X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Mamusie 2018
Odpowiedz

Kwietniowe Mamusie 2018

Oceń ten wątek:
  • Tęskniąca Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2018, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Totoro wrote:
    Przeczytałam wpis Tęskniącej na drugim wątku - chyba jednak nie jestem spokojna :( mam nadzieję, że wszystko będzie ok i dzidzia jeszcze poczeka.

Aliskaa to świetnie! :) Trzymam kciuki, żeby się udało :)

Puścili mnie do domu...ale było faktycznie niebezpiecznie ....mała ma dopiero 770 g. Mam nadzieję, że to był jednorazowy alarm.

Aliska - teraz rozumiem Cie w milionie procent - ja bylam tam tylko 3 dni a juz szalu dostawalam...w domu od razu poczulam sie lepiej.

Życzę Wam wszystkim żeby ten Nowy Rok był bez takich negatywnych niespodzianek.

Mirabelcia lubi tę wiadomość

nqtko7eswtot5kmm.png
  • Tęskniąca Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2018, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mam jeszcze do Was takie pytanie, ktora z Was bierze luteine dopochwowo i w jakiej dawce? Mi w szpitalu dawali a w zaleceniach juz jej nie mam...troche glupieje juz...

nqtko7eswtot5kmm.png
  • Paatka Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2018, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tęskniąca wrote:
    a mam jeszcze do Was takie pytanie, ktora z Was bierze luteine dopochwowo i w jakiej dawce? Mi w szpitalu dawali a w zaleceniach juz jej nie mam...troche glupieje juz...

Ja biorę 2x dziennie ;)

04.2018 - ❤️👧
    04.2020 - ❤️👧
    08.2023 - 👼
    preg.png
  • sweetmalenka Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2018, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też biorę 2x100mg

8p3o9jcgldbg45l0.png
    lprk3e5esrf55xps.png
  • Totoro Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2018, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tęskniąca wrote:
    Puścili mnie do domu...ale było faktycznie niebezpiecznie ....mała ma dopiero 770 g. Mam nadzieję, że to był jednorazowy alarm.

Aliska - teraz rozumiem Cie w milionie procent - ja bylam tam tylko 3 dni a juz szalu dostawalam...w domu od razu poczulam sie lepiej.

Życzę Wam wszystkim żeby ten Nowy Rok był bez takich negatywnych niespodzianek.

Grunt, że już ok i teraz byle do przodu. Odpoczywaj i na pewno będzie git:) A nasze dzieciaczki teraz szybko zaczynają nabierać ciałka, więc lada moment jej waga podskoczy :)

klz99vvjothg6ijw.png
    l22n9vvjii1r51bs.png
  • sweetmalenka Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2018, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczynki, a jak myslicie-wozek 3w1-bebetto torino z fotelikiem CYBEX i baza isofix uzywany za 1000 zł to ok? bo juz zglupialam

8p3o9jcgldbg45l0.png
    lprk3e5esrf55xps.png
  • moniśka... Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2018, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez biore luteine 2x100mg

• acygan Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2018, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sweetmalenka wrote:
    dziewczynki, a jak myslicie-wozek 3w1-bebetto torino z fotelikiem CYBEX i baza isofix uzywany za 1000 zł to ok? bo juz zglupialam

Mysle,ze to fajna cena, bo fotelik porzadny no i z baza, to juz spory zestaw :)

• Gosiczek Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2018, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sweetmalenka wrote:

Dobra cena
    Widziałam na olx za 1100zl i pewno 100zl do negocjacji :-)

Starania od stycznia 2015r, niedoczynność tarczycy, macica jednorożna
  • sweetmalenka Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2018, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no o tym mowie, tylko bardzo sie boje ze przy uzywanym i braku gwarancji moze cos sie lada moment rozpasc i wtedy zostaniemy w dupie

8p3o9jcgldbg45l0.png
    lprk3e5esrf55xps.png
  • Gosiczek Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2018, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sweetmalenka wrote:
    no o tym mowie, tylko bardzo sie boje ze przy uzywanym i braku gwarancji moze cos sie lada moment rozpasc i wtedy zostaniemy w dupie

Ja też kupuje używany. Zawsze można samemu naprawić albo wysłać do serwisu i zapłacić za naprawę

Starania od stycznia 2015r, niedoczynność tarczycy, macica jednorożna
  • moniśka... Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2018, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez bede kupowala uzywany, ale gdzies z okolicy zeby go obejrzeć. Dla synka tez mialam uzywany i obejrzalam z grubsza, doswiadczenia nie mialam jeszcze i spacerowka okazala sie tragiczna, np budka sztywno sie nie trzymala, przy lekkich wybojach czesciowo sie skladala. Takze trzeba kazda czesc dokladnie obejrzec, porozkladac itp.

• Sassy Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2018, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam dziś oglądać wózki w sklepie. Byłam zdecydowana na Adamex lub Bebetto i chciałam tylko upewnić się w wyborze. I wiecie co? W życiu ich nie kupię. Olbrzymie, ciężko się nimi skręca... Nie wyobrażam sobie siebie z takim bykiem :D Zdecydowałam się na X-Landera X-Cite i jutro pojadę go zamówić. Oczywiście każda z nas ma inne gusta i preferencje, ale pamiętajcie dziewczyny, aby zobaczyć wózek w sklepie zanim podejmiecie decyzję. Gdybym zamówiła przez internet w ciemno, to bym się mocno przejechała.

8.04.2018 - Szczęśliwa mama pięknej córeczki <3
    n59yhdgewxvis8ih.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2018, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sprzedawalam za 1100zl wozek 2w1 z fotelikiem cybex ale jeszcze na polrocznej gwarancji i po jednym dziecku.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2018, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sassy ja kupilam xlandera xcite i mi sie bardzo podoba. I jeszcze kupowalam nowiutki w promocji za 1550zl :)

Sassy lubi tę wiadomość

• moniśka... Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2018, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Xlander fajny tylko kurcze gdyby nie kubelkowa spacerowka. Syn wogole w kubelkowej nie chcial jezdzic, cos mu nie pasowalo. Ja mialam zwykla, rozkladana ale pozyczylam od kolezanki kubelkowa bo wozek lzejszy i mniej miejsca zajmowal, ale co młodego wkladalam do niej to sie wyginal i krzyczal, a w naszej bez problemu jezdzil.

• Totoro Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2018, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też stanęło na X-landerze, ale x-move :) Z tym, że jeszcze nie kupujemy, mam nadzieję, że do zakupu nie zdążę sie rozmyślić...xD

Sassy lubi tę wiadomość

klz99vvjothg6ijw.png
    l22n9vvjii1r51bs.png
  • Asiaa1201 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2018, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja do naszego bebetto nico dokupuje gondole i wózek jak znalazł .. nie wyobrazam sobie innej opcji i kupowania wozka 2w1 jak to zrobilam z braku doswiadczenia w pierwszej ciazy ;)

atdcanliuj218uui.png
    l22ndf9hdqcjnu93.png

• Asiaa1201 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2018, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jesli chodzi o wyprawke dla dziecka ubranka i kosmetyki to to już mam :) musze teraz dla siebie pokupowac :) .. a no i wkoncu znalazlam wanienke idealna hehe Lulu Design :) stelaż mam w domu także tylko wanienki brakuje :)

atdcanliuj218uui.png
    l22ndf9hdqcjnu93.png

• Asiaa1201 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2018, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z tych ważniejszych rzeczy to brakuje mi jeszcze kołyski z wyposażeniem i gondoli do wózka ;)

atdcanliuj218uui.png
    l22ndf9hdqcjnu93.png

‹‹ 571 572 573 574 575 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ