Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Gdyby ktoras z Was wpadla na pomysl zamówić cos z Bonprix to zdecydowanie nie polecam! Masakra. 2 tyg oczekiwania na paczke, obsluga klienta bezczelna, niekompetentna i klamia. Paczka przyszla mi z uszkodzonymi papierami. Nie wspominam, ze jestem z łodzi a ich siedziba i magazyny również tu sa. Za zwrot trzeba płacić. Sa 200 lat za murzynami wrrr!
-
edwarda20 wrote:Gdyby ktoras z Was wpadla na pomysl zamówić cos z Bonprix to zdecydowanie nie polecam! Masakra. 2 tyg oczekiwania na paczke, obsluga klienta bezczelna, niekompetentna i klamia. Paczka przyszla mi z uszkodzonymi papierami. Nie wspominam, ze jestem z łodzi a ich siedziba i magazyny również tu sa. Za zwrot trzeba płacić. Sa 200 lat za murzynami wrrr!
MaGo lubi tę wiadomość
-
malgosia82 wrote:Z H&M paczka mi idzie już trzeci tydzień. Zero odpowiedzi, ale dostałam już maila że wysłali tylko co z tego jak zamówiłam sweter na sesję zdjęciową świąteczną a sesja w niedzielę. Wkurzyli mnie.
-
AJrin wrote:O kurcze ja kilka razy zamawiałam i noc takiego sie nie trafilo chyba święta i mega zamówienia nie wyrabiają.
Dzwoniłam, pisałam i poganiałam, a oni na to "daliśmy ciała" dosłownieWiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2017, 20:52
Marcel❤
-
moniśka... wrote:Ja na zamowienie z h&m czekalam 2.5 tyg. Po tygodniu napisalam do nich maila to odpisalo chyba po 4 dniach ze moje zamowienie jest opoznione... Jakbym tego nie wiedziala. I dali znizke chyba z 15% na kolejne zakupy ale ważna do 10.01.Marcel
❤
-
nick nieaktualny
-
MaGo wrote:Słuchajcie czy to jest normalne, że w 24 tygodniu po zjedzenou śniadania mnie zemdliło i zwymiotowałam? Macie jeszcze mdłości?
MaGo lubi tę wiadomość
-
Omg dziewczyny współczuje Wam wymiotów... ja to pierwsze 3,5 miesiąca miałam wielkie wymioty. Takie, ze po szklance wody wymiotowałam. Na szczęście pózniej juz nie miałam i mam nadzieje, ze nie wrócą do mnie... ja właśnie jem sobie zupę pomidorowa haha xD
Co do wózka to mu z mężem adamex chyba kupimy. Jeszcze zastanawiamy sie nad wózkiem. A meble wczoraj doszły. Biało szare zamówiliśmy i teraz bede tez szukać kosz Mojżesza -
MaGo wrote:Słuchajcie czy to jest normalne, że w 24 tygodniu po zjedzenou śniadania mnie zemdliło i zwymiotowałam? Macie jeszcze mdłości?
Twardnieje Wam brzuch? U mnie pojawiało się to sporadycznie a od kilku dni jest to dość uciążliwe i częste. Spina się macica na chwile i puszcza. I tak wiele razy w ciągu dnia... Nie wiem czy nie zacząć stosować magnezu bądź no-spy na to. Wiem, że od któregoś tc mają prawo zdarzyć się skurcze, ale nie wiem jak często. -
Mi na twardnienie pomog magnez nie biore duzo ale widac wystarczy 2 tabletki aspargen. Mnie mdłości totalnie ominely w ciąży tej tak jak i poprzedniej.
-
AJrin wrote:O kurcze ja kilka razy zamawiałam i noc takiego sie nie trafilo chyba święta i mega zamówienia nie wyrabiają.
W mailu napisali, ze wlasnie przez swieta sie nie wyrabiaja, a na chacie, ze ubrania sprowadzaja zza granicy i dlatego tak dlugo idzie...
Tez pracuje/pracowalam w firmie handlowej i wiadome jest, ze to jest sezon paczkowy, zakupowy itp i zawsze kilka mcy przed zatrudnialismy dodatkowych ludzi, wypozyczalismy auta itp, wiec wiesz, klienta to nie powinno zupelnie obchodzic.
H&M chociaz sie fajnie zachowalo z ta znizka, a ci z bonprixa sie jeszcze rzucaja. Totalny niesmak.
-
Mi twardnienia czesto sie zdarzaja. Ale nie sa bolesne. W pierwszej ciazy tez mialam twardnienia, ale szyjkansie nie skracala i taka chyba moja uroda
jestem szczupla to i te napinania sa bardziej wyczuwalne i czeste. A na plecach to juz od dawna nie leze, bo wtedy od razu sie napina
Mi gin zalecil magnez i pic duuzo wodyWiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2017, 22:08
-
Kassie wrote:Mi twardnienia czesto sie zdarzaja. Ale nie sa bolesne. W pierwszej ciazy tez mialam twardnienia, ale szyjkansie nie skracala i taka chyba moja uroda
jestem szczupla to i te napinania sa bardziej wyczuwalne i czeste. A na plecach to juz od dawna nie leze, bo wtedy od razu sie napina
Mi gin zalecil magnez i pic duuzo wody -
nick nieaktualnyJa tez mam twardnienia brzucha i np. ostatnie dwa dni to mialam ciagle twardy i lekarz mi powiedzial ze w takich przypadkach brac nospe nawet do 36tc. Ale zdarza mi sie to rzadko - moze z 5 dni w ciagu calej ciazy. Bo jak mam po prostu skurcze przepowiadajace to nic z tym nie robie
Kinga jak ja odstawialam małą od cyca jak miala 20 miesiecy to najgorsze byly 3 pierwsze dni a potem juz zapomniala o cycku ale usypianie jej stalo sie koszmarem (przy cycu zasypiala w 5 minut, bez cyca 1.5h bo skakala po lozku). Ale teraz ma 26 miesiecy i od miesiaca zasypia z policzkiem przyklejonym do cyca "mamusiu daj tulic cycuska". Wiec jej daje bo dzieki temu zasypia w 5 minutWidocznie daje jej to poczucie bliskosci i bezpieczenstwa. Pamietam ze przez okres cycowania miala tylko 2 razy katar i to na tyle by bylo z jej chorob. A 2 tygodnie po odstawieniu dostala zapalenie krtani ktore przerodzilo sie w zapalenie płuc i plułam sobie w brodę że ją odstawiłam... Gdyby nie to ze przy karmieniu nie mialam owulacji a chcialam zajsc w druga ciaze to pewnie bym dalej karmila na noc
-
nick nieaktualny
-
patusia90 wrote:Mi po jedzeniu już się nie zdarza, ale mycie zębów powoduje u mnie często wymioty...
Twardnieje Wam brzuch? U mnie pojawiało się to sporadycznie a od kilku dni jest to dość uciążliwe i częste. Spina się macica na chwile i puszcza. I tak wiele razy w ciągu dnia... Nie wiem czy nie zacząć stosować magnezu bądź no-spy na to. Wiem, że od któregoś tc mają prawo zdarzyć się skurcze, ale nie wiem jak często.edwarda20 lubi tę wiadomość
Mlr 0%, trzy szczepienia i wynik nadal 0%, doszczepianie pullowanymi - wynik 34,9!
Dodatnie MTHFR w układzie heterozygotycznym mutacji A1298C.
Dwa Aniołki - kwiecień 2015, październik 2015