Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Aliska kciuki aby było ok. Trzymaj się.
-
Aliska wszystko bedzie dobrze,wazne ze jestescie pod opieka lekarzy. Trzymam za Was kciuki :*
Kiepski mam dzis dzien, zmeczenie daje sie we znaki, troche pospalam za dniazrobilam dzis zakupy w aptece gemini, poszlo 250 zl, ale sporo rzeczy zamowilam dla maluszka, teraz czekam na paczke
Jutro wixyta u gina, ale na nfz. Ostatnio mowil, ze zrobi teraz usg, ciekawe czego sie dowiemzapytam sie, czy mi powie, jaka plec. Przy pierwszym usg u niego dowiedziałam sie tylko, ze ciaza jest zywa. On oczywiscie nie wie, ze jestem pod opieka lekarza prywatnego
-
nick nieaktualny
-
Aga super gratulacje
-
Aliskaa trzymam kciuki żeby było ok! Lekarze wiedzą co robią, dobrze, że jesteś pod ich okiem. Szpital nic przyjemnego, ale najważniejsze, że jesteście pod dobrą opieką i że z synkiem wszystko ok.
Ja wróciłam z warsztatów Świadoma mama. Na koniec było losowanie nagród z ankiet i nam się poszczęściło. Mąż wygrał 4 książeczki dla bobasów, a ja zestaw kosmetyków z Ziaji.
Do domu wróciłam zmęczona jakbym conajmniej maraton przebiegła, a nie spędziła 3h na sali wykładowej.
Agusia_pia, grzanewino lubią tę wiadomość
-
Paatka wrote:Ja wróciłam z warsztatów Świadoma mama. Na koniec było losowanie nagród z ankiet i nam się poszczęściło. Mąż wygrał 4 książeczki dla bobasów, a ja zestaw kosmetyków z Ziaji.
Do domu wróciłam zmęczona jakbym conajmniej maraton przebiegła, a nie spędziła 3h na sali wykładowej.
Haha naprawdę? Też tam dziś byłamchociaż miałam nadzieję, że to coś lepszego będzie
Ja połowkowe w piątek, szybko minęło, a ostatnio tak jeszcze mówiłam, że długo muszę czekać
-
Makira wrote:Haha naprawdę? Też tam dziś byłam
chociaż miałam nadzieję, że to coś lepszego będzie
Ja połowkowe w piątek, szybko minęło, a ostatnio tak jeszcze mówiłam, że długo muszę czekać
Powiem szczerze, że warsztaty też mnie nie oczarowałyBezpieczny Maluch był duuuuużo lepszy. I w sumie szłam głównie ze względu na to, że miała być przedstawicielka firmy Anex, a tu się kobietka rozchorowała
-
Czy coś oprócz Prenalenu można stosować w ciąży? Zdyyyycham
mam 37,5 i chyba szykuje się nieprzespana noc. A miałam zamiar wypróbować poduchę która dziś dotarła.
Odebrałam wymaz z szyjki i mam Streptococcus agalactiae czyli potocznie paciorkowiec bezlmeczności (gbs)jutro spróbuję dostać się do gin.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2017, 00:16
-
nick nieaktualny
-
W ciąży gorączka to zwykle powyżej 38st, także spokojnie. Wygrzej się porządnie, wypij ciepłą herbatę i będzie dobrze. Pewnie zestresowałaś się dodatkowo tym wymazem i to też miało wpływ na to jak się czujesz.
-
Patusia90 mi stwierdzono paciorkowca zaraz na początku ciąży. Też się stresowalam jak nie wiem, tymczasem nic się z tym zazwyczaj nie robi, jeżeli wyjdzie na badaniu po 30 czy 33 tc to przy porodzie podają mamie ampicyline i tyle
Ja w międzyczasie byłam na antybiotyku z powodu błędnego wyniku toxoplazmozy i mam cichą nadzieję, że na tego dziada też podziałało. Masz jakieś objawy tego? Infekcja jakaś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2017, 07:44
-
nick nieaktualnyacygan wrote:Wspolczuje, nienawidze szpitali,nie wytrzymalabym tam dlugo. A nie ma szans na lezenie w domu?
do świąt mi mówią, że nie wyjdę... a tu nawet wyspać się nie idzie, łóżka nie wygodne... jeżeli będzie dobrze to może w święta mnie wypuszczą, żebym leżała w domu.
-
Aliskaa wrote:Na razie nie
do świąt mi mówią, że nie wyjdę... a tu nawet wyspać się nie idzie, łóżka nie wygodne... jeżeli będzie dobrze to może w święta mnie wypuszczą, żebym leżała w domu.
kochana no to trzymam kciuki aby Cię na święta wypuścili.