Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnydarika wrote:My już po wizycie
. Młoda rośnie jak na drożdżach - ma już 800 g
. Ogólnie wymiarami jest tydzień do przodu.
Wszystko super, tylko wód dużo ale kazała się na razie tym nie przejmować, będziemy to sobie kontrolować.
A tutaj macha do wszystkich cioteczek z forumhttps://naforum.zapodaj.net/thumbs/af7cbc5279aa.jpg
darika lubi tę wiadomość
-
Darika super wiesci a.ile.masz afi?
Ja dzis bylam na wizycie wszystko ok wyniki idealne szyjka dluga zamknieta i twarda. Doatalam zielone światło choc nie pytalam się gin udzielil pozwolenia na przytulanki swiateczne i słodkości bo cukry w normie.
darika lubi tę wiadomość
-
I kazal sie do następnej wizyty zastanowic nad dawka immunoglobuliny po 28 tygodniu.
Tylko ze nie jest to refundowane. -
sweetmalenka wrote:Ale Ty odwadniasz się dlatego, że wymiotujesz? Jak często wymiotujesz?
Raczej tak, prawie codziennie..Czasem sie zdarza dwa dni przerwy. Teraz najczesciej tylko rano raz, sporadycznie zdarzalo sie wiecej razy lub nawet caly dzien..I tak od 8 tygodnia wiec nic dziwnego, ze w koncu organizm odmawia posluszenstwaNa szczescie dziecko rosnie prawidłowo
-
AJrin wrote:Darika super wiesci a.ile.masz afi?
Ja dzis bylam na wizycie wszystko ok wyniki idealne szyjka dluga zamknieta i twarda. Doatalam zielone światło choc nie pytalam się gin udzielil pozwolenia na przytulanki swiateczne i słodkości bo cukry w normie.29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
darika wrote:17 ale mamy obserwować. Jakby wzrosło powyżej 20 to będziemy się martwić.
A co to jest afi?urocze zdjęcie
Ja mam jutro wizytę, ale nie wiem czy będę miała usg czy dopiero na kolejnej. Też z wynikami jutro idę i chociaż cukier wyszedł ok to mi tam pan doktor nie da zielonego światła dla słodkości...a mam taką ochotę, że chyba się nawpieprzam po wizycie
W ogóle to ważyłam się dziś - od początku ciąży niecałe 6kg na plusie. Yh. Żebym teraz nie zaczęła lecieć z wagą na łeb na szyję...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2017, 21:09
-
Ja dopiero się położyłam. Padam na pysk
dzisiaj od rana piekłam, później pokechaliśmy z mężem do filharmonii na jasełka mojego przedszkola. Po tym zakupy, wróciłam dokończyłam ciasteczka piec i padłam właśnie na łóżko. Boli brzuch
zrobił się twardy, przeforsowałam się dzisiak
Mąż jeszcze kończy prać sofę i idziemy spać
Ja mam zamówiony kosz od dziewczyny po jednym dziecku kest idealny jak nowy taki jak chciałam szaro biały i za 200zł z całym kompletem w środkupewnie poużywam ze 3-4 miesiące i sprzedam za tę samą cenę bo jest jak ze sklepu, a ja też szanuję rzeczy. Zaraz dodam zdjęcia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2017, 21:25
Marcel❤
-
MaGo wrote:Mój kosz
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3f6bdda56753.jpg
Taki sam chce zamówić tylko z motywem gwiazdekDaj proszę znać jak przyjdzie, jak z jakością i wrażeniem na żywo
MaGo lubi tę wiadomość
-
Paatka wrote:Taki sam chce zamówić tylko z motywem gwiazdek
Daj proszę znać jak przyjdzie, jak z jakością i wrażeniem na żywo
Ale jak już będę go miała dodam zdjęcia i opiszę. Wiem, że koła są drewniane, ale są otoczone jakąś gumą więc są ciche, a myślałam, że to drewno
Chciałam gwiazdki, ale nowego nie chcę kupować, a tu identyczny się trafił od dziewczyny z mojego miasta tylko w kropeczki
nie szkodzi bo i tak mi się podoba
Mam ból w kroczu z lewej strony, gin mówiła, że to przez ucisk na jakiś nerw.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2017, 21:58
Marcel❤
-
MaGo bardzo fajny ten kosz, czasem warto szukac uzywanych rzeczy, mozna trafic perelki:)
Czy Wy tez cierpicie na te cholerne bezsennosci? Nie moge ostatnio zasnac, w nocy sie budze a rano co bym pospala to pies daje do wiwatu, eh... .
Dzis to w ogole caly dzien co jakis czas czulam bole takie jak przy miesiaczce i klucia w pochwie, prawie caly dzien przelezalam, wiec nawet nie mialam czym sie zmeczyc. Macie tego typu bole? Bo lekarze to roznie do nich podchodza, dla jednych normalne, dla drugich niekoniecznie.