Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Katy wrote:Czekam w kolejce do swojego lekarza..Poki co sie dowiedzialam, ze sie odwadniam i zobaczymy co lekarz na to powie ;/ Dzisiaj juz 5 razy wymiotowalam...
O matko znowu wymioty? Moze jakis wirus? Daj znac po wizycie jaka przyczyna, bo 5 razy to duzo -
nick nieaktualnyKwietniowkaZ wrote:Ale teraz też Ci się odkleja? Nadal?lezakujesz? Mi odklejalo się gdzies do 10 tygodnia!
Mi też twardnieje brzuch i lekarz mi powiedział, że macica przygotowuje się tym sposobem do porodu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2017, 11:44
-
acygan wrote:O matko znowu wymioty? Moze jakis wirus? Daj znac po wizycie jaka przyczyna, bo 5 razy to duzo
Podobno jakis wirus panuje, ale kiedys jak miałam takiego to inaczej sie czulam po za tym biegunka przy tym byla, teraz nie mam na szczescie...Ogolnie to ja wymiotuje z malymi przerwami od 8 tygodnia, ale zazwyczaj to jest raz i koniec i mowilam ostatnio lekarzowi, ale wtedy wyniki jeszcze byly dobre...Jeszcze przede mna 6 osob.. -
KwietniowkaZ wrote:Haha ale ten świat mały
dwie Zosie z 24kwietnia;) ja cesarske więc pewnie z tydzień wcześniej będę miała. W 3 tyg z 200g(15listopada) urosła do 400g(6.12) Ale od razu było też widać to po mnie. Brzuch mi wyskoczył i waga wzrosła;)
Ja też 24.04 i będe miala cesarke. Pewnie ze 2 tygodnie wcześniejStarania od stycznia 2015r, niedoczynność tarczycy, macica jednorożna -
Totoro mam podobnie. Wydaje mi się, że zaraz się zesikam, siadam na ubikacji spodziewając się conajmniej wodospadu Niagara, bo takie jest parcie a tu mały strumyczek
Aliska, trzymaj się dzielnie. A co do wagi, to tak rośnie bo startowałaś z bardzo niskiej. Ja dzisiaj się zważyłam- 57,3kg z 51kg. No nie jestem zachwycona, ale co mam zrobić. Przecież nie przejdę nagle na dietę, a jem nornalnie.
Twardnienia brzucha też mi się zdażają, szczególnie w nocy, gdy nieświadomie przekrecę się na plecy.
Dzisiaj nawiedził mnie też skurcz łydki. Brr :p -
darika wrote:Pewnie ma. Jak wszystko w ciąży
. Ja generalnie zawsze dużo siusiałam ale w ciąży to przegięcie. W II trymestrze trochę się uspokoilo do tego stopnia, że raz w nocy tylko chodzę do wc, bo w I trzy to była norma
. Zobaczymy co będzie w III
No to ja w I wstawałam raz, a teraz przesypiam całą noc bez wstawania! Ale jak już wstanę to bieg do łazienkixD
Sassy to widzę, że nie tylko mi pęcherz dokucza;)
-
No ja wstaje 2-3 razy w nocy. Niemalże ciągle czuje parcie na pęcherz. Czuje jakby młody uciskał mnie w dół... Najgorzej jest gdy chce wyjść z domu. Przekrocze próg klatki i juz mi się chce siku ale nie wracam. Już nie pamiętam kiedy nie chciało mi się siku :p
-
A ja wlasnie wrocilam ze szkoły rodzenia, jak narazie sie zapisalam, zaczne chodzić po swietach, 28 gimnastyka a wyklady juz w nowym roku
i dzisiaj.tez zapisze sie na bezpiecznego malucha
07.04.2018 - marzenia się spełniajązakochana na zabój w Synku
-
sweetmalenka wrote:To teraz pytanie-czy któraś myśli o wózku Bebetto, adamex lub expander?Marcel
❤
-
sweetmalenka wrote:To teraz pytanie-czy któraś myśli o wózku Bebetto, adamex lub expander?
Ja mysle o bebetto, adamex, albo skusze sie na anex sport, ale wtedy to juz na pewno uzywany. Bralam tez pod uwage baby design i sama juz nie wiem co wybrac. Bylam w sklepie i wszystkie jako tako mi sie podobaja. Mezowi bardzo spodobal sie adamex vicco i anex. -
Dziewzyny Anex, Bebetto czy Adamex sa bardzo do siebie zbliżone myślę ze z każdego modelu będziecie zadowolone Baby designe ma juz inna konstrukcje od ww ale tez rewelacyjne opinie mamy 2 znajomych właśnie z baby designe doti. Jest też jeszcze fajna marka polska Jedo i też maja super opinie i bardzo dobre wózki dwujka innych znajomych właśnie wybrała Jedo. Ja myśle, że tu juz bardziej gra kto co komu pasuje wizualnie plus użytkowo np.czy składana gondola wiem, że Baby designe taka ma. Więc na spokojnie pojedzcie do sklepu i sobie zobaczcie co wam najbardziej sie podoba bo jestem przekonana, że z użytkowania będziecie zadowolone.
acygan lubi tę wiadomość