Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bass wrote:Ja za tydzień lecę samolotem na wakacje. Trochę się obawiam tego. Różne opinie w necie są. A wy macie jakieś doświadczenia odnosnie lotu samolotem w tak wczesnej ciąży?
Ilona92 lubi tę wiadomość
-
Jestem po wizycie u ginekologa.
Potwierdziła że to 5 tydzień, narazie widać tylko cudownego Kropka
Mam skierowanie na badania itp. Wszystko w porządku. Termin wychodzi na 19.04Aliskaa, Ilona92, Kinga., Magdzia85F, MaminaMina, BitterSweetSymphony, Pysia89 lubią tę wiadomość
-
clair wrote:Jestem po wizycie u ginekologa.
Potwierdziła że to 5 tydzień, narazie widać tylko cudownego Kropka
Mam skierowanie na badania itp. Wszystko w porządku. Termin wychodzi na 19.04
Gratulacje!
Powiem szczerze, że jestem mocno podekscytowana ciążą. Fajnie ze znalazłam to forum dzięki temu wiem, że nie jestem w tym odosobnionaAliskaa, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moj dzidziuś mierzy 1.23, serduszko ❤️bije 150/minutę. Wszystko narazie ok. Kolejna wizyta za 3 tygodnie. Mam zrobic badania i sie oszczędzać .
Witam nowe mamusieAliskaa, Magdzia85F, MaminaMina, BitterSweetSymphony, darika, Pysia89, naserio lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
super kochane że biją wam serduszka u waszych maleństw
ja kolejna wizyta 13 września więc 4 tyg czekania na serduszko. ale am radę
dobrze że wzięłam zwolnienie z pracy i odpoczywam, przeziębienie powoli puszczaIlona92, naserio, MaGo, Magdzia85F lubią tę wiadomość
-
Agusia_pia wrote:super kochane że biją wam serduszka u waszych maleństw
ja kolejna wizyta 13 września więc 4 tyg czekania na serduszko. ale am radę
dobrze że wzięłam zwolnienie z pracy i odpoczywam, przeziębienie powoli puszcza
To dobrze Agusia. Odpoczywaj i regeneruj siły. Troche długie to oczekiwanie na serduszko. Chyba, ze lekarz tak zalecił bo nie na komplikacji. Dostałaś juz badania? Robisz je prywatnie?