam
Zawołałam męża żeby też posłuchał i też się wzruszył
Coś pięknego!!! Pani doktor wyliczyła termin na 10-11 kwietnia, bardziej się skłania do 11.04.2018
clair, Magdzia85F, yvonneSW, Rene, Bianka*, Aliskaa, Kinga., MaminaMina, M-yoko, Asiula27, BitterSweetSymphony lubią tę wiadomość
Marcel❤
-
nick nieaktualny
-
Ja dzisiaj przegięłam chyba, zabrałam sie za te porządki w szafach i nie tylko i później miałam lekkie brązowe upławy, zauważyłam na papierze toaletowym. To trwało tylko chwilkę, teraz leżę i wszystko jest w porządku.
Moja gine mówi, że mam obserwować i w razie gdyby się powtórzyło to jechać na IP.
-
clair wrote:Ja dzisiaj przegięłam chyba, zabrałam sie za te porządki w szafach i nie tylko i później miałam lekkie brązowe upławy, zauważyłam na papierze toaletowym. To trwało tylko chwilkę, teraz leżę i wszystko jest w porządku.
Moja gine mówi, że mam obserwować i w razie gdyby się powtórzyło to jechać na IP.
Przy czym cały czas mam temperaturę 37,38 a teraz już mnie mdli, a to chyba za wcześnie na mdłości. Strasznie się martwię. -
nick nieaktualnyClair nie martw się! I nie przemęczaj! Ja dziś zaczęłam firanki wieszać, ale nakrzyczałam na Męża i ładnie wszystko zrobił.
Czasem nie wiadomo, czego ile można robić?! Jak za dużo chodzę to podbrzusze ciągnie.
Jak mdli to ok. Mnie szybko zaczęło. Dobry objaw. Odpoczywaj! -
Magdzia85F wrote:Clair nie martw się! I nie przemęczaj! Ja dziś zaczęłam firanki wieszać, ale nakrzyczałam na Męża i ładnie wszystko zrobił.
Czasem nie wiadomo, czego ile można robić?! Jak za dużo chodzę to podbrzusze ciągnie.
Jak mdli to ok. Mnie szybko zaczęło. Dobry objaw. Odpoczywaj!
U mnie odwrotnie własnie, to narzeczony cały czas nam nie krzyczy że mam leżeć, a ja jestem taka wiercipięta że nie umiem, no i teraz mnie pokarało. Mam nadzieję że tak jak mówisz, wszystko będzie okej -
nick nieaktualny
-
MaGo wrote:Właśnie wróciłam od mojej ginekolog!!! Dziewczynyyyy...
Założyłam kartę ciąży, zobaczyłam moją fasolinkę, ale NAJWAŻNIEJSZE zobaczyłam i usłyszałam bijące serduszko mojego maleństwa i sie poryczałam
Zawołałam męża żeby też posłuchał i też się wzruszył
Coś pięknego!!! Pani doktor wyliczyła termin na 10-11 kwietnia, bardziej się skłania do 11.04.2018
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2017, 18:44
-
clair wrote:U mnie odwrotnie własnie, to narzeczony cały czas nam nie krzyczy że mam leżeć, a ja jestem taka wiercipięta że nie umiem, no i teraz mnie pokarało. Mam nadzieję że tak jak mówisz, wszystko będzie okej