WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Mamusie 2018
Odpowiedz

Kwietniowe Mamusie 2018

Oceń ten wątek:
  • Tęskniąca Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2018, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Totoro wrote:
    Przeczytałam wpis Tęskniącej na drugim wątku - chyba jednak nie jestem spokojna :( mam nadzieję, że wszystko będzie ok i dzidzia jeszcze poczeka.

Aliskaa to świetnie! :) Trzymam kciuki, żeby się udało :)

Puścili mnie do domu...ale było faktycznie niebezpiecznie ....mała ma dopiero 770 g. Mam nadzieję, że to był jednorazowy alarm.

Aliska - teraz rozumiem Cie w milionie procent - ja bylam tam tylko 3 dni a juz szalu dostawalam...w domu od razu poczulam sie lepiej.

Życzę Wam wszystkim żeby ten Nowy Rok był bez takich negatywnych niespodzianek.

Mirabelcia lubi tę wiadomość

nqtko7eswtot5kmm.png
  • Tęskniąca Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2018, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mam jeszcze do Was takie pytanie, ktora z Was bierze luteine dopochwowo i w jakiej dawce? Mi w szpitalu dawali a w zaleceniach juz jej nie mam...troche glupieje juz...

nqtko7eswtot5kmm.png
  • Paatka Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2018, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tęskniąca wrote:
    a mam jeszcze do Was takie pytanie, ktora z Was bierze luteine dopochwowo i w jakiej dawce? Mi w szpitalu dawali a w zaleceniach juz jej nie mam...troche glupieje juz...

Ja biorę 2x dziennie ;)

04.2018 - ❤️👧
    04.2020 - ❤️👧
    08.2023 - 👼
    preg.png
  • sweetmalenka Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2018, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też biorę 2x100mg

8p3o9jcgldbg45l0.png
    lprk3e5esrf55xps.png
  • Totoro Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2018, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tęskniąca wrote:
    Puścili mnie do domu...ale było faktycznie niebezpiecznie ....mała ma dopiero 770 g. Mam nadzieję, że to był jednorazowy alarm.

Aliska - teraz rozumiem Cie w milionie procent - ja bylam tam tylko 3 dni a juz szalu dostawalam...w domu od razu poczulam sie lepiej.

Życzę Wam wszystkim żeby ten Nowy Rok był bez takich negatywnych niespodzianek.

Grunt, że już ok i teraz byle do przodu. Odpoczywaj i na pewno będzie git:) A nasze dzieciaczki teraz szybko zaczynają nabierać ciałka, więc lada moment jej waga podskoczy :)

klz99vvjothg6ijw.png
    l22n9vvjii1r51bs.png
  • sweetmalenka Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2018, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczynki, a jak myslicie-wozek 3w1-bebetto torino z fotelikiem CYBEX i baza isofix uzywany za 1000 zł to ok? bo juz zglupialam

8p3o9jcgldbg45l0.png
    lprk3e5esrf55xps.png
  • moniśka... Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2018, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez biore luteine 2x100mg

• acygan Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2018, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sweetmalenka wrote:
    dziewczynki, a jak myslicie-wozek 3w1-bebetto torino z fotelikiem CYBEX i baza isofix uzywany za 1000 zł to ok? bo juz zglupialam

Mysle,ze to fajna cena, bo fotelik porzadny no i z baza, to juz spory zestaw :)

• Gosiczek Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2018, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sweetmalenka wrote:

Dobra cena
    Widziałam na olx za 1100zl i pewno 100zl do negocjacji :-)

Starania od stycznia 2015r, niedoczynność tarczycy, macica jednorożna
  • sweetmalenka Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2018, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no o tym mowie, tylko bardzo sie boje ze przy uzywanym i braku gwarancji moze cos sie lada moment rozpasc i wtedy zostaniemy w dupie

8p3o9jcgldbg45l0.png
    lprk3e5esrf55xps.png
  • Gosiczek Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2018, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sweetmalenka wrote:
    no o tym mowie, tylko bardzo sie boje ze przy uzywanym i braku gwarancji moze cos sie lada moment rozpasc i wtedy zostaniemy w dupie

Ja też kupuje używany. Zawsze można samemu naprawić albo wysłać do serwisu i zapłacić za naprawę

Starania od stycznia 2015r, niedoczynność tarczycy, macica jednorożna
  • moniśka... Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2018, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez bede kupowala uzywany, ale gdzies z okolicy zeby go obejrzeć. Dla synka tez mialam uzywany i obejrzalam z grubsza, doswiadczenia nie mialam jeszcze i spacerowka okazala sie tragiczna, np budka sztywno sie nie trzymala, przy lekkich wybojach czesciowo sie skladala. Takze trzeba kazda czesc dokladnie obejrzec, porozkladac itp.

• Sassy Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2018, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam dziś oglądać wózki w sklepie. Byłam zdecydowana na Adamex lub Bebetto i chciałam tylko upewnić się w wyborze. I wiecie co? W życiu ich nie kupię. Olbrzymie, ciężko się nimi skręca... Nie wyobrażam sobie siebie z takim bykiem :D Zdecydowałam się na X-Landera X-Cite i jutro pojadę go zamówić. Oczywiście każda z nas ma inne gusta i preferencje, ale pamiętajcie dziewczyny, aby zobaczyć wózek w sklepie zanim podejmiecie decyzję. Gdybym zamówiła przez internet w ciemno, to bym się mocno przejechała.

8.04.2018 - Szczęśliwa mama pięknej córeczki <3
    n59yhdgewxvis8ih.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2018, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sprzedawalam za 1100zl wozek 2w1 z fotelikiem cybex ale jeszcze na polrocznej gwarancji i po jednym dziecku.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2018, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sassy ja kupilam xlandera xcite i mi sie bardzo podoba. I jeszcze kupowalam nowiutki w promocji za 1550zl :)

Sassy lubi tę wiadomość

• moniśka... Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2018, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Xlander fajny tylko kurcze gdyby nie kubelkowa spacerowka. Syn wogole w kubelkowej nie chcial jezdzic, cos mu nie pasowalo. Ja mialam zwykla, rozkladana ale pozyczylam od kolezanki kubelkowa bo wozek lzejszy i mniej miejsca zajmowal, ale co młodego wkladalam do niej to sie wyginal i krzyczal, a w naszej bez problemu jezdzil.

• Totoro Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2018, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też stanęło na X-landerze, ale x-move :) Z tym, że jeszcze nie kupujemy, mam nadzieję, że do zakupu nie zdążę sie rozmyślić...xD

Sassy lubi tę wiadomość

klz99vvjothg6ijw.png
    l22n9vvjii1r51bs.png
  • Asiaa1201 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2018, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja do naszego bebetto nico dokupuje gondole i wózek jak znalazł .. nie wyobrazam sobie innej opcji i kupowania wozka 2w1 jak to zrobilam z braku doswiadczenia w pierwszej ciazy ;)

atdcanliuj218uui.png
    l22ndf9hdqcjnu93.png

• Asiaa1201 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2018, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jesli chodzi o wyprawke dla dziecka ubranka i kosmetyki to to już mam :) musze teraz dla siebie pokupowac :) .. a no i wkoncu znalazlam wanienke idealna hehe Lulu Design :) stelaż mam w domu także tylko wanienki brakuje :)

atdcanliuj218uui.png
    l22ndf9hdqcjnu93.png

• Asiaa1201 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2018, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z tych ważniejszych rzeczy to brakuje mi jeszcze kołyski z wyposażeniem i gondoli do wózka ;)

atdcanliuj218uui.png
    l22ndf9hdqcjnu93.png

‹‹ 571 572 573 574 575 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ