Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
AJrin wrote:Oto mój ogeomny brzuch masakra
od ostatniej wizytu +4 kilo i chyba wszystko w brzuch!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/33a3f756b89f.jpg
Co do przybierania, w poprzedniej ciąży powiększałem się w zastraszającym tempie w ostatnim
miesiącu. Ale ogólnie wtedy też dużo mniej przybrałam i praktycznie do świąt BN nie miałam brzucha. Całość zakończyłam z jakimś +10 kg, ale to i tak było dla mnie dużo, bo kręgosłup i reszta w końcówce już nawalały..
-
ładne brzuszki
mój jak by zwolnił tempo rośnięcia hehe, ale pewnie znowu zaraz wystrzeli.
poradźcie co zrobić aby nie bolał tak brzuch i te mięśnie? momentami wytrzymać się nie da -
nick nieaktualny
-
U mnie tez juz troche bardziej brzuszek widac, ale nie tak jak u Was
Popisalam sie dzisiaj glupota przy interpretacji wynikow ft4. Bylo az 15.47, ale nie moglam troche uwierzyc, ze tyle uroslo w ciagu miesiaca. Oczywiście zaczelam panikowac, ale na szczescie chlopak mi uswiadomil, ze jest podane w innej jednostce niz poprzednio...Takze na szczescie jest w porzadku, ale sie troche strachu najadlam :p
Musze sie zapisac na usg polowkowe bo juz sie "zaliczam"grzanewino lubi tę wiadomość
-
A ja dzisiaj sobie porownywalam wszystkie zdjecia z usg jak Mlody rosnie i sie rozwija i sobie pochlipalam troszke w trakcie
jakie to cudowne ze z malutkiej kropeczki rosnie czlowiek
))
Katy, patusia90, grzanewino, tanith lubią tę wiadomość
07.04.2018 - marzenia się spełniajązakochana na zabój w Synku
-
Andzia123 wrote:A ja dzisiaj sobie porownywalam wszystkie zdjecia z usg jak Mlody rosnie i sie rozwija i sobie pochlipalam troszke w trakcie
jakie to cudowne ze z malutkiej kropeczki rosnie czlowiek
))
dopiero co był taki malutki a mój już waży prawie 600g - aż nie do pomyślenia.
-
https://naforum.zapodaj.net/25c01aaf574c.jpg.html
Wlasnie mezu mi odebral z paczkomatu, ciuszki z allegro jakosciowo w stosunku do niskiej ceny fajne, jesli przeczucie mnie zmyli i bedzie corka , bedzie musiala sie polubic z zielonym i niebieskimacygan lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny mam pytanie odnoście wypłaty na l4, bo ja dalej zielona oczywiście
pisałyscie, że liczy się średnia z ostatnich 12 miesięcy, ale co w przypadku, jeśli u obecnego pracodawcy pracowałam tylko 2 miesiące? Liczą się też wcześniejsze zarobki u poprzedniego czy średnia tylko z tych 2 miesięcy?
I kolejna kwestia - czy liczą się do tego nadgodziny? Gdy pracowałam, miałam 5 godzin ponadwymiarowych tygodniowo i to dostawałam osobnym przelewem, no ale teraz na l4 nie wyrabiam wiadomo godzin ponadwymiarowych, więc nie wiem jak to jest...
Pytam, bo dostałam dziś wreszcie wypłatę i o dziwo jakoś za dużonie żeby mi to przeszkadzało...
ale zastanawia mnie jak to jest liczone:)
-
nick nieaktualnyWydaje mi się ze brana jest pod uwage srednia z ostatnich 2 miesięcy (jesli nastapilo rozwiazanie umowy z poprzednim pracodawcą i podpisanie drugiej z nowym). Co do nadgodzin nie wiem ale wydaje mi sie ze tez sa wliczone w średnią bo tez od tego sa odrowadzone skladki.
Totoro, tanith lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny
nie spie juz od dwoch godzin bo wstajac siku natknelam sie na piekne "dzieła" mojego psa i nie dosc, ze sprzatanie tego troche mi zajelo to sie zdenerwowalam i mam po spaniu...Chwilami naprawdę poważnie zastanawiam sie nad oddaniem go (nie do schroniska tylko jakims ludziom), ale jak tylko o tym mysle zaczynam plakac
A wgl snilo mi sie dzisiaj, ze urodzilam juz i dziecko bylo normalnych rozmiarow chociaz teraz jest przecież malutkie. Moj chlopak w tym snie caly czas gdzies znikal, a ja przez to zaniedbywalam dziecko bo chcialam z nim spedzac czas...dziwny ten sen byl ogolnie.. -
nick nieaktualnyJa ide wlasnie z psem na spacer ale jest bardzo szaro i ponuro i mgliscie.
Od wczoraj nie jestem w najlepszej kondycji psychicznej. Przez to ze mieszkam za granica niewiele wiem co sie dzieje w domu, dopiero siostra mi wczoraj powiedziala. Najchetniej wsiadlabym w samolot i poleciala do domucaly czas mysle o tym wszystkim... placz nie pomaga juz.. ehhhh ;( ciezko tak zyc
Katy a co do psa to mialam to samo. Rece mi opadaly nieraz jak wracalam z pracy. A teraz to anielskie psie dzieckopieski same wyrastaja z tego. A mamy labradora wiec zniszczenia byly potezne
-
Dzień dobry
Widziałyście, że będzie podniesiony podatek na laktatory z 8% na 23%? Nie planowałam kupować w tym roku jeszcze, ale chyba się jednak skusze skoro cena ma iść w górę
https://www.wprost.pl/kraj/10089605/prezerwatywy-beda-drozsze-rzad-podniesie-vat-trzykrotnie.html
Dzisiaj mam zamiar mieć udany dzieńMamy z mężem 7 rocznicę związku i wybieramy się wieczorem na jarmark Bożonarodzeniowy, a później mąż zarezerwował stolik w restauracji
Wczoraj byłam na firmowej wigilii także weekend pełen wrażeń