Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Putanie do dziewczyn, które już rodziły... czy termin podany przez lekarza pokrył się z terminem porodu??? No mamy taką zagwostkę z mężem od 2 godzin siedzi i próbuje ułożyć plan urlopu bo musi go zgłosić w pracy do piątku
no i jak tu ułożyć jak nie wiem kiedy zacznę rodzić??? Wiem, że trzeba brać poprawkę na termin podany przez gin no ale ile jak itd?
Marcel❤
-
Ja właśnie bardzo dobrze sie czuje po bigosie, ale mały zaczął tak szaleć, ze nie wiem czy to przez ten bigos czy po prostu ma dziś dzień imprezy w brzuchu
Co do Ali to powiedzcie jak jakość tym co juz paczki doszłymoze tez sie skuszę bo widziałam peeeeeelno super rzeczy
-
Totoro wrote:Dziewczyny, które są już po glukozie - czy wyniki 74 na czczo, 144 po 1h od wypicia i 123 po 2h są ok? Nie mam podanych norm na wynikach, a na necie tylko po blogach znajduję i nie wiem na ile są wiarygodne.
90 na czczo -norma do 99
120 po 1h - norma do 180
97 po 2 h - norma do 140
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2017, 22:18
Totoro lubi tę wiadomość
Marcel❤
-
Malyprosiaczek wrote:Ja właśnie bardzo dobrze sie czuje po bigosie, ale mały zaczął tak szaleć, ze nie wiem czy to przez ten bigos czy po prostu ma dziś dzień imprezy w brzuchu
Co do Ali to powiedzcie jak jakość tym co juz paczki doszłymoze tez sie skuszę bo widziałam peeeeeelno super rzeczy
wybieram te z 5 gwiazdkami i opiniami oraz ze zdjęciami realnymi. Muszę przyznać, że narazie jestem zadowolona. Ciuszki mięciutkie, ładnie uszyte i bez zapachu
zamawiam większe na czerwirc-wrzesień
Marcel❤
-
Kassie wrote:MaGo na czczo jest do 92 (100 dla normalnego czlowieka). Co do terminu porodu nie pomoge. Jedne dziewczyny rodza po terminie, inne duzo wczesniej.. ciezka sprawa z tym urlopem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2017, 22:33
Marcel❤
-
nick nieaktualny
-
90 jest ok. 94 juz nie. Bo norma jest do 92 z zyly. A 100 na czczo jest dla normalnego czlowieka, a nie dla kobiety w ciazy
Ja mialam 100 na czczo wiec norma przekroczona i mam cukrzyce.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2017, 23:12
tanith lubi tę wiadomość
-
Jutro polowkowe,po tych wszystkich historiach jeszcze bardziej sie stresuje
Dzis zeby nie myslec robilismy z mezem krokiety z kapusta i grzybami na wigilie a jutro ruszamy z produkcja uszek i pierogow. Przynajmniej nie bede miala czasu myslec. I maz nareszcie pojdzie ze mna na usgdo tej pory byl tylko raz, ale ze swietnym skutkiem, bo rzucil wtedy palenie i do tej pory sie trzyma
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8b1feeb39a83.jpg
W poniedziałek 18.12 mam wizyte
krzywa cukrowa przedemną, jak sobie przypomne z pierwszej ciąży to paskudzctwo to aż mnie rzuca .. no ale coKinga., darika, acygan, Andzia123, Katy, grzanewino, justysbp, Aliskaa, Rene, patusia90 lubią tę wiadomość
-
edwarda20 wrote:Kinga ciekawe co mówisz. Przed ciaza jadlam bardzo często sushi, najczesciej z kurczakiem bo ryb nie lubię. Raz jedyny zamówiliśmy w ciąży i dostałam okrutnego uczulenia. Musieli mi dac zastrzyk w szpitalu. Obym nie miała nietolerancji na glony po porodzie :o :o
-
MaGo wrote:Putanie do dziewczyn, które już rodziły... czy termin podany przez lekarza pokrył się z terminem porodu??? No mamy taką zagwostkę z mężem od 2 godzin siedzi i próbuje ułożyć plan urlopu bo musi go zgłosić w pracy do piątku
no i jak tu ułożyć jak nie wiem kiedy zacznę rodzić??? Wiem, że trzeba brać poprawkę na termin podany przez gin no ale ile jak itd?
-
Ale ma te dwa tygodnie tacierzyńskiego, które po prostu zgłasza do kadr.
Mlr 0%, trzy szczepienia i wynik nadal 0%, doszczepianie pullowanymi - wynik 34,9!
Dodatnie MTHFR w układzie heterozygotycznym mutacji A1298C.
Dwa Aniołki - kwiecień 2015, październik 2015 -
AJrin wrote:.
-
Kinga. wrote:Jeśli dobrze pamiętam miałaś zapalenie nerek. Możesz spróbować określić co to za rodzaj bólu? Od 2 dni mam zapalenie pęcherza, a teraz zaczęło mnie nawalać z prawej strony (jakby w okolicy nerek). W sumie zawsze mnie boli jak mam zum, ale dziś to już konkretnie. No i teraz nie wiem czy uda mi się dostać do gin. A jeśli nie to czy lecieć do szpitala czy czekać na wizytę u gin. lub na szybko szukać jakiegoś lekarza domowego.
Kinga nerki to z tyłu w plecach na dole bolą, ewentualnie po bokach jak promieniuje. Jeśli boli cie z przodu na dole to być może jajnikiWiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2017, 07:57
Starania od stycznia 2015r, niedoczynność tarczycy, macica jednorożna