Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Rene wrote:Sarrrra
yvonneSW śliczne teściki:-)
Klarysa a ile masz wzrostu?
Co do objawów to też mam tak że raz są raz ich nie ma,ból piersi kilka dni temu był dużo mocniejszy niż dziś,z mdłościami mam podobnie raz są raz ich nie ma...Co jedynie to zmęczenie i senność pozostają bez zmian...
Co do objawów to mdłości mam straszne, brak apetytu, hroniczne zmęczenie, no i cycki raz bolą, a raz nie. -
Ja nie mam zadnych objawow ani bólu cyckow ani mdloscie ani zmeczenia. Wszystko poki co odwrotnie spie mniej mam probleny ze snem a choroba lokomocyjna się mega zmniejszyła. Wiec taki to ze mnie przypadek alemialam tak poprzednie 2 ciążę wiec liczę że to norma u mnie. Nie robilam bety i nie mam zamiaru czekam na usg za 2 tygodnie oby serducho biło. A co ma być to będzie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle mnie dzisiaj muli. Nic mi nie smakuje. Do tej pory objadałam się pieczonymi warzywami a teraz już mi nie podchodzą.
Justyna trzymam kciuki!
MaGo ja idę w sobotę. Tak mi się nie chce, że szok.
Clair mnie już trochę mnie, ale przy myciu, to masakra. Musiałam już nowy stanik kupić.
Aliska kciuki za Maleństwo!!! -
nick nieaktualny
-
Aksamitna WITAMY
Mnie dzisiaj dopadły pierwsze (nie tylko poranne) mdłości !!!Narazie się cieszę bo tragicznie nie jest, ale muli mnie cały dzień. Reaguje na zapachy, mam odruchy wymiotne. Niby jestem głodna, a jak zjem to żałuję bo mnie mdli
Zaczęło się...
Ból piersi wrócił i dzisiaj straszna niemoc i senność
yvonneSW lubi tę wiadomość
Marcel❤
-
nick nieaktualnyAksamitna witaj!
edwarda lepiej jak swędzą
MaGo - wg kalkulatora to mam 5 tydzień i 3 dzień. Jak zacznę wymiotować, to będzie trochę kicha. Mąż już mówi, żebym do auta służbowego jakiś worek brała. Bo jak mnie złapie, to będzie problem. Wizytę u gina mam za 8 dni. Mam nadzieję, że to nie za wcześnie? Bo to wg kalkulator 6 tygodni i 4 dni. -
Leśny_stworek wrote:Bardzo mi przykro. Ja mam jutro powtórkę z krwi i pewnie dowiem się tego samego.
Odstawiasz w tej sytuacji dupka?
MaGo, wg mnie Twoje wyniki są całkowicie ok. Przy tych wartościach wiadomo, że już nie beta rośnie wolniej. -
nick nieaktualny
-
Bo ja strachliwa jestem i muszę podpytać jak z tańcami, co mogę jeść, a co sobie odpuścić tak żeby jeszcze nikt się nie dowiedział o mojej ciąży bo wie tylko mąż
Muszę zmienić lek, bo robiłam cytologię, która wyszła prawidłowo, ale że w tym roku nabrałam się trochę antybiotyków to pojawiły się jakieś bakterie i dostałam taki lek, po którym niestety czuję okropne pieczenie (skutek uboczny). Oczywiście chciałabym zobaczyć też, czy dzidzia "uwiła" sobie gniazdko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2017, 18:46
Marcel❤
-
nick nieaktualny
-
Sarrrra wrote:I jak beta? Masz już wyniki ?
Wynik 829. Dwa dni temu było 563. Czyli przyrost za mały i wciąż utrzymuje się na poziomie 46%. Przynajmniej nie spada. Czekam jeszcze na wynik progesteronu, czy udało mi go trochę podnieść dupkiem (załatwiłam sobie w aptece, musiałam obiecać że doniosę receptę). Wizytę u gina mam w czwartek. Pewnie za wiele się wtedy jeszcze nie dowiem, bo na ostatnim usg nic nie było praktycznie widać poza małą plamką w macicy. A jak u Ciebie? Dalej trwasz w tym, że nie sprawdzasz już bety? Kiedy wizyta u gin? Jak nastawienie psychiczne? Ja wczoraj cały dzień przepłakałam... Wiem, że taki stres jest zły dla dzieciątka, ale nie potrafię opanować czarnych myśli. Przesyłam odrobinę pozytywnej energii. Trzymaj się.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2017, 19:25
22dpo - beta 7160 mIU/ml
24dpo - 14 296 mIU/ml
27dpo (5+5) - jest serduszko!
23.08.2017 - Aniołek [*] 7 tyg.