Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
clair wrote:No a moja gine moze mnie przyjąć dopiero 21.08, dlatego zastanawiam się czy nie jechać na IP , albo czy nie skoczyć jutro do innego lekarza prywatnie.
-
Gorączke mam "tylko" 37,8 . Moja lekarka wczoraj jak miałam chwilę tych brązowych plamień tak mnie wkurw... że już dzisiaj w ogóle się z nią nie kontaktowałam. Napisałam do niej o te plamienia a ona do mnie że ciężko powiedzieć o co chodzi i tyle w temacie. Pierwszy raz mnie tak olała.
-
Clair, jeśli masz możliwość to po prostu idź rano do innego lekarza. Stres nie pomaga. W pierwszej ciąży tak miałam - nagle zaczęłam krwawic lekko, później samo plamienie. W okolicach 7-9 tc. Dostalam duphaston i l4 ze wskazaniem do odpoczynku. Dlaczego tego do tej pory nie wiadomo. Po prostu. Czasem tk bywa.
-
Dzięki za wpisanie na pierwszą stronę :* to będzie moje drugie maleństwo. Mam już synka 13msc
ciężko mi pisać bo jeszcze pracuję ale będę się starała jak najczęściej zaglądać
pierwsze było zaplanowane co do dnia - prowadziłam wykresy, mierzyłam temp i wyszło
miesiąc temu oznajmiłam mojemu że jak chce drugie to dziś ma szanse no i jest
spontany są podobno najlepsze haha
wizyte u mojej ulubionej gin mam dopiero 4 września ale myślę iść wcześniej do alternatywnej żeby usłyszeć że wszystko jest ok
clair jakie to plamienia? żywa krew czy brudna?
na gorączkę polecam herbatę z sokiem malinowym i miodemmnie to ratowało całą ciążę
-
Evanlyn, plamienia miałam przez dosłownie chwilę wczoraj, brązowe, gorączkę mam ale znosze ją dosyć dobrze
no a dzisiaj ten brzuch mi się napina i naciąga i to mega nieprzyjemne. Postaram się jutro uderzyc do ginekologa tak jak dziewczyny wyżej radziły
-
Oby to nie było nic złego
pewnie wlepi Ci jakąś luteinę czy coś i każe odpoczywać
mnie brzuch boli już półtora tygodnia ale tak dziwnie
w pierwszej ciąży tak nie miałam... Jakby był tak bardzo napięty że aż boli
dlatego chcę iść międzyczasie do innej gin sprawdzić.
-
nick nieaktualny
-
Evanlyn wrote:Oby to nie było nic złego
pewnie wlepi Ci jakąś luteinę czy coś i każe odpoczywać
mnie brzuch boli już półtora tygodnia ale tak dziwnie
w pierwszej ciąży tak nie miałam... Jakby był tak bardzo napięty że aż boli
dlatego chcę iść międzyczasie do innej gin sprawdzić.
No własnie o takich bólach mówię.
-
Dziewczyny dzis stało sie cos strasznego u mnie... Wczoraj prosiłam o dodanie do grona a dzis musze sie z Wami pożegnać niestety moja ciąża sie zakończyła
moje serce jest rozdarte na milion kawałków. Nie lekceważcie żadnych niepokojących objawów, choc wiem ze nie mogłam nic zrobić bo zrobiłam wszystko by sprawdzić czy wszystko ok u mnie po plamieniach.
-
karoolka29 wrote:Dziewczyny dzis stało sie cos strasznego u mnie... Wczoraj prosiłam o dodanie do grona a dzis musze sie z Wami pożegnać niestety moja ciąża sie zakończyła
moje serce jest rozdarte na milion kawałków. Nie lekceważcie żadnych niepokojących objawów, choc wiem ze nie mogłam nic zrobić bo zrobiłam wszystko by sprawdzić czy wszystko ok u mnie po plamieniach.
-
Sarrrra wrote:Karola napisz co się stało? Który tydzień? Rozumiem co czujesz. Ja jestem w zawieszeniu. Jutro powtarzam betę która na 90 proc dalej spada mimo luteina.
-
Kinga. wrote:Bardzo mi przykro, gdy czytam o takich historiach. Gdybyś potrzebowała pogadać, to pisz, choć mogę co najwyżej próbować sobie wyobrazić co przeżywasz.
-
nick nieaktualnykaroolka29 wrote:Dziewczyny dzis stało sie cos strasznego u mnie... Wczoraj prosiłam o dodanie do grona a dzis musze sie z Wami pożegnać niestety moja ciąża sie zakończyła