Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyyvonneSW wrote:Ja nie mieszkam w Pl i tutaj ciążę prowadzi położna tak naprawdę jak jest wszystko ok to cała ciążę nawet ginekologa nie zobaczę
chociaż myślę że zobacze bo wybiorę się na prywatne USG , nie uśmiecha mi się czekać na pierwsze USG do 12 tyg
to ja poznam położną dopiero w 21 tc.
-
kochane po wizycie dobrze, jest pęcherzyk ciążowy 1,7 cm, mała kropka ma 4 mm co chyba ciałko żółtkowe.? albo coś pokręciłam
ogólnie jest dobrze jak na ten etap ciąży. mam zlecone badania i 13 września kolejna wizytakropek będzie większy
Aliskaa, BitterSweetSymphony, Rene, Aga78, Klarysa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgusia_pia wrote:kochane po wizycie dobrze, jest pęcherzyk ciążowy 1,7 cm, mała kropka ma 4 mm co chyba ciałko żółtkowe.? albo coś pokręciłam
ogólnie jest dobrze jak na ten etap ciąży. mam zlecone badania i 13 września kolejna wizytakropek będzie większy
gratulacje
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tak mi się smutno zrobiło... Weszłam na forum i 2 takie przykre wiadomości
Mam złe przeczucia, bo też mam drobne plemienia od niedzieli. W dodatku ten mój pecherzyk był co najmniej o tydzień mniejszy, niż powinien. Jutro mam USG i już nie mogę wytrzymać z tych nerwów.
-
Ja dzisiaj lecę do ginekologa prywatnie bo coś mi nie daje spokoju ten napinajacy się brzuch, w twarz mi nie da, najwyżej się pośmieje, a wolę dmuchać na zimne. Podejrzewam że nic nie będzie widać ale przynajmniej mi powie że wszystko jest okej, taka mam nadzieję
Aliskaa, Kinga. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyassia wrote:Tak mi się smutno zrobiło... Weszłam na forum i 2 takie przykre wiadomości
Mam złe przeczucia, bo też mam drobne plemienia od niedzieli. W dodatku ten mój pecherzyk był co najmniej o tydzień mniejszy, niż powinien. Jutro mam USG i już nie mogę wytrzymać z tych nerwów.
będę trzymać kciuki. Ja też miałam plamienia i ustały
assia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny tule znam ten ból ale nastepnym razem sie uda 3mamy kciuki.
Aja walcze z zapaleniem pecherzadziadostwo pije hektolitry i jest ok ale po nocy niestety pieczenie dopada. Od 2 dni czuje sie ogolnie chora bez sił. Ide spać poki synek spi bo dał popalic znowu w nocy
-
Witam
chciałam się przywitać. Dzisiaj zrobiłam test ciążowy, który ukazał bledziucha
staraliśmy się z mężem 5 miesięcy. Pierwszą ciąże straciłam w 8 tygodniu (starania o nią były ponad rok). Teraz udało się szybciej. Jutro wybieram się zrobić betę. Mam już skończone 28 lat. Przed 30 chcieliśmy mieć już dwójkę dzieci...ale widocznie nie jest nam pisane posiadanie gromadki dzieci...strasznie się boję. Pragnę tego maleństwa.
Mogę dołączyć? bbf pokazuje mi termin na 1 maja. Ale nigdy nie wiadomo czy się prędzej czy później urodziAliskaa, Ilona92, MaminaMina, Rene, wannsees lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKatka. wrote:Witam
chciałam się przywitać. Dzisiaj zrobiłam test ciążowy, który ukazał bledziucha
staraliśmy się z mężem 5 miesięcy. Pierwszą ciąże straciłam w 8 tygodniu (starania o nią były ponad rok). Teraz udało się szybciej. Jutro wybieram się zrobić betę. Mam już skończone 28 lat. Przed 30 chcieliśmy mieć już dwójkę dzieci...ale widocznie nie jest nam pisane posiadanie gromadki dzieci...strasznie się boję. Pragnę tego maleństwa.
Mogę dołączyć? bbf pokazuje mi termin na 1 maja. Ale nigdy nie wiadomo czy się prędzej czy później urodzii już dopisuję do naszej listy