Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem po badaniu
Wszystko ok, dziewczynka na 100%
Wierciła się niesamowicie lekarz za nią ledwo nadążał
Jedną ręką zasłaniała buźkę, a drugą trzymała tak, że zasłaniała płeć
wstydzioszek
Nie mam niestety zdjęcia bo w tej poradni na NFZ nie dają... no ale najważniejsze, że wszystko ok
patusia90, tanith, acygan, Totoro, Sylwiaa95, AJrin, Sassy, Aliskaa, Tęskniąca, jasmina6, darika, Andzia123, yvonneSW, justysbp lubią tę wiadomość
-
Paatka wrote:Jestem po badaniu
wstydzioszek
Nie mam niestety zdjęcia bo w tej poradni na NFZ nie dają... no ale najważniejsze, że wszystko ok
Paatka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaatka wrote:Jestem po badaniu
wstydzioszek
Paatka lubi tę wiadomość
-
Ilość ludzi w galerii mnie przerosła. Pełno mlodzieży, cale rodziny itp. Szok. Kupilam tylko płaskie buty zimowe (do tej pory im wyzsze tym bylo lepiej ;p) i czapke. Jednak preferuje zakupy przez internet.
Dziewczyny jak Wasza morfologia? Macie anemie?
-
Paatka wrote:Jestem po badaniu
wstydzioszek
Pewnie ze to najwazniejsze, ze wszystko ok, gratuluje
Elwira ale skoro zalecila na razie tylko lezenie, to chyba nie ma tragedii? Inaczej zalecalaby bardziej radykalne sposoby, np szew. A jesli bardzo Cie to niepokoi to idz do innego lekarza i skonsultuj to. Byly tu przypadki, ze lekarze dziwne rzeczy gadali, a wcale tak nie bylo, tylko czlowiek niepotrzebnie sie wtedy denwrwuje.Paatka, Elwira.eli lubią tę wiadomość
-
edwarda20 wrote:Ilość ludzi w galerii mnie przerosła. Pełno mlodzieży, cale rodziny itp. Szok. Kupilam tylko płaskie buty zimowe (do tej pory im wyzsze tym bylo lepiej ;p) i czapke. Jednak preferuje zakupy przez internet.
Dziewczyny jak Wasza morfologia? Macie anemie?
U mnie morfologia ok. Robiłam do tego prywatnie żelazo i wyszło 110 więc chyba ok. Lekarz nic nie mówił. -
nick nieaktualny
-
Ja właśnie wyszłam z galerii.. ludzi full, korki na drogach straszne :d Przebić się przez Poznań to tragedia jakaś. Kupiłam sobie sukienkę i 2 pary rajstop ciążowych i już miałam dosyć chodzenia w tłumie, a teraz po 16 to pewnie jeszcze gorzej będzie..
-
Mi hemoglobina trochę spadła ale zaczęłam jest burak forte i teściowa kisi mi buraki i jest poprawa na tyle że lekarka nie włącza mi żelaza.
Mlr 0%, trzy szczepienia i wynik nadal 0%, doszczepianie pullowanymi - wynik 34,9!
Dodatnie MTHFR w układzie heterozygotycznym mutacji A1298C.
Dwa Aniołki - kwiecień 2015, październik 2015 -
Uff wreszcie wróciłam do domu.
To jest Amelka - moje piękne, zdrowe, 400sta gramowe szczęście :
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ccd5d344381c.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6ece327cde35.jpg
Wszystko jest super, do niczego nie można było się przyczepić. Dużo wód plodowych - ale w normie. No i szyjka dobra, długa 3,33 cm. Prawdopodobnie wcześniej mógł być błąd w pomiarach lub mógł wystąpić jakiś skurcz, przez który właśnie krótka się wtedy wydawała. Jestem mega szczęśliwa!Amelka na początku spała i trzymała zacisnieta rączkę przy buzi potem się obudziła i hulała ale ładnie dała się zbadać i obejrzeć
.
Mamy bardzo długi i szczegółowy opis badania (strona A4) i mnóstwo zdjęć plus tatuś dostał dwa dla siebie.
edwarda20, grzanewino, Tęskniąca, acygan, Halina90, Totoro, patusia90, Aga78, Sassy, Paatka, Katy, malgosia82, Aliskaa, tanith, Andzia123, yvonneSW lubią tę wiadomość
29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
edwarda20 wrote:Moje tsh skoczylo, pewnie dotane wyzsza dawke. Morfologia sie pogorszyla, hematokryt nisko, ale tragedii jeszcze nie ma. Za to mocz rewelka, pomimo ostatnich problemow z pecherzem.
Ile masz tsh?Starania od stycznia 2015r, niedoczynność tarczycy, macica jednorożna -
nick nieaktualnyU mnie oficjalnie juz polowa
Troche rzeczy kupilam online w Smyku - kupilam prawie sam rozmiar 74czyli na przyszla jesien
Na miescie bylam i kupilam kilka rzeczy ale jestem zalamana bo wszystko jest takie szare i ponure.. nie to co dla dziewczynekale cos tak wybralam
Halina90 lubi tę wiadomość
-
casteam wrote:U mnie oficjalnie juz polowa
Troche rzeczy kupilam online w Smyku - kupilam prawie sam rozmiar 74czyli na przyszla jesien
Na miescie bylam i kupilam kilka rzeczy ale jestem zalamana bo wszystko jest takie szare i ponure.. nie to co dla dziewczynekale cos tak wybralam
Wychodzi na to że może będziemy razem rodziću mnie też według belly dziś połowa i 20.04 a termin z USG na 15
podejrzalam na pierwszej stronie że masz tak samo i też chłopczyk