Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja tyle czasu szukałam jakichś ciuszków z pingwinkami, mamy fioła na punkcie pingwinów :p i dzisiaj w końcu kupiłam
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/91ffa0e3cca1.jpgTotoro, darika, Tęskniąca, Katy, AJrin, tanith lubią tę wiadomość
07.04.2018 - marzenia się spełniajązakochana na zabój w Synku
-
Andzia123 wrote:A ja tyle czasu szukałam jakichś ciuszków z pingwinkami, mamy fioła na punkcie pingwinów :p i dzisiaj w końcu kupiłam
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/91ffa0e3cca1.jpg
Dzis tez je oglądalam, ale ostatkiem sil sie powstrzymalam bo juz mam za duzo wszystkiego
-
sweetmalenka wrote:Powiem wam że w poprzedniej ciąży wykryto u mnie cukrzyce po 30 Tc i nikt mnie do szpitala nie posylal. Tzn miałam spotkanie w szpitalu ale odnośnie glukometru itd ale nie kladli mnie
moze mialysmy nizsze wyniki? 118 to juz bardzo wysoki jest-jakos od 125 na czczo juz jest cukrzyca ktoregos tam stopnia
Dzis mam bardzo pracowity dzien od samego rana. Dopiero sie polozylam na chwile zeby odpoczac
A co do pepco to wlasnie sporo ciuszkow przydaje sie na czas obiadu i posilku bo potem wszystko ubrudzone i nie jest szkoda wydanych pieniedzy -
To teraz mam dylemat gdzie kupować
Ja zauważyłam, że jak leżę na plecach to strasznie przyspiesza mi puls i czuje takie dziwne zdenerwowanie dlatego wolę tak nie spać bo nie wiem czy to nie coś złego.. A tak to zazwyczaj śpię na prawym lub lewym boku i póki co jest mi wygodnie dopóki się nie przebudze na siku bo wtedy się już ułożyć nie mogęMajek lubi tę wiadomość
-
U mnie muffek też nie było, wszystko wyprzedane już. Kupiłam kocyk we flamingi, i poduszkę kształtkę flaminga bo nie mogłam im się oprzeć
Dzisiaj jakiś marny dzień mam, zero apetytu, głowa boli. Mąż tylko chodzi i pyta co mi do jedzenia przynieść... -
A ja nie widzialam nic takiego. Ostatnio nie bywam w biedronce hehe. Zreszta czekam na przelew z wyrownaniem za grudzien i ruszam na zakupy bo torba sama sie nie skompletuje:)
-
U mnie w biedronce były tylko kocyki. Kupiłam ten z kotwicami chociaż pokoik mamy urządzony w stylu w liski i się zastanawiałam nad liskami, ale nie był aż taki super. Chciałam poduszkę do tego, ale nie było
Dziewczyny które zamawiały od hubiworld. Ile czekalyscie na paczkę? Ja zamówiłam 1,5 tyg temu. Tydzień temu w piątek dzwonił facet, ze nie ma jednego produktu i będzie dopiero we wtorek i czy może mi wysłać paczkę dopiero we wtorek z tym produktem czy ma wysłać mi na konto pieniądze. Zgodziłam się na ten wtorek bo akurat to był zestaw butelek avent. Dzisiaj mamy piątek. Wszystkie inne paczki które zamówiłam doszły w dniu dzisiejszym, a hubiworld dzisiaj zadzwonił, ze nie ma takiego koloru przewijaka jaki zamówiłam i czy może być inny. Odpowiedziałam facetowi, a on od razu się rozłączył. Zastanawiam się czy to normalne czy po prostu w kulki leci i nie zadzwoni mi znowu we wtorek ze czegoś nie ma i kolejny tydzień będę czekać
Jeśli chodzi o pepco to ja mam mało rzeczy. Ostatnio mąż mówił ze już nie kupujemy żadnych ciuszków bo mamy za dużo, ale zobaczył dres z napisem „handsome like daddy” i od razu poleciał z tym do kasy -
Ja dzis zabiegany dzien napier M do pracy musialam rano podrzucic aby mij ze starszakiem jechac na 9 do laryngologa wszystko na 2 skrajnych krancach warszawy wiec sie zeszło wracajac od laryngologa M mowo ze jeszcze 40 min i on konczy to zebym podjechala. No to pojechalismy tym sposobem dopiero po 12 bylismy w domu. A ja na 15 usg znowu wnet na drugim końcu.
No ale USG wszystko w porządku szyjka 4cm afi 14 blizna po cc ok.
Mlody lezy w poprzek dlatego tak mi coezko spać. No i za nic nie chce twarzy pokazac znowu nie mam fajnego zdjecia 3d
Za to mamy 6 cm stupke
A i wazy 1400g.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2018, 21:11
Paatka, edwarda20, Totoro, tanith, darika, Katy, acygan lubią tę wiadomość
-
Malyprosiaczek wrote:U mnie w biedronce były tylko kocyki. Kupiłam ten z kotwicami chociaż pokoik mamy urządzony w stylu w liski i się zastanawiałam nad liskami, ale nie był aż taki super. Chciałam poduszkę do tego, ale nie było
Dziewczyny które zamawiały od hubiworld. Ile czekalyscie na paczkę? Ja zamówiłam 1,5 tyg temu. Tydzień temu w piątek dzwonił facet, ze nie ma jednego produktu i będzie dopiero we wtorek i czy może mi wysłać paczkę dopiero we wtorek z tym produktem czy ma wysłać mi na konto pieniądze. Zgodziłam się na ten wtorek bo akurat to był zestaw butelek avent. Dzisiaj mamy piątek. Wszystkie inne paczki które zamówiłam doszły w dniu dzisiejszym, a hubiworld dzisiaj zadzwonił, ze nie ma takiego koloru przewijaka jaki zamówiłam i czy może być inny. Odpowiedziałam facetowi, a on od razu się rozłączył. Zastanawiam się czy to normalne czy po prostu w kulki leci i nie zadzwoni mi znowu we wtorek ze czegoś nie ma i kolejny tydzień będę czekać
Jeśli chodzi o pepco to ja mam mało rzeczy. Ostatnio mąż mówił ze już nie kupujemy żadnych ciuszków bo mamy za dużo, ale zobaczył dres z napisem „handsome like daddy” i od razu poleciał z tym do kasy
Mysle, ze po prostu mialas pecha, ze zabraklo kilku rzeczy w tym samym momencie.
Czyli nie spodobal Ci sie kocyk w liski, z linka ktory Ci podrzucilam?
-
edwarda20 wrote:Mysle, ze po prostu mialas pecha, ze zabraklo kilku rzeczy w tym samym momencie.
Czyli nie spodobal Ci sie kocyk w liski, z linka ktory Ci podrzucilam?
Podobał, bardzo ładnyale ja sobie ubzdurałam, ze chce uśmiechnięte malutkie liski i szukam i szukam i takiego nie ma wiec pewnie zamówię ten co mi wysłałaś link
wstawiałbym Wam zdjęcie dywanu jaki mamy i jakich lisków szukam, ale nie mam pojęcia jak tu zdjęcie wstawić
-
Malyprosiaczek wrote:Podobał, bardzo ładny
ale ja sobie ubzdurałam, ze chce uśmiechnięte malutkie liski i szukam i szukam i takiego nie ma wiec pewnie zamówię ten co mi wysłałaś link
wstawiałbym Wam zdjęcie dywanu jaki mamy i jakich lisków szukam, ale nie mam pojęcia jak tu zdjęcie wstawić
Haha, no czasami ciezko znaleźć idealnie to co sie wymarzylo. Ja wczoraj szukalam cienkiego kocyka do wozka - wozek czarny wiec chcialam kolorowy kocyk i po przejrzeniu calego internetu znalazlam - pistacjowy w lodyPrzesmieszny, uroczy i kolorowy
A zdjęcie mozesz zaladowac na zapodaj.pl i tutaj wkleic linka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2018, 19:09
-
To ja się przy piątkowym wieczorze pochwalę naszą karocą:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/10dcc3c8ba3d.jpg
Jakoś tak to wszystko co raz bardziej namacalne się robiJak zacznę prać i prasować te wszystkie cudowne, maleńkie ciuszki, to już chyba w ogóle poczuję się jak mamuśka
Kwietniu przybywaj, bo jeszcze mi się zachce misie w tym wózku wozić
tanith, darika, Malyprosiaczek, AJrin, Kachna62, Mirabelcia, Totoro, Andzia123, Katy, acygan, dreamnes lubią tę wiadomość