Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Totoro wrote:Przeczytałam wpis Tęskniącej na drugim wątku - chyba jednak nie jestem spokojna
mam nadzieję, że wszystko będzie ok i dzidzia jeszcze poczeka.
Aliskaa to świetnie!Trzymam kciuki, żeby się udało
Puścili mnie do domu...ale było faktycznie niebezpiecznie ....mała ma dopiero 770 g. Mam nadzieję, że to był jednorazowy alarm.
Aliska - teraz rozumiem Cie w milionie procent - ja bylam tam tylko 3 dni a juz szalu dostawalam...w domu od razu poczulam sie lepiej.
Życzę Wam wszystkim żeby ten Nowy Rok był bez takich negatywnych niespodzianek.Mirabelcia lubi tę wiadomość
-
Tęskniąca wrote:a mam jeszcze do Was takie pytanie, ktora z Was bierze luteine dopochwowo i w jakiej dawce? Mi w szpitalu dawali a w zaleceniach juz jej nie mam...troche glupieje juz...
Ja biorę 2x dziennie -
Tęskniąca wrote:Puścili mnie do domu...ale było faktycznie niebezpiecznie ....mała ma dopiero 770 g. Mam nadzieję, że to był jednorazowy alarm.
Aliska - teraz rozumiem Cie w milionie procent - ja bylam tam tylko 3 dni a juz szalu dostawalam...w domu od razu poczulam sie lepiej.
Życzę Wam wszystkim żeby ten Nowy Rok był bez takich negatywnych niespodzianek.
Grunt, że już ok i teraz byle do przodu. Odpoczywaj i na pewno będzie git:) A nasze dzieciaczki teraz szybko zaczynają nabierać ciałka, więc lada moment jej waga podskoczy
-
sweetmalenka wrote:dziewczynki, a jak myslicie-wozek 3w1-bebetto torino z fotelikiem CYBEX i baza isofix uzywany za 1000 zł to ok? bo juz zglupialam
Dobra cena
Widziałam na olx za 1100zl i pewno 100zl do negocjacjiStarania od stycznia 2015r, niedoczynność tarczycy, macica jednorożna -
sweetmalenka wrote:no o tym mowie, tylko bardzo sie boje ze przy uzywanym i braku gwarancji moze cos sie lada moment rozpasc i wtedy zostaniemy w dupie
Ja też kupuje używany. Zawsze można samemu naprawić albo wysłać do serwisu i zapłacić za naprawęStarania od stycznia 2015r, niedoczynność tarczycy, macica jednorożna -
Ja tez bede kupowala uzywany, ale gdzies z okolicy zeby go obejrzeć. Dla synka tez mialam uzywany i obejrzalam z grubsza, doswiadczenia nie mialam jeszcze i spacerowka okazala sie tragiczna, np budka sztywno sie nie trzymala, przy lekkich wybojach czesciowo sie skladala. Takze trzeba kazda czesc dokladnie obejrzec, porozkladac itp.
-
Byłam dziś oglądać wózki w sklepie. Byłam zdecydowana na Adamex lub Bebetto i chciałam tylko upewnić się w wyborze. I wiecie co? W życiu ich nie kupię. Olbrzymie, ciężko się nimi skręca... Nie wyobrażam sobie siebie z takim bykiem
Zdecydowałam się na X-Landera X-Cite i jutro pojadę go zamówić. Oczywiście każda z nas ma inne gusta i preferencje, ale pamiętajcie dziewczyny, aby zobaczyć wózek w sklepie zanim podejmiecie decyzję. Gdybym zamówiła przez internet w ciemno, to bym się mocno przejechała.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Xlander fajny tylko kurcze gdyby nie kubelkowa spacerowka. Syn wogole w kubelkowej nie chcial jezdzic, cos mu nie pasowalo. Ja mialam zwykla, rozkladana ale pozyczylam od kolezanki kubelkowa bo wozek lzejszy i mniej miejsca zajmowal, ale co młodego wkladalam do niej to sie wyginal i krzyczal, a w naszej bez problemu jezdzil.