Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny mam pytanie bo juz chyba nie doszukam sie informacji na temat materaca do łóżeczka
tyle jest stron do przeczytania i wyszukania
możecie mi napisać jaki materac najlepiej kupić? Czytałam troszkę na ten temat i polecają lateksowy lub lateksowe kokosowy. Jakie kupiliście? Jakie sie sprawdziły?
-
nick nieaktualny
-
A u mnie na tapecie znowu stawianie brzucha. Wystarczy ze wstane na chwilę i juz twardy... Jak leze to też potrafi stwardniec. Czasem bólu, czasem nie... Biorę magnez i diphergan ale nie pomaga nic. Do tego doszedł kręgosłup... Ja dziś kupiłam chustę do noszenia dziecka
Elwira.eli lubi tę wiadomość
-
Ja też mam zamiar kupić materacyk z Hevea, ale raczej BABY MEDICA LATEKSOWY.
Przed chwilą zamówiłam mebelki, teraz tylko czekać kiedy przyślą, bo mają niby 5 tygodni na realizację, w zależności od zawartości magazynowych.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2018, 22:46
-
sweetmalenka wrote:A u mnie na tapecie znowu stawianie brzucha. Wystarczy ze wstane na chwilę i juz twardy... Jak leze to też potrafi stwardniec. Czasem bólu, czasem nie... Biorę magnez i diphergan ale nie pomaga nic. Do tego doszedł kręgosłup... Ja dziś kupiłam chustę do noszenia dziecka
Może warto byłoby skonsultować to z lekarzem?ja mam wizytę w piątek, mam nadzieję, że szyjka ok:/
-
nick nieaktualny
-
Totoro- konsultowane było. Szyjka trzyma. Dostałam spasmoline jeszcze ale w ulotce jest żeby nie brać w ciąży... Tydzień temu miałam uag dopochwowe i szyjka długa. Nawet kazał mi przec żeby sprawdzić- i ok. Ta ciąża jest zupełnie odwrotna niż tamta. I jeszcze mam ból... Cholera nawet wie czego... Pod zebrami- po prawej stronie. Wystarczy ze dotknę albo młody kopnie i bol niesamowity...
-
Malyprosiaczek wrote:Dziewczyny mam pytanie bo juz chyba nie doszukam sie informacji na temat materaca do łóżeczka
tyle jest stron do przeczytania i wyszukania
możecie mi napisać jaki materac najlepiej kupić? Czytałam troszkę na ten temat i polecają lateksowy lub lateksowe kokosowy. Jakie kupiliście? Jakie sie sprawdziły?
Marcel❤
-
Ja sie nastawilam na misia szumisia i zyrafke Sophie. Tyle ze zyrafke zamowie pewnie po porodzie. Dzis zamowilam przewijak z przescieradlem i pieluszki wielorazowe. Jutro dostane ifo w sprawie lozeczka bo pisza(na allegro) ze mozna zamowic z materacem (gryka pianka kokos) ale ceny za zestaw nie podaja:/
-
Kurcze a mi się teraz jakiś bardzo lekko podbarwiony śluz pojawił
Zapewne po wizycie u lekarza bo i wziernikiem sprawdzał i szyjkę badał, a wszystko niby popuchnięte od stanu zapalnego więc możliwe, że coś podrażnił
No ale lekki stres mnie złapał... poczekam do rana i zobaczę, czy minie...