Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa codziennie gotuje i staram sie robic na zmiane zupe, danie z makaronem danie z ryzem, ziemniaki z miesem w sosie, rybę, i jakies danie bezmiesne zeby byla roznorodnosc
Nie wyobrazam sobie dnia bez obiadu, musze zjesc codziennie cos cieplego i koniec. Z reszta mysle bardziej o córce zeby miala zawsze cieply posilek
ja to juz czuje takie kopy ze az milo -
hej, ja dziś wstałam wcześnie bo już po 6 rano, i mały się tak rozfiglował że widać było jak brzuch się rusza
i tak godzinę się patrzyłam na brzuszek hehe a mały fikał
byłam dziś na badaniach ale mam gęstą krew i ciężko było pobrać bolą mnie ręce tak mnie po kuła pielęgniarka, ale nie jej wina, mam słabe cienkie żyły i dlatego.
od rana mam zalatany dzień, zaraz idę do dawnej koleżanki
mąż ma jakieś fochy w nosie, ciężko się z nim od wczoraj rozmawia...
za tydzień wizyta i podejrzę moje maleństwo -
cześć oj dawno mnie nie było na forum....
napiszę co tam u mnie,a więc dziś byłam na wizycie razem z usg z maluszkiem jest wszystko ok,i nareszcie poczułam jak się rusza:-)Co do płci to udało się podejrzeć i okazało się,że jest dziewczynka:-)
Tęskniąca, Totoro, acygan, grzanewino, darika, Aliskaa, MaGo, justysbp lubią tę wiadomość
-
sylvia94 wrote:Dziewczyny co jaki czas macie wizyty u swoich ginekologów?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja wizytuje co 3 tygodnie
. Właśnie wróciłam. Standardowo badanie na fotelu, pogaduchy ale bez usg no bo w piątek były polowkowe
. No i na następną wizytę mam zrobić test obciążenia glukoza...
Aliskaa lubi tę wiadomość
29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
nick nieaktualnyRene wrote:cześć oj dawno mnie nie było na forum....
napiszę co tam u mnie,a więc dziś byłam na wizycie razem z usg z maluszkiem jest wszystko ok,i nareszcie poczułam jak się rusza:-)Co do płci to udało się podejrzeć i okazało się,że jest dziewczynka:-)gratuluję córci
-
nick nieaktualny
-
No więc jestem po badaniu połówkowym
Badanie ok, wszystko w porządku, chłop jak dąb! TAK chłopak potwierdziło się na 100000% Bo jak nam lekarz przybliżył to, co dzidzia ma między nogami to nie mieliśmy żadnych pytań
Mąż poczerwieniał, lekarz śmiał się w głos, że ma się czym pochwalić
Bardziej wrażliwe panie proszę nie oglądać zdjęcia poniżej hihi
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0adc4b326df2.jpg
Niuniek waży 530gwięc po mamusi
Skakał, ssał paluszka, łykał wody płodowe
Jednie czym się zmartwiłam, to tym, że łożysko jest ciut za nisko
Ale będziemy to obserwować i jeśli się nie podniesie w 30 tygodniu to wtedy będziemy interweniować
A oto synuś:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e948a6788079.jpg Rączka przy policzku więc nie widać za ładnie, ale i tak kocham ten słodki nosekWiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2017, 18:05
acygan, darika, oli123, Sassy, grzanewino, Pysia89, Agusia_pia, Totoro, justysbp, Aliskaa, tanith lubią tę wiadomość
Marcel❤