Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Oo no to ciekawie
Nie planuje cesarki i mam nadzieję, że do niej nie dojdzie, ale wiadomo jak jest, nigdy nie jesteśmy w stanie nic przewidzieć... Moje szpitale nie dają możliwości bycia taty na sali, tylko w szkole rodzenia radzili, żeby tata czekał tuż pod drzwiami sali operacyjnej, żeby mógł od razu po wyjęciu wziąć dziecko i je kangurować.
-
nick nieaktualnysweetmalenka wrote:W Lodzi jest możliwość
mąż musi wykupić tylko cale ubranie łącznie z butami (koszt 200zl).
Lekarze mi powiedzieli, że będą próbowali dotrzymać moją ciąże do 30 tygodnia. A później zobaczymy co dalej.grzanewino lubi tę wiadomość
-
Jestem po wizycie. Coraz bardziej watpie w lekarzy na nfz. Jak chodzilam do niego przed ciaza, to byl mily,a teraz bez kija do niego nie podchodz. No ale on powiedzial, ze dziewczynka, wazy 330 gram
wedlug niego wszystko powinno byc ok, ale jak widzialam zdjęcia z usg, ktore wklejal do karty, to jakosc masakryczna. Nigdy bym sie nie zdecydowala na prowadzenie ciazy tylko na nfz. No i na nastepna wizyte mam zrobic juz ta paskudna glukoze.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kachna62 wrote:Ja dziś świętuje 30te urodziny więc siedzę z młodą, układamy klocki i jemy sobie delicje
Ja ruchu czuje codziennie i to tak z 3 razy dziennie. Najmocniej około 23 jak już leżę w łóżku.Kachna62 lubi tę wiadomość
-
tak? no dobrze
ostatnio coś mi brzuch bardzo wyskoczył i to tuż pod przeponą/nad pępkiem i chyba żoładek się przemiescil bo mam dziwne uczucie glodu-ale glodna nie jestem;/ i Gabryś dziś sobie urządził znowu dyskoteke. Tak wariował jakby chciał brzuchem wyjść
aż TŻ się śmiał
-
nick nieaktualny
-
Kachna62 wrote:Ja dziś świętuje 30te urodziny więc siedzę z młodą, układamy klocki i jemy sobie delicje
Ja ruchu czuje codziennie i to tak z 3 razy dziennie. Najmocniej około 23 jak już leżę w łóżku.
Ja czuje młodego codziennie ale z różną częstotliwością. Chociaż wczoraj przez moją bezsenną noc dał mi popalić. Ruszał się mocno po 1 i po 3 w nocy. Ale tak, że właśnie myślałam że wyjdzie przez brzuchnie dość, że mocno kopał to jeszcze przesuwał sie od lewej do prawej
Kachna62 lubi tę wiadomość