Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Co do ubranek to ja na początek kupuje 56. Syn mial 3050 i 53cm a córcia 3100 i 56cm wiec raczej maleństwa. Oczywiście 62 i 68 tez bede robila zapas.
Ale musze sie pochwalić że jeszcze niczego nie kupiłam dla dzidzi hehe.Starania od stycznia 2015r, niedoczynność tarczycy, macica jednorożna -
Tęskniąca wrote:Hej dziewczyny, a ja mam dziś stresujący dzień. Właśnie wróciłam z SORu - dostałam bardzo silnych skurczy (aż krzyczałam) i zaczęłam krwawić. Całe szczęście wszystko jest w miarę ok i puścili mnie do domu - mam leżeć. Dzidziuś ma bardzo nisko główkę, już pcha się na świat....ale poza tym reszta bez zmian, wiec teraz musze odpoczywać i liczyć na to, że bobasek się przesunie.
No to leże a moje plany na ten tydzień znów muszą poczekać....;(Tęskniąca lubi tę wiadomość
29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
Tęskniąca wrote:Hej dziewczyny, a ja mam dziś stresujący dzień. Właśnie wróciłam z SORu - dostałam bardzo silnych skurczy (aż krzyczałam) i zaczęłam krwawić. Całe szczęście wszystko jest w miarę ok i puścili mnie do domu - mam leżeć. Dzidziuś ma bardzo nisko główkę, już pcha się na świat....ale poza tym reszta bez zmian, wiec teraz musze odpoczywać i liczyć na to, że bobasek się przesunie.
No to leże a moje plany na ten tydzień znów muszą poczekać....;(Tęskniąca lubi tę wiadomość
Mlr 0%, trzy szczepienia i wynik nadal 0%, doszczepianie pullowanymi - wynik 34,9!
Dodatnie MTHFR w układzie heterozygotycznym mutacji A1298C.
Dwa Aniołki - kwiecień 2015, październik 2015 -
No to leże a moje plany na ten tydzień znów muszą poczekać....;(Leż wypoczywaj! Nic teraz nie jest ważniejsze od dzidzi. Będzie dobrze, tylko stosuj się do zaleceń lekarza ...
Marcel❤
-
nick nieaktualny
-
Aksamitna wrote:Hej
ja leżę juz 3 tygodnie i nie wstaje nawet do wc. Ostatnio pękł krwiak i szyjką miała 4mm. Jeszcze 15 tygodni plackiem
jeju jesteś a ja się od dawna zastanawiam co u ciebieStarania od stycznia 2015r, niedoczynność tarczycy, macica jednorożna -
Tęskniąca, o rany, trzymaj się kochana! Grunt, że sytuacja opanowana. Teraz odpoczywaj i będzie wszystko dobrze)
Aksamitna!!! Rany, stracha nam napedziłaś! Biedna, niech Cię tam zaopatrzą w masę książek i seriali i dasz radę. Trzymaj się kochana!
-
Teskniaca odpoczywaj to teraz najważniejsze.
Aksamitna jeny współczuję jak nawet do toalety nie ma jakBidna.
-
Teskniaca mysl teraz o sobie i dziecku, duzo odpoczywaj i lez tak jak nakazali
bedzie dobrze
Aksamitna wreszcie sie odezwalas, martwilysmy sie. To tez masz nieciekawie, ale jakos moze zleci ten czas. Trzeba sie pocieszac, ze teraz jest czas na odpoczynek,pozniej dzieci Ci to wynagrodza i nie bedziesz wiedziala gdzie rece wlozyc -
Hej
Teskniaca Aksamitna trzymam za was kciuki nie damy wam sie nudzic na forum
Nie bylo mnie kilka dni. Maz byl i nie bylo czasu zreszta jak wraca to nie lubie tracic czasu na siedzenie przed kompem chcemy sie nacieszyc:) co do ciuszkow ja mam troche na 62, 68. Na 56 malo cos kupie do szpitala. Dzis od mamy dostalam nowe spiochy i pajacyk slodkie
Od trzech dni czuje mego reguralnie. Teraz jak zjadlam merci to fika po czekoladziejak bylam glodna dzis to tez mi kopa dal ze jesc mu sie chce
Druga polowa przedemna juz z gorki hehe
Ciemna linia na brzuchu i u mnie zaczyba byc widoczna -
Aksamitna wrote:Hej
ja leżę juz 3 tygodnie i nie wstaje nawet do wc. Ostatnio pękł krwiak i szyjką miała 4mm. Jeszcze 15 tygodni plackiem
.
A czy drugie maleństwo zdradziło już swoją płeć? Bo z tego, co pamiętam to na razie tylko jedno się ujawniło.
29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
nick nieaktualnyJa jeszcze nie mam linea negry ale pamietam ze w tamtej ciazy tez mi sie pozno pojawila, jak juz mialam taki pokazny brzuch. A najlepsze jest to ze moja 2 letnia corka tez linee od samego urodzenia
Ja wlasnie w laboratorium po probie glukozowej. Wypic nie jest ciezko, gorzej wytrwac te dwie godziny -
Powodzenia na próbie glukozy mnie pewnie to zeka za 2 tygonie albo tydzień.
Ja jutro ide rano na morfologie i mocz a w środe wizyta u ginekologa.
Za 2 tygonie podglądne to moje szczeście w brzuszku i sprawdze blizne i pewni za kolejne 2/3 prywatnie zrobie kontrole u mojego gina dla pewności. -
Ja wrocilam z przychodni, zrobilam badania, w piatek wizyta prywatna a w srode za tydzien na nfz. Coraz czesciej czuje chyba ruchy malej
mowie chyba, bo pewnosci jeszcze nie mam, sa dosc delikatne, ale to raczej nie jelita
i jak dla mnie to uczucie bardziej takiego naglego "zapadajacego sie" brzucha niz bąbelków,ale ciezko bardzo to opisac
na pewno cos nowego, wiec chyba to to
Tęskniąca, darika, Halina90, tanith lubią tę wiadomość
-
405g szczęścia
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6776d126d999.jpg
... i "fakas" xD "macie swojego chłopca... " xD
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/61904da42b16.jpggrzanewino, AJrin, acygan, darika, Aliskaa, Pysia89, justysbp, sylvia94, tanith lubią tę wiadomość
-
Acygan, super, że się w końcu doczekałaś
Totoro - gratulacje !!! Super 405 g szczęściaA mały ma charakterek, buntuje się, że mu przeszkadzacie
- tak trzymaj chłopie !!! Pokaż kto tu rządzi haha
A mnie znów ból obudził. Po śniadaniu leże dalej....oby przeszło jak najszybciej...;(Totoro lubi tę wiadomość
-
Totoro wrote:405g szczęścia
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6776d126d999.jpg
... i "fakas" xD "macie swojego chłopca... " xD
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/61904da42b16.jpgTotoro lubi tę wiadomość