Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Sarrrra wrote:to ja sie już na 100 proc żegnam. Moja beta spada wciaż. Lekarz kazał wszystko odstawić. Zyczę Wam powodzenia dziewczyny !!!! trzymam za Was kciuki !!!
-
karoolka29 wrote:W ndz zaczęłam plamic śluz podbarwiony krwią, wczoraj byłam sprawdzić to u gina niby nic złego nie zauwazyla, na usg bylo serduszko, kazała soe oszczędzać i dalej dupka przyjmować. Dzis pojawiły sie skrzepy krwi i czułam soe cos sie kończy jak tak lecialo ze mnie.. Po jakimś czasie wylecial ze mnie cały pęcherzyk z zarodkiem w środku.. I od tego czasu krwawie... Byłam na IP ale nie bede komentować bo porażka jutro kade do gin musi sprawdzić czy soe sama oczyszczę czy będzie potrzebny zabieg
Kochana łącze sie z Tobą w bolu. Zycze Tobie duzo siły i wytrwałości. Czas leczy rany. Ściskam Ciebie mocno ! ❤️❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej! To i ja sie przywitam. Test ciazowy robilam juz tydzien temu we wtorek i to wieczorem byly dwie kreski (9dpo) we srode bylam na becie 25.6 wynik
Dzis po poludniu sikaniec mega mocny.
Termin mam na 22 kwietnia. To bedzie moje drugie dziecko. Starsze 25 sierpnia skonczy poltora roku
Poprzednia ciąża byla w końcówce z nadciśnieniem, porod wywolywany po 12 godzinach dostalam skurczy partych z rozwarciem 3cm i odklejaniem sie lozyska, ostatecznie zakonczony cc. Mam nadzieje na dobrego lekarza prowadzacego i probe porodu sn.
Pozdrawiam wszystkich i zycze udanych wizyt, pieknych przyrostow i szczesliwego rozwiazaniaMaminaMina, naserio, Aliskaa, wannsees, Agusia_pia, Rene, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
Cześć! Dziś dowiedziałam się, że jestem w ciąży
nie wiem, kiedy to się stało, ale belly pokazuje mi termin na 04.04.2018. Mam już syna z 06.02.2017 więc dość szybko się postaraliśmy o drugą niespodziankę
jutro idę zrobić betę, wizyta dopiero w przyszłą środę
Jak się czujecie przyszłe mamusie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2017, 17:27
MaminaMina, Aliskaa, Agusia_pia, Rene lubią tę wiadomość
-
Bardzo współczuje straty
Smutek się budzi kiedy człowiek czyta
U mnie dziś badania krwi.. wszystko w normie, a morfologia poprawna jak nigdy. Ale stres mnie nie opuszcza, a każde kłucie, ból budzi we mnie niepokój. Chyba za duża panikara ze mnie -
Sarrrra wrote:to ja sie już na 100 proc żegnam. Moja beta spada wciaż. Lekarz kazał wszystko odstawić. Zyczę Wam powodzenia dziewczyny !!!! trzymam za Was kciuki !!!
-
Witajcie nowe mamusie:-)
Agusia cieszę się że z fasolką jest ok:-)Agusia_pia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:Hej! To i ja sie przywitam. Test ciazowy robilam juz tydzien temu we wtorek i to wieczorem byly dwie kreski (9dpo) we srode bylam na becie 25.6 wynik
Dzis po poludniu sikaniec mega mocny.
Termin mam na 22 kwietnia. To bedzie moje drugie dziecko. Starsze 25 sierpnia skonczy poltora roku
Poprzednia ciąża byla w końcówce z nadciśnieniem, porod wywolywany po 12 godzinach dostalam skurczy partych z rozwarciem 3cm i odklejaniem sie lozyska, ostatecznie zakonczony cc. Mam nadzieje na dobrego lekarza prowadzacego i probe porodu sn.
Pozdrawiam wszystkich i zycze udanych wizyt, pieknych przyrostow i szczesliwego rozwiazaniai już dopisuje do listy
-
nick nieaktualnynaserio wrote:Cześć! Dziś dowiedziałam się, że jestem w ciąży
nie wiem, kiedy to się stało, ale belly pokazuje mi termin na 04.04.2018. Mam już syna z 06.02.2017 więc dość szybko się postaraliśmy o drugą niespodziankę
Jak się czujecie przyszłe mamusie?naserio lubi tę wiadomość
-
naserio wrote:Cześć! Dziś dowiedziałam się, że jestem w ciąży
Jak się czujecie przyszłe mamusie?
U mnie córka z października 2017
Edit - 2016 oczywiście, hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2017, 20:11
naserio lubi tę wiadomość
-
wannesees super że przyrost jest prawidłowy
ja walczę dalej z katarem, dziś wymoczę nogi to mi zawsze pomagało. oczy mi łzawią, ciężko się oddycha, i tylko bym spała. ehh. całą zimę byłam zdrowa a teraz kiedy w ciąży to chora
boję się że coś się stanie, że ta choroba zaszkodzi maleństwuchociaż lekarz mówił że wszystko ok i żebym odpoczywała a przejdzie. oby!
kochane tak mi przykro że dwie się pożegnały
witam nowe mamuśki :* -
Agusia_pia wrote:wannesees super że przyrost jest prawidłowy
ja walczę dalej z katarem, dziś wymoczę nogi to mi zawsze pomagało. oczy mi łzawią, ciężko się oddycha, i tylko bym spała. ehh. całą zimę byłam zdrowa a teraz kiedy w ciąży to chora
boję się że coś się stanie, że ta choroba zaszkodzi maleństwuchociaż lekarz mówił że wszystko ok i żebym odpoczywała a przejdzie. oby!
kochane tak mi przykro że dwie się pożegnały
witam nowe mamuśki :*
odpoczywaj ile się da:-) -
Dziewczyny chciałam poprosić o dopisanie. Planowany termin: 7.04.2018
Dziś miałam USG i dzidziuś ma 7mm, a czynność serca: 112/min (6 tydzień 4 dzień)
Kinga. ja właśnie jeszcze wcale nie dostałam skierowania na progesteron. Robiłam tylko HCG i tu oba wyniki miałam prawidłowe, ale z progesteronem to nie wiem jak się u mnie sprawy mają... Na pewno wszystko będzie dobrze.Magdzia85F, Aliskaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMamaMagda89 wrote:Dziewczyny chciałam poprosić o dopisanie. Planowany termin: 7.04.2018
Dziś miałam USG i dzidziuś ma 7mm, a czynność serca: 112/min (6 tydzień 4 dzień)
Kinga. ja właśnie jeszcze wcale nie dostałam skierowania na progesteron. Robiłam tylko HCG i tu oba wyniki miałam prawidłowe, ale z progesteronem to nie wiem jak się u mnie sprawy mają... Na pewno wszystko będzie dobrze.już dopisuje do naszej listy
MamaMagda89 lubi tę wiadomość