Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3f76c67bfd78.jpg hej dziewczyny dzisiaj ja sie pochwale moim brzuszkiem:) wczoraj bylam na polowkowych , chlopczyk 370g, zdrowy i wielki chlop:) Ginekolog mowila ze ma dlugie rece i nogi, chyba bedzie wysoki po mamie
darika, Totoro, Tęskniąca, Halina90, Katy, MaGo, jasmina6, Andzia123, Elwira.eli, acygan, Aliskaa, tanith, grzanewino lubią tę wiadomość
-
Oli123 przepiękny brzuszek! I gratuluję synusia
.
Ja z zakupów dzisiaj chyba rezygnuje, poczekam na przeceny po świętach.
oli123 lubi tę wiadomość
29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
nick nieaktualnyJa z dzieciecych nic jeszcze nie kupowalam bo plec znam tylko z 12tc wiec boje sie cos kupowac bo jak syn okaże się córka to mam az nadmiar ubranek
Zamowilam sobie tylko prezent na 30tke od mężaZestaw Semilaca do paznokci bo przecież przy dwojce to juz nie bedzie czasau na malowanie paznokci co 3 dni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2017, 09:43
-
Ja w oczekiwaniu na 13:40 czyli moje połówkowe. Później jedziemy z mężem gdzieś na obiadek, a o 17 mamy warsztaty z serii Bezpieczny Maluch. Słoneczko świeci, maleństwo fika od rana - to musi być dobry dzień!
-
Paatka wrote:Ja w oczekiwaniu na 13:40 czyli moje połówkowe. Później jedziemy z mężem gdzieś na obiadek, a o 17 mamy warsztaty z serii Bezpieczny Maluch. Słoneczko świeci, maleństwo fika od rana - to musi być dobry dzień!
Paatka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
edwarda20 wrote:Bylam dzis na pobraniu krwi i oddac mocz. Przychodnie mam obok największej galerii w mieście wiec weszłam na rogalika i herbatę. O 9.30 milion ludzi. Jestem w szoku :p Tez sie przejdę ale nie wiem czy ilość ludzi mnie nie dobije
) a w home&you zawsze coś fajnego się znajdzie
. Ubolewam nad tym bo już domyślam się ile tam będzie ludzi...
-
Witam się
Zapisałam się do szkoły rodzenia
Zaczynam dopiero 2 stycznia, ale niby i tak trzeba być w minimum 26 tygodniu ciąży więc akurat
Ja kupiłam w h&m kurtkę parkę, niby zaoszczędziłam tylko 60 zł, ale zawsze to coś
Z tymi rozmiarami tam to jest dziwnie, wcześniej zamówiłam rozmiar XL i się utopiłam w niej
Więc teraz kupiłam L-kę, bo tamtą kurtkę oddałam
Zdjęcie z teraz i zdjęcie z improwizacji z poduszką(chyba da radę przez zimę)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/310d48e96614.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f69e3c632db3.jpg
W poniedziałek mam połówkoweNo zobaczymy kogo tam noszę pod serduszkiem
Od 2 dni strasznie boli mnie w krzyżu, wieczorem do tego stopnia, że jak wstaję do toalety to nogi mi się uginają, muszę postać przytrzymując się ścianyNie wiem jak to będzie dalej
Ciężko mi zmieniać pozycję w łóżku, ciężko siadać czy wstawać O ZGROZOOOO
Oby przeszło, bo z pachwinami póki co ok...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2017, 11:11
Elwira.eli, darika lubią tę wiadomość
Marcel❤
-
Gosiczek wrote:W jakich sklepach i co udało ci sie dorwac w promocji?
Elwira.eli lubi tę wiadomość
Mlr 0%, trzy szczepienia i wynik nadal 0%, doszczepianie pullowanymi - wynik 34,9!
Dodatnie MTHFR w układzie heterozygotycznym mutacji A1298C.
Dwa Aniołki - kwiecień 2015, październik 2015 -
Cześć. Byłam dzisiaj u lekarza szyjka mi się skróciła muszę leżeć niestety nie wiem jaką ma długość bo ginie moja nie robi USG tylko bada ręką i nie mówi długości szyjki tylko że się skróciła bardzo. Od początku ciąży czułam że to ciąża będzie wyjątkowa będzie inna ja z niczym się nie śpieszę z kupowaniem niczego. Boję się dziewczyny.Elwira
-
Elwira.eli wrote:Cześć. Byłam dzisiaj u lekarza szyjka mi się skróciła muszę leżeć niestety nie wiem jaką ma długość bo ginie moja nie robi USG tylko bada ręką i nie mówi długości szyjki tylko że się skróciła bardzo. Od początku ciąży czułam że to ciąża będzie wyjątkowa będzie inna ja z niczym się nie śpieszę z kupowaniem niczego. Boję się dziewczyny.
No ale lepiej dmuchac na zimne i leż odpoczywaj.Elwira.eli lubi tę wiadomość
-
Elwira.eli wrote:Cześć. Byłam dzisiaj u lekarza szyjka mi się skróciła muszę leżeć niestety nie wiem jaką ma długość bo ginie moja nie robi USG tylko bada ręką i nie mówi długości szyjki tylko że się skróciła bardzo. Od początku ciąży czułam że to ciąża będzie wyjątkowa będzie inna ja z niczym się nie śpieszę z kupowaniem niczego. Boję się dziewczyny.
najlepiej na kolejnej wizycie poproś o zmierzenie poprzez usg dopochwowe i jeśli będzie mniej niż 2,5 cm to można wtedy wprowadzić jakieś leczenie - szewek, pessar albo po prostu luteine.
Jak Cie to pocieszy - ja też mam krótka a dokładnie 2,9 cm. W poniedziałek będę miała znow mierzona ale powiem szczerze że funkcjonuje normalnie- jeżdżę na zakupy, sprzątam, chodzę na spacery, imprezy, itp. Oczywiście nie biegam, nie skacze nie hulam, nie dźwigam. Ale nie mam nakazu leżenia. Być może krótka szyjka to po prostu moja uroda, zobaczymy w poniedziałek.
Więc nie martw się na zapas. Pamiętaj - szczęśliwa i spokojna mama to szczęśliwe i spokojne dziecko w brzuszkuElwira.eli lubi tę wiadomość
-
Gosiczek wrote:Udało wam się dziś coś upolować na czarnym piątku?
Zastanawiam się jeszcze nad misiowym kombinezonem -
Elwira.eli lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny