Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
https://naforum.zapodaj.net/c0ecd2fdf26a.jpg.html
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a88d9f8327a6.jpg
A tu witam się niedzielnie brzuszkowo.
Wczoraj byłam u rodziców i przywiozłam od mamy tyle nowych ciuszków dla Bianeczki w prezencie, że już muszę na serio pomyśleć o zakupie mebelków dla małej bo już nigdzie mi się nie mieszcząWiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2017, 10:26
darika, Totoro, acygan, Sassy lubią tę wiadomość
-
casteam wrote:Dziewczyny co dajecie tym swoim meżom/chlopakom na Gwiazdke?
Ja swojemu mężowi kupiłam Off Road 4x4 z katalogu marzeń. Chciałam mu dać coś wyjątkowego a on uwielbia takie klimaty więc jestem pewna, że będzie zadowolony.
Edwarda czy ty już chodzisz albo masz zamiar chodzić do szkoły rodzenia? Bo ja zaczynam pomału szukać czegoś w Łodzi lub okolicy ale jestem w tym kompletnie zielona.29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
Paatka piękny brzuszek
My sobie chyba w tym roku gwiazdkę odpuścimy, bo mamy tyle wydatków, że masakra. Wolę, żebyśmy jak najwięcej odłożyli na domek, jeszcze tyle pracy przed nami...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2017, 10:42
Paatka, MaGo lubią tę wiadomość
-
Aliska nie popieram takiego zachowania. Uwazam, ze mozna isc sie napic,ale mozna to tez pogodzic. Wtedy dwie strony bylyby zadowolone.
U mnie na sniadanko kanapeczki z serkiem topionym, wędlina i ogorkiem,na deser banan
Na swieta nie wiem czy cos bedziemy sobie kupowac, jakos nigdy nie kladlismy nacisku na prezenty, chyba ze jest to cos przemyślane i przydatne dla nas, wtedy razem jedziemy i kupujemy. I tak jak Totoro mowi, teraz jest duzo wydatkow, najgorsze przed nami, bo lozeczko, wozek, wyprawka dla mnie no i chcemy jeszcze remont korytarza zrobic, ale konkretny, bo wewnetrzna klatke schodowa trzeba wyburzyc, a wolalabym zrobic to przed porodem.
Patka sliczny brzuszekPaatka lubi tę wiadomość
-
My sobie rzadko kupujemy prezenty, jesli juz to sobie dokladamy do czegos drozszego co potrzebujemy. W tym roku tez odkladamy na wyprawke.
Darika, tak 8stycznia zaczynamy szkole rodzenia. Trwa 3tyg. Idziemy do Centrum Okoloporodowego Wesola Rodzinka. Z tego co czytałam to jedna z lepszych szkol w Lodzi. Bylam tam ostatnio na warsztatach i bylo naprawde milo. Wejdź sobie na ich stronę na fb, jest duzo zdjęć, można podejrzeć jak wyglądają mniej wiecej zajęcia. Aha i kilka moich koleżanek tam chodzilo, byly bardzo zadowolone.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2017, 11:22
darika lubi tę wiadomość
-
a ja swojemu mężowi pod choinkę zamówiłam tablicę na narzędzia do garażu bo mamy nowy garaż i mówił że coś trzeba takiego będzie kupić to na pewno się ucieszy
grzanewino, Totoro lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy ogolnie rzadko sobie kupujemy prezenty
w tym roku na urodziny mielismy wspolny bo pozytywny test
na Swieta rok temu tez nic
dlatego w tym roku kupilam. Wynioslo mnie to 100zl wiec nie najgorzej
wiecie ja juz mam cala wyprawke kupiona
Moj chlopak na poczatku zwiazku zarzadzil ze bedziemy co tydzien wrzucac do skarbonki okreslona kwote i to bedzie budzet wakacyjny. Z tego budzetu bylismy w Egipcie, na Krecie, w Rzymie, w UK, na Zanzibarze. Poza tym oplacalismy podatki za dom na poczatku roku - mamy taka oplate 700e za rok, w zaleznosci od zameldowanych osob. Aktualnie z naszego budzetu wakcyjnego zrobil wie budzet dzieciowydlatego nie musialam szukac dodatkowych pieniedzy na wyprawke czy remont bo kasa juz dawno zaoszczedzona.
I powiem Wam ze ta skarbonka to najlepszy pomysl ever mojego chlopakaTotoro, Agusia_pia, grzanewino lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMój mąż jak urodziłam to tak się napił na pepkowym że 2 dni nie przyjeżdżał bo miał tyle promili we krwi ale ja się z tego akurat śmiałam
ja zawsze mowie chciało się pić to cierp
A z kolei teraz będę w trakcie i po porodzie samiutka bo mąż musi zostać z córką bo ja będę spokojniejsza w szpitalu jak będzie pod opieką tatusia a nie babci czy cioci. Mąż mnie zostawi na porodowce i wraca z młodą do domu. Nie chce też żeby mnie odwiedzali bo córka będzie przeżywać rozstanie i to że mama zostaje w szpitalu z drugim dzidziusiem.
U nas się robi tylko prezenty świąteczne dla dzieci tak za około 100zl. Dorośli już przecież nie wierzą w Mikołajamy sobie kupujemy wszystko w miarę potrzeb i nie potrzebujemy kupować sobie nic na siłę na święta.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2017, 16:29
-
a my robimy sobie prezenty pod choinkę. np przed ślubem robiliśmy sobie prezenty na urodziny imieniny czy rocznicę takie praktyczne do domu jakieś sprzęty bo nic nie mieliśmy, więc ja raz dostałam mikser, mąż żelazko
teraz kupujemy też praktycznie, nie jakieś pierdoły, ale to miłe znaleźć coś pod choinką
darika lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aliskaa najważniejsze, że rozumie, że źle zrobił. I oby to się nie powtórzyło. Ale foch nie zaszkodzi, nauczka na przyszłość musi być
My dzisiaj się zebraliśmy i pojechaliśmy po choinkę bo już mężowi spokoju nie dawałamKupiliśmy jodłę i teraz pachnie cudnie na całym mieszkaniu
Tylko na ubieranie już nie mam siły, więc zostawie to na jutro
A moja mała tak aktywna, że nie wiem co ona tam dziś wyczynia -
My co roku kupujemy prezenty sobie wzajemnie jak i całej rodzinie (siostry, rodzice, dziadkowie, dzieci siostry) . Robimy to, bo lubimy i nie uważam, żebyśmy robili coś na siłę
. Zresztą ja uwielbiam święta, tą atmosferę, przepiękne ozdoby, pogoń po sklepach za prezentami i lepienie pierogów.
Choinkę też dzisiaj kupiliśmy. Śliczna pod sam sufit. Ale ubierać będziemy dopiero dzień, max 2 przed wigilia.29.09.2016 Aniołek (10 tc)
-
nick nieaktualnyA to nasza
pierwszy raz w zyciu mam zywa choinke!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/deeaebd602b6.jpg
Pierwszy raz w zyciu tez mam tak szybko choinke ale to dlatego, ze jedziemy do Polski i chcielismy sie nacieszyc swoja choinkadarika, Paatka, Totoro, grzanewino, Kassie, MaGo, acygan, tanith, Andzia123, Tęskniąca, Katy, Aliskaa, Agusia_pia, justysbp lubią tę wiadomość
-
casteam wrote:A to nasza
pierwszy raz w zyciu mam zywa choinke!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/deeaebd602b6.jpg
Pierwszy raz w zyciu tez mam tak szybko choinke ale to dlatego, ze jedziemy do Polski i chcielismy sie nacieszyc swoja choinka29.09.2016 Aniołek (10 tc)