Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Paatka o widzisz no to super, u mnie mają być 10-12 spotkań, ale czy dla męża też tego nie wiem. mój i tak nie mógłby chodzić, jest kierowcą i nie ma go w domu dużo.jak będą zajęcia w parach najwyżej nie pojadę. żaden problem.
właśnie poćwiczyłam, i zjadłam czekoladowy jogurt na kolację. jakoś nic mi nie podchodzi więcej dziś... -
Agusia_pia spokojnie - nawet na tych zajęciach w parach kobietki przychodzą same i nikt nawet im z tego powodu słowa nie powiedział
Z resztą faceci są mniej dyspozycyjni niż kobiety w ciąży - wielu ma prace na zmiany, czy wyjazdową także to byłoby śmieszne, gdyby z tego powodu robili komuś problemy skoro te zajęcia są całkowicie dobrowolne
Ja liczyłam, że dzisiaj dotrze moje piłka fitness żebym mogła sobie już trochę na niej poćwiczyć, ale paczkomaty się obijają -
darika wrote:A ja smażę naleśniki - tak mnie naszła ochota
ja też miałam chęć na naleśniki, ale jednak zjadłam jeszcze musli z mlekiem i chyba dość na dziś.
naleśniki zrobię sobie na śniadanie -
Juz po bedzie chłopak wszystko ok.
Szyjka 3.54 lozyskonwysoko na przedniej scianie.
Jedyne co to blizne okreslil jako ze szalu nie ma tragedii też zobaczymy pod koniecWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2018, 21:05
Totoro, Paatka, darika, yvonneSW, Tęskniąca, sylvia94, Halina90, Katy, Aliskaa, acygan, MaGo, tanith, justysbp lubią tę wiadomość
-
AJrin wrote:Juz po bedzie chłopak wszystko ok.
Jedyne co to blizne okreslil jako ze szalu nie ma tragedii też zobaczymy pod koniec ciąży.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c8896d652b7e.jpg
Przystojniaczek. Ile waży?
Wie ktoś co dzieje sie u Aksamitnej?Starania od stycznia 2015r, niedoczynność tarczycy, macica jednorożna -
385 grama 20t4d. Ale według owu to 20.tydzien.
Tęskniąca lubi tę wiadomość
-
AJrin wrote:Juz po bedzie chłopak wszystko ok.
Jedyne co to blizne okreslil jako ze szalu nie ma tragedii też zobaczymy pod koniec ciąży.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c8896d652b7e.jpgDobrze, że wszystko ok
29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
Agusia_pia wrote:ja też miałam chęć na naleśniki, ale jednak zjadłam jeszcze musli z mlekiem i chyba dość na dziś.
naleśniki zrobię sobie na śniadanie. Córci chyba też smakowały bo wierci się niesamowicie
-
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt. Ja mam jutro i dobrze, że nie mam czasu o tym myśleć, bo bym chyba umarła ze stresu. W sumie sama nie wiem czym się bardziej stresuję (czy badaniem czy tym czy tam trafię, bo dobrze nie znam miasta, a mężowi w ostatniej chwili odwołali urlop i muszę sama się ogarnąć...) Trzymajcie za nas kciuki, fajnie by było jakby nie padało...
-
Witam dziewczyny
nie odzywam się ale Was czytam a to przez to że przy moim starszym urwisie siedzenie przy laptopie jest niewykonalne
ledwo co zamówiłam prezent urodzinowy dla męża
chciałam tylko pochwalić się że czuję już ruchy mojego maleństwa i że spodziewamy się drugiego chłopca
Pozdrawiam Was :* wszystkiego dobrego :*Aliskaa, tanith lubią tę wiadomość
-
Ajrin wspaniałe wieści:) Kawał mężczyzny już
Kinga dasz radęPowodzenia jutro:)
Ja w czwartek mam wizytę, ale bez usg i w sobotę prenatalne, ciekawe ile mój mężczyzna już waży:) Ostatnio było 320g:)
Evanlyn gratulacje!A ruchy są wspaniałe, prawda?
Ja jestem zakochana
-
nick nieaktualnyAJrin wrote:Juz po bedzie chłopak wszystko ok.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c8896d652b7e.jpgsłodziak
Evanlyn gratuluję synka -
Gratuluje udanych wizyt
ciesze sie, ze wszystko jest ok
My juz wykapani, jeszcze trzeba kolacje zjesc, bo juz glod czuje i wysuszyc wloski i mozna kolejny dzien odhaczyca tak w ogole to zaczelismy dzis 19 tydzien
wyraznych ruchow jeszcze nie ma
-
Acygan spokojnie:) Ja dopiero od wczoraj czuje taki naprawdę wyraźne ruchy:) Wcześniej poczułam raz, potem długo nic, aż pomyślałam, że to musiało nie byc to:) Potem jakies pojedyncze puknięcia, którym też do końca nie wierzyłam;D Aż wczoraj się rozhulał mały:D
acygan lubi tę wiadomość
-
Totoro wrote:Acygan spokojnie:) Ja dopiero od wczoraj czuje taki naprawdę wyraźne ruchy:) Wcześniej poczułam raz, potem długo nic, aż pomyślałam, że to musiało nie byc to:) Potem jakies pojedyncze puknięcia, którym też do końca nie wierzyłam;D Aż wczoraj się rozhulał mały:D
No patrzac na Twoj suwaczek to mam jeszcze czas w takim razieale myslalam, ze skoro juz taki brzuch mi wywalilo, to i dzidzia sie ujawni a tu nic, chyba ma jeszcze troche miejsca
-
http://www.superstyler.pl/dziecko/gdy-rozum-spi-budza-sie-zabobony-czesc-1-ciaza/
Dziewczyny przeczytajcie sobieJa płakałam ze śmiechu
MaGo, Agusek lubią tę wiadomość
-
Acygan dokładnie;) Ja też się spinałam co tak długo i się doczekałam:)
Haha Darika zabobony, mój ulubiony temat...xD Zaraz czytam.xD
PrzeczytałamxD Leżę ze śmiechuxD Ktoś powinien zrobić skecz na bazie tego wpisu xD No wyję w głos xDWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2017, 22:16
darika lubi tę wiadomość
-
Byłam wczoraj na usg połówkowym, doktor mówi że wszystko jest ok, ale jeszcze mam się umówić na usg do innego specjalisty, bo zawsze lepiej mieć potwierdzenie od dwoch lekarzy. Powiedział o tym od razu po wejściu, jeszcze przed badaniem, więc nie panikowałam. I na razie, teoretycznie wygląda na dziewczynke!
darika, Tęskniąca, AJrin, Aliskaa, acygan, Katy, Totoro, Andzia123 lubią tę wiadomość