Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziś stawałam na swoją wagę na której staję od początku ciąży i różnica z karta ciąży wynosi 2,5kg! wg swojej wagi przytyłam w mc 2 kg czyli książkowo! trochę mi ulżyło
czyli od początku ciąży już 8,8 kg na plusie a nie 12 kg! z wymiarów brzuszek urósł o 5 cm w 2 tyg!
a reszta bez zmian
dzidzia mnie dziś ładnie obudziłapewnie już głodny hehe
MaGo, milkaa lubią tę wiadomość
-
no to widzisz to ja już przekroczyłam hehe ale ważne że nie aż tyle co było
my już po śniadankumały od 7 kopał że głodny więc już go nakarmiłam i się uspokoił.
jak pogoda u Was? u mnie wieje i leje a muszę pojechać odebrać meble ze sklepu aż się nie chce wychodzić z domu -
Dziewczyny na paciorkowca ostatnio czytalam ze bardzo dobrze dziala kuracja probiotykami. Ogólnie probiotyki w ciazy dobrze służa na cukrzyce i inne dolegliwości więc ja będe próbować juz zaczełam kuracje.
W poprzedniej ciązy miałam wynik ujemny i w tej mam nadzieje będe miec też. -
W sklepie internetowym Escallante są przeceny na ciuszki dla niemowląt. Co więcej zapisując się do newslettera można zyskać dodatkowe 20% rabatu.29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
sweetmalenka wrote:A mi dzisiaj tak dla odmiany krew z nosa leci... I to odrazu po wstaniu z łóżka... Eh:/
Hej, ja tak mam od ok. miesiąca ze 2-3 razy w tygodniu sie budzę, wysmarkam, a tam na chusteczce krew. Ale zauważyłam że trochę pomaga na to picie soku pomarańczowego (aczkolwiek ja teraz w ciąży mam na ten sok i jabłkowy mega apetyt, mogłabym pić i pić).MaGo lubi tę wiadomość
-
Ajrin ja długo brałam antybiotyk przez ten fałszywie dodatni wynik toxo i przy tym własnie cały czas podwójną dawkę probiotyku. Po kuracji też jeszcze jakis czas łykałam na wszelki. Może to też pomogło, bo widzę nawet po kolorze śluzu, że chyba jest już ok:) Mam nadzieję, że wytępiłam dziada.
-
A u mnie wręcz odwrotnie zamiast zaparć jakieś luźne stolce
Niby raz dziennie, więc biegunką tego nazwać nie mogę, ale mimo wszystko jakoś mnie to niepokoi.
Mąż dziś zadbał o to żebyśmy przed piątkową wizytą nabrały jeszcze masy i na Mikołaja zostawił mi tone słodkościAgusia_pia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyW Holandii Mikolaj byl wczoraj. U nich to prawie swieto narodowe wiec wszystkie sklepy otwarte do 17 byly. Nawet Ikea! Dzisiaj jade do ikei po ozdoby na okno. Mega swiateczna sie zrobilam w tym roku
Martwie sie troche bo od wczoraj maluch jakby mniej sie rusza. Nawet po czekoladzie czy coli, wlasciwie odruchow brak -
U mnie też już Mikołaj był
czekałam na przesyłkę z kocią karmą a tu kurier dwie paczki wnosi
w jednej karma a w drugiej poducha ciążowa
chyba byłam bardzo grzeczna
Aliskaa dokładnie, niech Cię tam rodzinka karmi porządnie, bo jedzenie szpitalne to marna opcja dla ciężarnejTrzymaj się kochana, obyś wyszła na święta.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2017, 11:14
-
nick nieaktualnyJednak sie uspokoilam. Wyciagnelam swojego Angel Sound i od razu znalazlam pukajace serducho
ufff
Tez zamowilam poduszke ciazowa ale czeka na mnie w PL. Tu poduszka kosztuje prawie 70e a ja kupilam za 50zl na allegro.Tęskniąca, tanith lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gosiczek wrote:Czy ktoś miał cc z mężem na sali?
Z każdego możliwego źródła słyszałam, że nie ma takiej możliwości w związku z tym, że jest to operacja i musi przebiegać w pełni w sterylnych warunkach to mąż musi pozostać za drzwiami. Nie wiem czy w jakimś mieście robią wyjątki w tej kwestii.