Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Patusia- oj znam to
a teraz ta tarta mu wychodzi... Tak niedobrze:( zwymiotowalam ale nie wszystko. Teraz leze i mecze się. Wzięłam już krople miętowe i żołądkowe i nie mam już sił. Młody kopie po pęcherzu a ja chciałabym juz zasnąć i jutro obudzić się zdrowa...
-
Kachna 62 wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
Co do cc z mężem, to w Niemczech prawie w każdym szpitalu jest możliwa. Nie stosuje się ich w sytuacjach ratowania życia (czas) i w pełnej narkozie. W poprzedniej ciąży nawet mój bojący się krwi mąż zadeklarował że będzie mi towarzyszył, gdyby zaszła taka potrzeba.
Wczoraj córka dała mi w kość, wieczorem chciałam się wcześniej położyć, to dla odmiany Noemi mnie skopała dość konkretnie... Na szczęście niżej niż znajduje się pęcherz.Kachna62 lubi tę wiadomość
-
Kachna 62 kochana spóźnione ale szczere życzenia, 100 lat!
witajcie. ja dzis chyba swoje dziecko zdenerwowałam hehe, bo nie ruszał się rano jak zwykle i popukałam mocniej w brzuch to mi mały tak oddał że poczułam hehe kopnął parę razy i poszedł spaćKachna62, grzanewino lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aliskaa wrote:Plusem jest to, że przestałam mocno krwawić i mam tylko delikatne plamienia
z czego się bardzo cieszę.
-
Totoro bardzo ładny brzuszek.
Znacie na FB stronę Spotted: Madka? Jesli nie, polecam poczytac. Znakomicie poprawia humorA wczoraj na staraczkach przeczytałam, że apap w ciązy wywołuje autyzm... Brak mi słów czasami na głupotę ludzką.
Sassy, Totoro, Katy, tanith lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
edwarda20 wrote:Totoro bardzo ładny brzuszek.
Znacie na FB stronę Spotted: Madka? Jesli nie, polecam poczytac. Znakomicie poprawia humorA wczoraj na staraczkach przeczytałam, że apap w ciązy wywołuje autyzm... Brak mi słów czasami na głupotę ludzką.
-
Dzięki dziewczyny
Sweetmalenka właśnie wysoko gdzieś ten brzuch mam, nie?ale od początku tak mi rósł, w ogóle nie zaokrąglało mi się podbrzusze tylko od razu szło wyżej
Edwarda co do apapu i autyzmu - taa teraz już wszystko autyzm powoduje..... Dawniej nasze mamy połowy badań nie miały, o połowie zagrożeń nie wiedziały, nie pilnowały się ze wszystkim tak chorobliwie jak my teraz i przypadki autyzmu były sporadyczne. Nie odkryto jeszcze konkretnej przyczyny występowania autyzmu, ale ja to bym szukała raczej w rozwoju techniki, w promieniowaniu zewsząd, naszym uzależnieniu od komputerów i telefonów a nie tam kurna tabletka przeciwbólowa... Jeszcze apap, litosci...grzanewino lubi tę wiadomość
-
Totoro wrote:Edwarda co do apapu i autyzmu - taa teraz już wszystko autyzm powoduje..... Dawniej nasze mamy połowy badań nie miały, o połowie zagrożeń nie wiedziały, nie pilnowały się ze wszystkim tak chorobliwie jak my teraz i przypadki autyzmu były sporadyczne. Nie odkryto jeszcze konkretnej przyczyny występowania autyzmu, ale ja to bym szukała raczej w rozwoju techniki, w promieniowaniu zewsząd, naszym uzależnieniu od komputerów i telefonów a nie tam kurna tabletka przeciwbólowa... Jeszcze apap, litosci...
Z tego co kiedyś przeczytałam, to badacze najbardziej skłaniaja się ku teorii, że autyzm to jakies mikro uszkodzenia genetyczne, które powstają na samym początku ciąży, jak dzielą się komorki... Może nigdy nie znajdą przyczyny, którą na pewnie nie jest tabletka, szczepionka, czy kręcaca się zabawka ;pTotoro lubi tę wiadomość
-
edwarda20 wrote:
Nie mogę się oderwać od tej strony..uwaga wciągaedwarda20, tanith lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej, u mnie brzucho wielki , żyje własnym życiem i leży obok. Dzieciaczki typowo nocne potwory
o 23 pobudka i kopanie do 2
Aliska, łącze sie w bólu leżenia. Pociesze ze po 4 tygodniach sie przyzwyczaiłam. Jeszcze chce wytrzymać z 12-14choć od 30tc pewnie wracam na oddział do porodu już.
Totoro, Andzia123 lubią tę wiadomość
-
To i ja sie pochwalę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2018, 21:07
grzanewino, Totoro, Kassie, Andzia123, Katy, Agusia_pia, Sassy, tanith, MaGo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny