Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
casteam piekna choinka!
my po slubie mielismy co roku zywa. Rok temu z racji tego ze synek jeszcze nie rozumial po co choinka to mielismy taka mala sztuczna na meblach
w tym roku kupimy chyba duza sztuczna i troche nad tym ubolewam bo jednak zywa ma to cos
Co do prezentow to my lubimy innym cos fajnego podarowaci dzieciom oczywiscie
a z mezem tak sie dogadalismy w tym roku-on kupil mi buty, ja jemu bluze i koszule
-
A my dziś ubralismy nasza choinke bałam się że bedzie pusta do tej pory mialam co roku zywa ale malutka w ttm roku szaleństwo na ponad 2metry. Ale dało rade ja przystroic
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2525285ad3f9.jpgacygan, tanith, Totoro, darika, Aliskaa, Kassie, Tęskniąca lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U mnie śniegu napadało i się zrobiło pierwszy raz w tym roku biało. Ale pewnie nie na długo bo temperaturę dodatnią na jutro zapowiadają
Jutro rano wybieram się do Lidla po ciuszki dla malutkiej. Mam nadzieję, że żadnych przepychanek tam nie będzie, bo to nie na moje nerwyAle i tak chyba pojadę koło 9 żeby się nie zrywać o świcie i jeszcze przeciskać przez ludzi
A później muszę zagonić męża do mycia okien i zająć się przystrojeniem choinki -
Ja już dostałam swój świateczny prezent i nie mam pojęcia jak mam się odwdzięczyć. Wczoraj chłopak mi się oświadczył
darika, Aliskaa, Kassie, acygan, Andzia123, sylvia94, Totoro, AJrin, Agusia_pia, Katy, casteam, grzanewino, patusia90, Tęskniąca, Halina90, MaGo, yvonneSW lubią tę wiadomość
-
AJrin śliczna choinka
.
Casteam my co roku ubieramy tylko w bombki i światełka. A jak zakładam łańcuch to taki cieniutki z łańcuszka.
W Lidlu ja będę polować na termometr bo cena dobra a ciuszki już wszystkie mam dla Małej.
Sassy mega mega gratulacje!
Sassy lubi tę wiadomość
29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
nick nieaktualny
-
Sassy gratuluje
U mnie też ciuszków już pełno, ale i tak oprzeć się nie mogę
Aliskaa, a lekarze coś mówią jak długo będziesz jeszcze leżeć w szpitalu? Robią Ci tam regularnie jakieś badania , czy tyle tylko, że leżysz pod ich okiem? I jak z tymi plamieniami - powtarzają się, czy już ok?Sassy lubi tę wiadomość
-
Sassy gratulacje! Teraz wszystko przed Wami
Tez dzisiaj jade do lidla kupic pizamke synkowi i przy okazji popatrze na ciuszki dla dzidziale te pajacyki wydaja mi sie niepraktyczne bo nie maja rozpiecia w kroku na pampersa..
Sassy lubi tę wiadomość
-
Paatka wrote:
U mnie też ciuszków już pełno, ale i tak oprzeć się nie mogę
Ja, jak już naprawdę nie mogę się oprzeć (choć mocno się staram) to kupuje te w rozmiarze 68 i większych, żeby były na potem. Bo na wyprawkę mam przygotowane ciuszki w rozmiarach 56 i 62. Jednak mam nadzieję, że córka urodzi się mała, bo te 56 (mimo, że jest ich mniej niż 62) są prześliczne
.
Sassy lubi tę wiadomość
29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
Ja już się załamałam, że przegapiłam tę ofertę (akurat dziś nie miałabym możliwości dotrzeć do Lidla) a tu mama dzwoni, że nakupiła rzeczy za 200zł
Jak dobrze mieć takiego strażnika gazetek hahah
darika, grzanewino lubią tę wiadomość
-
Sassy wrote:Ja już dostałam swój świateczny prezent i nie mam pojęcia jak mam się odwdzięczyć. Wczoraj chłopak mi się oświadczył
Super prezent
Sassy lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny dziś na babymarkt.de w promocji jest fotelik concord reverso plus za 249€ (0-23 kg), a jeszcze do tego jest kupon na -10%. Cena na serio super, a fotelik bardzo udany (dobre wyniki ADAC i zaliczony test plus. Mamy i bardzo sobie chwalimy za dziecinnie łatwy montaż (izofix) i dobrą pozycję do spania (główka nie opada).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2017, 09:43
-
hej, a ja dziś się z rana spięłam z mężem, wkurzył mnie już. od 3-4 dni mam problem z wypróżnieniem i mam trujące gazy
stolec, luźny i na raty, nic konkretnego. nie wiem po czym bo jem ciągle to samo w sumie. on stwierdził że pewnie jem za dużo! że na śniadanie zamiast dwóch kanapek (chleb żytni kromki są jak 1/2 kromki normalnego chleba) powinnam zjeść jedną i owoc. że mam za ciężką dietę i to dlatego. owoce jem na II śniadanie, a on nie widzi co jem bo jest w delegacji i go nie ma, ale wie oczywiście wszystko najlepiej ;/ jego zdaniem na kolację jem a dużo (dwie kromki z szynką i sałatą o 18.00) ;/ odgryzłam się żeby nie przesadzał i nie gadał głupot bo nie jem pół bochenka białego chleba na raz żeby tak mi mówił. i się poryczałam jak się rozłączyłam...
dupek! zamiast się cieszyć że dziecko zdrowe, że dobrze znoszę ciążę, że mnie nie męczy nie mam zagrożonej, to szuka dziury w całym...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2017, 09:42
-
Agusia_pia wrote:hej, a ja dziś się z rana spięłam z mężem, wkurzył mnie już. od 3-4 dni mam problem z wypróżnieniem i mam trujące gazy
stolec, luźny i na raty, nic konkretnego. nie wiem po czym bo jem ciągle to samo w sumie. on stwierdził że pewnie jem za dużo! że na śniadanie zamiast dwóch kanapek (chleb żytni kromki są jak 1/2 kromki normalnego chleba) powinnam zjeść jedną i owoc. że mam za ciężką dietę i to dlatego. owoce jem na II śniadanie, a on nie widzi co jem bo jest w delegacji i go nie ma, ale wie oczywiście wszystko najlepiej ;/ jego zdaniem na kolację jem a dużo (dwie kromki z szynką i sałatą o 18.00) ;/ odgryzłam się żeby nie przesadzał i nie gadał głupot bo nie jem pół bochenka białego chleba na raz żeby tak mi mówił. i się poryczałam jak się rozłączyłam...
dupek! zamiast się cieszyć że dziecko zdrowe, że dobrze znoszę ciążę, że mnie nie męczy nie mam zagrożonej, to szuka dziury w całym...07.04.2018 - marzenia się spełniajązakochana na zabój w Synku
-
Wróciłam z Lidla - ludzi full :o Ciesze się, że z rana pojechałam
I zostawiłam ze 120zł ale kupiłam śliczny sweterek, 2x body, 2x spodenki, pajac, bluzeczkę i skarpetki, więc za tą kasę to sporo
Agusia_pia jedz ile chcesz. Ja nie wiem jak można ciężarnej tak jedzenie wytykać... Żeby unikać nerwów to chyba ogólnie powinnaś się rozłączać jak zaczyna temat jedzenia. Może się nauczy... Bo szkoda Twoich nerwów i łez!