Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Mamusie 2018
Odpowiedz

Kwietniowe Mamusie 2018

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2017, 04:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarrrra wrote:
    Karola napisz co się stało? Który tydzień? Rozumiem co czujesz. Ja jestem w zawieszeniu. Jutro powtarzam betę która na 90 proc dalej spada mimo luteina.
    Oby wszystko było dobrze. Trzymam kciuki

• Evanlyn Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2017, 06:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karoolka29 wrote:
    Dziewczyny dzis stało sie cos strasznego u mnie... Wczoraj prosiłam o dodanie do grona a dzis musze sie z Wami pożegnać niestety moja ciąża sie zakończyła :( moje serce jest rozdarte na milion kawałków. Nie lekceważcie żadnych niepokojących objawów, choc wiem ze nie mogłam nic zrobić bo zrobiłam wszystko by sprawdzić czy wszystko ok u mnie po plamieniach.
    Współczuję z całego serca :(

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • Pysia89 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2017, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolka29 współczuję Ci Słońce i tule mocno:****

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2017, 07:03

• MaGo Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2017, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolka 29 trzymaj sie kochana :( współczuje z całego serca, aż się popłakałam :(

Marcel <3<3
    3jvzi09ke9hkk4qh.png
  • dreamnes Ekspertka

Wysłany: 16 sierpnia 2017, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kinga. wrote:
    Jak przypuszczam boli cię kość ogonowa. Może to rwą kulszowa, bo na ucisk na nerwy to chyba za wcześnie...
    Wlasnie nie kosc ogonowa. Ciazko to okreslic...nigdy rwy no mialam...

34bwrjjgc1z53zcr.png
    3i49t5odk6h77iiq.png
  • Agusia_pia Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2017, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wchodze na forum a tu takie tragiczne wiesci :( karolka sciskam :** :(

Ja sie przeziebilam :(leze w lozku na 11 mam wizyte u gin moze zobacze malesntwo? W sumie to dopiero 5,5 tyg no ale zobaczymy.

Maj 2017 Aniołek 7 tc [*]
    14.04.2018 Bartuś, 4180 gr, cc.
    30.08.2019 Kacperek, 4300 gr, cc.
    bcg0egl.png
    cllc0zm.png
  • dreamnes Ekspertka

Wysłany: 16 sierpnia 2017, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agusia_pia wrote:
    Wchodze na forum a tu takie tragiczne wiesci :( karolka sciskam :** :(

Ja sie przeziebilam :(leze w lozku na 11 mam wizyte u gin moze zobacze malesntwo? W sumie to dopiero 5,5 tyg no ale zobaczymy.
    Ja wczoraj mialam dziwny epizod... wymiotowalam w nocy I mialam goraczke38 I nie nie bralam . Dzis sie obudzialm I nie jestem chora... dziwne

34bwrjjgc1z53zcr.png
    3i49t5odk6h77iiq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2017, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale miałam w nocy dziwne sny :/

• yvonneSW Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2017, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2020, 07:26

Mój synek 💗
    zqh730k.png
    04.2019 Okruch 5tc 😔
    Moj drugi synek💜
    vgr00ts.png
  • Myszka_Lena Ekspertka

Wysłany: 16 sierpnia 2017, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziwnych snów nie mam za to budzę się bardzo wcześnie co dla mnie jest dziwne bo od kiedy pamiętam lubiłam spać bardzo długo :)

ug37zbmhxq91lzcp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2017, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yvonneSW wrote:
    Aliskaa ja od kad jestem w ciąży to jakoś nie spokojnie spie ale jak już zasnę to śnią mi się dziwne żywe sny;) później się dziwię skąd to się wzięło w mojej głowie.
    Ja dziś o 13 pierwsza wizyta u położnej. Na razie bez USG zwykłą pogadanka może chociaż zrobi mi badanie krwi itd
    Masz polozna jako prowadząca ciążę? Czy można mieć połozna i ginekologa? Bo ktoś mi mówił, że połozna wybiera się dopiero po 21 tygodniu ciąży... i teraz zwatpilam.

• MaminaMina Przyjaciółka

Wysłany: 16 sierpnia 2017, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oho, widzę że nie tylko ja mam mega sny. :) dziś totalne wariactwa mi się śniły. Mój M. mi przypomniał, ze w pierwszej ciazy też snilam bardzo czesto i bardzo realistycznie. Zapowiada się powtórka?
    Oprócz tego nic mnie nie boli, ani piersi ani brzuch - nic. Kawa tylko przestała mi smakować.

Co do położnej, to wiem ze czasem jest tak, że najpierw się do niej idzie - robi wywiad, mierzy wszystko, sprawdza tętno fasolki. Ale nie słyszałam, żeby chodzić do położnej zamiast do gin.

Btw, dzis druga beta. Wyniki po 16. Trzymajcie kciuki.

8uneyx8dg0pub9vz.png
  • Agusia_pia Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2017, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi się nic nie śni, przez katar budziłam się w nocy. zbieram się do lekarza, do pracy muszę l4 zawieść, dam znać jak po wizycie.

Maj 2017 Aniołek 7 tc [*]
    14.04.2018 Bartuś, 4180 gr, cc.
    30.08.2019 Kacperek, 4300 gr, cc.
    bcg0egl.png
    cllc0zm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2017, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MaminaMina wrote:
    Oho, widzę że nie tylko ja mam mega sny. :) dziś totalne wariactwa mi się śniły. Mój M. mi przypomniał, ze w pierwszej ciazy też snilam bardzo czesto i bardzo realistycznie. Zapowiada się powtórka?
    Oprócz tego nic mnie nie boli, ani piersi ani brzuch - nic. Kawa tylko przestała mi smakować.

Co do położnej, to wiem ze czasem jest tak, że najpierw się do niej idzie - robi wywiad, mierzy wszystko, sprawdza tętno fasolki. Ale nie słyszałam, żeby chodzić do położnej zamiast do gin.

Btw, dzis druga beta. Wyniki po 16. Trzymajcie kciuki.
    To trzymam kciuki :)

• Rene Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2017, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karoolka29 wrote:
    W ndz zaczęłam plamic śluz podbarwiony krwią, wczoraj byłam sprawdzić to u gina niby nic złego nie zauwazyla, na usg bylo serduszko, kazała soe oszczędzać i dalej dupka przyjmować. Dzis pojawiły sie skrzepy krwi i czułam soe cos sie kończy jak tak lecialo ze mnie.. Po jakimś czasie wylecial ze mnie cały pęcherzyk z zarodkiem w środku.. I od tego czasu krwawie... Byłam na IP ale nie bede komentować bo porażka jutro kade do gin musi sprawdzić czy soe sama oczyszczę czy będzie potrzebny zabieg
    :-(:"-(

Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • Rene Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2017, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agusia_pia wrote:
    mi się nic nie śni, przez katar budziłam się w nocy. zbieram się do lekarza, do pracy muszę l4 zawieść, dam znać jak po wizycie.
    czekamy na relację:-)

Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2017, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agusia_pia wrote:
    Trzymamy kciuki :) daj znać

• Kinga. Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2017, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aliskaa wrote:
    Masz polozna jako prowadząca ciążę? Czy można mieć połozna i ginekologa? Bo ktoś mi mówił, że połozna wybiera się dopiero po 21 tygodniu ciąży... i teraz zwatpilam.
    To zależy gdzie ciąża jest prowadzona. Ja ostatnio miałam i położną i gin. Położna poza pomiarami sprawdzała tętno, robiła ktg itp (głównie na tych wizytach gdzie nie było usg planowanego). Jak mi wyszły w 2 trym skurcze 80-90%, to od razu pobiegła do gin. I miałam robione dodatkowe usg.

klz9mg7yd9d6oxc5.png
    1usaio4ppubu8zir.png
  • clair Ekspertka

Wysłany: 16 sierpnia 2017, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ta historia Karolki mnie po prostu dobiła, strasznie mi przykro :(

A jeśli chodzi o sny, to miałam schizy wcześniej, tak samo wcześniej miałam problemy ze snem i z zasypianiem. Teraz jak ręką odjął, więc chyba każdy organizm jednak inaczej :D

f2w33e3kvrxi2e75.png

4apfdcimz0vm65th.png

Clair
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2017, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to ostatnio mam sny, ale jakieś erotyczne...masakra...

‹‹ 48 49 50 51 52 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ