Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Casteam gratulacje my jutro jedziemy potwierdzac płeć
-
nick nieaktualny
-
Ja tez jeszcze licze na dziewczynke ale marne szanse ale jednak jakies sa
-
A ja odwrotnie - myślałam, że będzie chłopak (chociaż było mi wszystko jedno) a okazało się, że dziewczynka
.
A my polowkowe w piątek - też się nie mogę doczekać!AJrin lubi tę wiadomość
29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
nick nieaktualny
-
Gosiczek wrote:A połówkowe jest na NFZ robione?
Upewnilabym sie tez jak ze sprzetem na nfz, bo w mojej przychodni to jakas porazka. Zreszta lekarz od razu mi powiedzial, ze na polowkowe mam isc gdzie indziej, wiec pewnie musze byc jakies wskazania do wydania skierowania, jak w przypadku pierwszego prenatalnego, np wiek. Ale pewnosci nie mam.
Casteam w 10 tyg to bardzo szybkokurcze lekarz musial na prawde znac sie na rzeczy
-
usg na nfz są trzy, w tym połówkowe, jeśli lekarz z jakichś powodów nie chce Wam dać skierowania proście o pisemną odmowę, ja jedno połówkowe robiłam prywatnie a na drugie idę na nfz, co prawda termin na nfz pozostawia trochę do życzenia no ale cóż, jest jak jestKirunia - jesteś już z nami Maleńka
-
nick nieaktualny
-
darika wrote:A ja odwrotnie - myślałam, że będzie chłopak (chociaż było mi wszystko jedno) a okazało się, że dziewczynka
.
A my polowkowe w piątek - też się nie mogę doczekać! -
nick nieaktualny
-
Wskazania? Po prostu dobra wola lekarza. Mi lekarka od razu zaznaczyła że coś z ciążą nie halo mimo że było Ok. Za te wszystkie składki i podatki mam prawo do darmowego prenatalnego i to u najlepszego specjalisty na Śląsku.
Kościół jest zacofany, nie akceptuje homoseksualizmu in vitro a ze swoją pedolifią nie umieją sobie poradzić.
Andzia jak Ci na tym zależy by brat był chrzestnym to nie ustępuj ja taką walkę przeszłam z imieniem.
Mlr 0%, trzy szczepienia i wynik nadal 0%, doszczepianie pullowanymi - wynik 34,9!
Dodatnie MTHFR w układzie heterozygotycznym mutacji A1298C.
Dwa Aniołki - kwiecień 2015, październik 2015