Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja biorę Magnelle( polecam) albo magne b6 jesli nie ma w aptece magnelli 1x dziennie, czasem się zdarzy ze jakiś skurcz to wtedy od razu biore kolejną tabletkę, też mam okropny problem ze zgagą i dzieki za porade dziewczyny dzisiaj sobie kupię Rennie, bo już nic nie pomaga a od tej zgagi i refluksu dostaje kaszlu. Ciągle chce mi sie jesc mandarynek, zaraz jedziemy zawieźć paczki do magazynu szlachetnej paczki i od razu po 5 kilo mandarynek
Nie wiem czym je pryskają że są tak strasznie tłuste z wierzchu ale na wszelki wypadek zawsze wyparzam przed jedzieniem;p
-
My juz po wizycie, musimy zrobic echo serduszka, bo jakis cien echogenny czy cos takiego zobaczyla gin na usg, nic powaznego, mowila ze raczej nic z tego nie bedzie, ale sprawdzic trzeba
poza tym wszystko ok, młody waży 580g, ja w ciągu miesiąca 2kg przytylam, takze od poczatku 6kg na plusie, nie jest zle
a na zgage polecila mi saszetki GASTROTUSS, mowila ze zawsze jej pomaga a cierpi na refleks straszny.
Sassy lubi tę wiadomość
07.04.2018 - marzenia się spełniajązakochana na zabój w Synku
-
Kurcze az bym zjadla salatke jarzynowa..ehh ja za to drugi dzien jem frytki na kolacje..tak bardzo zdrowo :p
W ogole odezwala sie do mnie kolezanka z klasy i chce mi dac fotelik i troche ciuszkowNie spodziewalam sie tego
grzanewino lubi tę wiadomość
-
a ja dziś mało zjadłam, bo miałam trochę pracy i w sumie wyszły mi 3 posiłki + szarlotka 2 kawałki. na kolację były dwie kromki z ciemnych chlebem, serek, sałata, szynka i pomidor
miałam dziś odwiedziny koleżanki i robiłam szarlotkę, ale dałam mało cukru i wyszła w sumie taka FIT
zauważyłam że odkąd nie jem słodyczy (czekolada itp) to mały jakoś mniej się rusza. ruchy czuję jest ok, ale np wieczorem nie jest taki "pobudzony" jak np jak byłam u rodziców i zjadłam kilka czekoladek merci.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2017, 21:36
-
Agusia_pia wrote:a ja dziś mało zjadłam, bo miałam trochę pracy i w sumie wyszły mi 3 posiłki + szarlotka 2 kawałki. na kolację były dwie kromki z ciemnych chlebem, serek, sałata, szynka i pomidor
miałam dziś odwiedziny koleżanki i robiłam szarlotkę, ale dałam mało cukru i wyszła w sumie taka FIT
zauważyłam że odkąd nie jem słodyczy (czekolada itp) to mały jakoś mniej się rusza. ruchy czuję jest ok, ale np wieczorem nie jest taki "pobudzony" jak np jak byłam u rodziców i zjadłam kilka czekoladek merci.
Ps Dziś się nachodziliśmy po sklepach, ale chyba mam już wszystkie prezenty i mogę odetchnąć, bo jakoś ten temat nie dawał mi spokoju.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2017, 22:20
-
A mi wieczorem nie dość ze brzuch mega wywala to do tego coazy a mały rozrabia na całego.
My dziś mielismy gości woec dosc intensywny dzien a jutro idziemy w gości. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aliskaa ile ten Twój chłop ma lat? Może pisałaś już, ale mi umknęło w takim razie. Ja bym tego tak nie zostawiła na pewno... Zachował się jak jakiś niedojrzaly szczyl... Cos tu kogoś chyba przerosło trochę...
Ale Ty się trzymaj kochana, Ty i synus jesteście najważniejsi. Nie denerwuj się, olej chłopa i niech teraz staje na rzęsach, żebyś mu wybaczylaedwarda20 lubi tę wiadomość
-
Dokladnie Totoro ma racje! Daj mu za to ostro popalic. Ok poszedl na piwo nie przyszedl raz ale wczoraj mogl sie ogarnac.
Maly wlasnie delikatnie budzi mamusieTotoro, edwarda20 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny co dajecie tym swoim meżom/chlopakom na Gwiazdke?
Ja wczoraj kupilam po wielkich trudach ksiazke Pomocy, jestem tatą i dokupię coś do kuchnibo lubi kucharzyc
)
Ksiazki nie ma na zadnej stronie, lacznie z allegro. Kupilam na olx i to jeszcze z autografem! Za jakies smieszne pieniadze. A ksiazka smiesznie napisana - kolezanka na fb wrzucila kilka stron i jest fajnie napisana
-
Do mojego już bym się słowem nie odezwała... Z resztą wiem, że by tak nie zrobił... Ja nienawidze szpitali i jedzenia szpitalnego, więc nic bym zapewne tam nie tknęła. A nawet jak z głupimi migdałkami leżałam i nie mogłam nic jeść to siedział u mnie tak długo, aż go pielęgniarka nie wypraszała... Musisz jakoś mu wytłumaczyć swoje racje, bo niestety jak teraz tego nie zrobisz to później lepiej nie będzie