Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Totoro wrote:Przeczytałam wpis Tęskniącej na drugim wątku - chyba jednak nie jestem spokojna
mam nadzieję, że wszystko będzie ok i dzidzia jeszcze poczeka.
Aliskaa to świetnie!
Trzymam kciuki, żeby się udało 
Puścili mnie do domu...ale było faktycznie niebezpiecznie ....mała ma dopiero 770 g. Mam nadzieję, że to był jednorazowy alarm.
Aliska - teraz rozumiem Cie w milionie procent - ja bylam tam tylko 3 dni a juz szalu dostawalam...w domu od razu poczulam sie lepiej.
Życzę Wam wszystkim żeby ten Nowy Rok był bez takich negatywnych niespodzianek.
Mirabelcia lubi tę wiadomość

-
Tęskniąca wrote:a mam jeszcze do Was takie pytanie, ktora z Was bierze luteine dopochwowo i w jakiej dawce? Mi w szpitalu dawali a w zaleceniach juz jej nie mam...troche glupieje juz...
Ja biorę 2x dziennie
-
Tęskniąca wrote:Puścili mnie do domu...ale było faktycznie niebezpiecznie ....mała ma dopiero 770 g. Mam nadzieję, że to był jednorazowy alarm.
Aliska - teraz rozumiem Cie w milionie procent - ja bylam tam tylko 3 dni a juz szalu dostawalam...w domu od razu poczulam sie lepiej.
Życzę Wam wszystkim żeby ten Nowy Rok był bez takich negatywnych niespodzianek.
Grunt, że już ok i teraz byle do przodu. Odpoczywaj i na pewno będzie git:) A nasze dzieciaczki teraz szybko zaczynają nabierać ciałka, więc lada moment jej waga podskoczy

-
sweetmalenka wrote:dziewczynki, a jak myslicie-wozek 3w1-bebetto torino z fotelikiem CYBEX i baza isofix uzywany za 1000 zł to ok? bo juz zglupialam
Dobra cena
Widziałam na olx za 1100zl i pewno 100zl do negocjacji
Starania od stycznia 2015r, niedoczynność tarczycy, macica jednorożna -
sweetmalenka wrote:no o tym mowie, tylko bardzo sie boje ze przy uzywanym i braku gwarancji moze cos sie lada moment rozpasc i wtedy zostaniemy w dupie
Ja też kupuje używany. Zawsze można samemu naprawić albo wysłać do serwisu i zapłacić za naprawęStarania od stycznia 2015r, niedoczynność tarczycy, macica jednorożna -
Ja tez bede kupowala uzywany, ale gdzies z okolicy zeby go obejrzeć. Dla synka tez mialam uzywany i obejrzalam z grubsza, doswiadczenia nie mialam jeszcze i spacerowka okazala sie tragiczna, np budka sztywno sie nie trzymala, przy lekkich wybojach czesciowo sie skladala. Takze trzeba kazda czesc dokladnie obejrzec, porozkladac itp.
-
Byłam dziś oglądać wózki w sklepie. Byłam zdecydowana na Adamex lub Bebetto i chciałam tylko upewnić się w wyborze. I wiecie co? W życiu ich nie kupię. Olbrzymie, ciężko się nimi skręca... Nie wyobrażam sobie siebie z takim bykiem
Zdecydowałam się na X-Landera X-Cite i jutro pojadę go zamówić. Oczywiście każda z nas ma inne gusta i preferencje, ale pamiętajcie dziewczyny, aby zobaczyć wózek w sklepie zanim podejmiecie decyzję. Gdybym zamówiła przez internet w ciemno, to bym się mocno przejechała.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Xlander fajny tylko kurcze gdyby nie kubelkowa spacerowka. Syn wogole w kubelkowej nie chcial jezdzic, cos mu nie pasowalo. Ja mialam zwykla, rozkladana ale pozyczylam od kolezanki kubelkowa bo wozek lzejszy i mniej miejsca zajmowal, ale co młodego wkladalam do niej to sie wyginal i krzyczal, a w naszej bez problemu jezdzil.