Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Totoro super
a dzieciatko cwane od malego
Kachna zyjesz?
Teskniaca czekam na te ruchy niecierpliwie, bo to co czuje to jest od jakoegos tygodnia juz przynajmniej,ale z kazdym dniem coraz czesciejciekawe kiedy beda juz takie prawdziwe i bede pewna, ze to jeat to
-
Tęskniąca wrote:Acygan, super, że się w końcu doczekałaś
Totoro - gratulacje !!! Super 405 g szczęściaA mały ma charakterek, buntuje się, że mu przeszkadzacie
- tak trzymaj chłopie !!! Pokaż kto tu rządzi haha
A mnie znów ból obudził. Po śniadaniu leże dalej....oby przeszło jak najszybciej...;(
No właśnie ten "fakas" to za to, że pół ciąży myśleliśmy, że chłopiec;D A tu "tyle" z chłopcaxD Dziewczyna jak się patrzy!
Odpoczywaj kochana, bierzesz coś rozkurczowego?
-
Tęskniąca wrote:Aaaaa...no to twarda i silna dziewczyna
to pewnie po mamusi ...haha
Na No-spe jestem uczulona, pozostaje mi lezenie tylko.
Ojej;/ a magnez? Wiem, że się zwiększa dawki w takich sytuacjach, też działa rozkurczowo. W każdym razie odpoczywaj, będzie dobrze:)
-
nick nieaktualnyŻyje! Bylo dokladnie tak jak wtedy. Po pol godziny silne mdlosci i sennosc, ale powstrzymałam wymioty. Ale jak tylko pobrano mi druga krew to poszlam do lazienki pozbyc sie teho ulepka
Teskniaca odpoczywaj... Nawet nie chce myslec co przeżywasz teraz -
acygan wrote:Ja wrocilam z przychodni, zrobilam badania, w piatek wizyta prywatna a w srode za tydzien na nfz. Coraz czesciej czuje chyba ruchy malej
mowie chyba, bo pewnosci jeszcze nie mam, sa dosc delikatne, ale to raczej nie jelita
i jak dla mnie to uczucie bardziej takiego naglego "zapadajacego sie" brzucha niz bąbelków,ale ciezko bardzo to opisac
na pewno cos nowego, wiec chyba to to
. Więc to na pewno to!
acygan lubi tę wiadomość
29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
Totoro wrote:405g szczęścia
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6776d126d999.jpg
... i "fakas" xD "macie swojego chłopca... " xD
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/61904da42b16.jpgjuż od początku pokazuje swój charakterek
.
-
nick nieaktualny
-
darika wrote:Haha
już od początku pokazuje swój charakterek
.
)
Wow dziewczyny bardzo wam współczuję tego leżenia, no ale jak trzeba, to trzeba. Oby wszystko szybko wróciło do normy.
-
Hej
Dziewczyny leżące też Wam bardzo współczuje, ja cały czas tylko w myślach proszę Boga żebym nie musiała leżeć. Nie przesilam się jakoś ale do pracy chodzę nadal. Są gorsze dni kiedy nie mam ochoty wstać i jechać ale jak wstanę to jakoś mimo że brzuch już troszkę wyskoczył to nie czuje wcale że jestem w ciąży. Tylko porannne i wieczorne "bąbelki" mi przypominają że jednak jestem w ciąży. -
Ja Wam powiem, ze odpoczywam ile sie da, duzo leze i mam gdzies co inni o tym mysla. To jest moj czas, co mam robic, to robie, a tak to relaks
po porodzie nadrobie
Grzanewino trzymam kciuki za ta wizyte i oby tym razem lekarz byl ogarniety i madry.
Aliska udanych pierwszych zajeca jak w malzenstwie? Jak sie razem mieszka?
Darika ciesze sie z każdego kopniaka, banan od ucha do ucha, wierze, ze to jest toczuje to codziennie więc co innego? I masz racje, to jest niesamowite
grzanewino lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyacygan wrote:Ja Wam powiem, ze odpoczywam ile sie da, duzo leze i mam gdzies co inni o tym mysla. To jest moj czas, co mam robic, to robie, a tak to relaks
po porodzie nadrobie
Grzanewino trzymam kciuki za ta wizyte i oby tym razem lekarz byl ogarniety i madry.
Aliska udanych pierwszych zajeca jak w malzenstwie? Jak sie razem mieszka?
Darika ciesze sie z każdego kopniaka, banan od ucha do ucha, wierze, ze to jest toczuje to codziennie więc co innego? I masz racje, to jest niesamowite
mąż teraz w pracy to siedzę sobie w mieszkaniu i zaglądam w każdy kąt
może coś znajdę ciekawego hehe
aaa i uczę się gotowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2017, 12:39
-
Ja też odpoczywam ile się da
Korzystam póki mogę
Wczoraj mąż uprzątnął pokój dla Bianeczki, bo nam się tam niezły składzik rupieci zrobił, a w weekend jakoś pojedziemy porozglądać się żeby wybrać kolory farb
Dzisiaj wstałam i nastawiłam sobie rosołek, bo mnie ochota na rosół wzięła. Teraz trochę się pogimnastykuje na piłce bo wreszcie do mnie dotarła. -
Ja dzis bede gotowac barszcz bialy z biala kielbaska
uwielbiam
Aliska ja pomimo tego, ze gotuje odkad pamietam, to nie potrafie wszystkiego zrobic. Zreszta ja "specjalizuje sie" w tradycyjnej kuchni polskiej,nie potrafie gotowac jakis nowoczesnych potraw z niewiadomo jakich skladnikow
Paatka to zapowiada Wam sie ciekawy remoncikpokoj dla dziecka to fajna sprawa
-
acygan wrote:Ja dzis bede gotowac barszcz bialy z biala kielbaska
uwielbiam
Aliska ja pomimo tego, ze gotuje odkad pamietam, to nie potrafie wszystkiego zrobic. Zreszta ja "specjalizuje sie" w tradycyjnej kuchni polskiej,nie potrafie gotowac jakis nowoczesnych potraw z niewiadomo jakich skladnikow
Paatka to zapowiada Wam sie ciekawy remoncikpokoj dla dziecka to fajna sprawa
Ja też jeśli chodzi o gotowanie też nie umiem wszystkiego. Tyle, że nie boje się nowości próbować. Zresztą nawet jak czegoś nie wiem to telefon do męża, który świetnie gotuje lub do mamy ewentualnie zostaje jeszcze internet i jakoś daje radę. -
Ja uwielbiam gotować i piec ciasta
. Ale odkryłam to dopiero jak wyprowadziłam się z domu i zamieszkałam z moim wtedy jeszcze chłopakiem
.
A teraz odpoczywam po obiedzie a Młoda mnie okłada kopniakami. Po 14 wyjeżdżamy do lekarza bo mamy dzisiaj wizytę u mojej gin prowadzącej. Ale pewnie tylko zbada na fotelu i zwolnienie wpisze, bo polowkowe miałam w piątek więc w sumie usg robić to bez sensu
.