Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
edwarda20 wrote:Nie mam pojecia, ale podobno (kolezanki mowily) te ciuszki z pepco nie sa w 100% bawelniane i lepiej zaczac je zakladac po 3 miesiacu. Nie wiem jak to jest naprawde.
-
Byłam oglądać porodówkę w jednym ze szpitali. Wywarł na mnie dobre wrażenie, tylko ludzi full, na zmianie tylko 1 położna, 4 sale porodowe, brak możliwości posiadania „zewnętrznej” położnej. Jedna sala przystosowana do porodów wodzie. W sumie oddzialik malutki, wywarł na mnie dobre wrażenie, ale boję się że będzie przepełniony...
-
Właśnie wiem, że jakościowo są średnie, ale planowałam kupować tam tylko na 56 na razie więc bardzo wytrzymałe nie muszą być
Bede sie rozgladac za bawelnianymi, a jak nie to gdzies indziej kupie
Teściowa postanowiła kupić wszystko co będzie dzidziusiowi potrzebne do szpitala dlatego pytam orientacyjnie..W smyku chyba lepsza jakość jest?
-
Katy wrote:Orientujecie się czy w pepco kupię body kopertowe?
Ja dziś byłam, kopertowego nie znalazłam.
Ogólnie, z tego co widziałam, to trzeba uważać na materiały bo faktycznie dużo jest nie całkiem bawełnianych. Ja kupiłam tylko te w 100% z bawełny no i jedne polspiochy welurkowe, bo się mąż nie mógł nimi rozstać xDKaty lubi tę wiadomość
-
Katy wrote:Właśnie wiem, że jakościowo są średnie, ale planowałam kupować tam tylko na 56 na razie więc bardzo wytrzymałe nie muszą być
Bede sie rozgladac za bawelnianymi, a jak nie to gdzies indziej kupie
Teściowa postanowiła kupić wszystko co będzie dzidziusiowi potrzebne do szpitala dlatego pytam orientacyjnie..W smyku chyba lepsza jakość jest?
Katy lubi tę wiadomość
-
Zamówiliśmy dziś wózek wreszcie
rany jak się cieszę xD chyba przede wszystkim dlatego, że już nie muszę się zastanawiać, oglądać po sto razy...
wzięliśmy x-landera x-move
spacerówka carbon black i gondolka evening gray
edwarda20, tanith lubią tę wiadomość
-
Mirabelcia wrote:A jak jakościowo rzeczy z H&M?
Jejku Maleńka tak mnie kopie w pęcherz, że aż boli czasami...
-
Mirabelcia wrote:A jak jakościowo rzeczy z H&M?
Jejku Maleńka tak mnie kopie w pęcherz, że aż boli czasami....
A u nas nie ma prądu przez wczorajsza pogodę... Muszę się ogarnąć na badania i chyba będę to robiła przy latarce29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
Ja w pepco czasem kupuje, ale zawsze patrze zeby bylo 100 % bawełny. Zreszta zawsze wszedzie sprawdzam.
Duzo dluzej nie odzywaly sie casteam i jasmina,zastanawiam sie co u nich.
Mala mnie od wczoraj ostro kopie, w kazdym mozliwym miejscu, plywa po calym brzuchu.
Z gorszych wiadomosci wczoraj pies przegryzl mi ładowarkę od laptopa, myslalam ze go rozszarpie. Maz stwierdzil, ze naprawi dzis,wczoraj sobie przygotowal wszystko ale w miedzy czasie tak sobie slubokret w dlon wbil, ze mi sie slabo zrobilo.
I mialam nieprzyjemny incydent w nocy. Obudzilam sie nagle, jak wyrwana z jakiegos koszmary i doslownie przez pol minuty caly pokoj krecil mi sie w oczach, nie wiedzialam co sie dzieje, pierwszy raz w zyciu cos takiego mialam. No i wyladowalam nad kiblem, prawie zwymiotowalam. Czy to ze spalam na plecach moglo miec wplyw? Jakies niedotlenienie? W sumie to caly czas teraz mi jakos slabo -
I mialam nieprzyjemny incydent w nocy. Obudzilam sie nagle, jak wyrwana z jakiegos koszmary i doslownie przez pol minuty caly pokoj krecil mi sie w oczach, nie wiedzialam co sie dzieje, pierwszy raz w zyciu cos takiego mialam. No i wyladowalam nad kiblem, prawie zwymiotowalam. Czy to ze spalam na plecach moglo miec wplyw? Jakies niedotlenienie? W sumie to caly czas teraz mi jakos slabo
[/QUOTE]
Czytałam kiedyś, że właśnie nie wszystkie ciężarne mogą spać na wznak, bo może dojść do ucisniecia na zyle główną chyba i może dojść do zaslabniecia itp:/
-
Hej
ja sporo ciuszkow mialam z pepco przy synku. Jak za taka cene to jakosc byla ok, wiadomo ze po kilku praniach juz ciuszki sie robia brzydkie. Z hm mialam sporo bodziakow i jakosc byla super tylko ceny tam czasem maja baardzo wygorowane. Ostatnio sporo kupuje w smyku bo maja fajne promocje. Mam tez karte smyka wiec zbieram punkty i czasem cos taniej idzie kupic a jakosc napewno 100razy lepsza niz w pepco
Katy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny!
Podczytuje Was ale jakos nic nie pisalamw zwiazku z problemami rodzinnymi musialam moich rodzicow zaprosic do siebie do Holandii na kilka tygodni i tak sie nimi zajmuje
Wczoraj mialam wizyte u poloznej, dzidzia jeszcze lezy normalnie. Daje czadu rano albo wieczorami. Wierci sie bardzo
Teraz juz wizyty co 3 tyg bede miec i za miesiac mam usg gdzie okresla wielkosc dziecka. Ostatnie usg mialam 2 mce temu ale wszystko w porzadku jestbrzuszek rosnie.
Postanowilam nauczyc sie szycwiec siedze i wybieram maszyne do szycia
)
Poza tym przestala mi sie podobac moja wyprawka do lozeczkai stad chyba pomysl na szycie
)
A z ciuszkami przesadzilam! Moje dziecko bedzie przebierane z 5x dziennie zeby wszystko zdazyl zalozyc
Waga pokazuje 54, wiec wychodzi na to ze przytylam 8kgAndzia123, edwarda20 lubią tę wiadomość
-
sweetmalenka wrote:Dziewczyny-jakiś czas temu któraś pytała co się dzieje z Agusia_Pia. Macie jakies informacje?
hej jestem jestem, ale mało ostatnio się udzielam bo ten tydzień miałam chrześnicę u siebie na feriach i mąż był a jak on wraca to nie siedzę przy komputerze bo wolę z nim spędzić czas
u mnie dobrze wszystko :*Tęskniąca lubi tę wiadomość
-
co do ubranek z pepco ja kupuję sporo, koleżanka mówiła że dla swojego synka kupowała i była zadowolona, wiadomo że jakość nie taka co w smyku czy h&m, ale ja mam takie podejście że przecież malec nie pochodzi (poleży) długo w jednym rozmiarze więc ja nie inwestuję dużo w ubranka dla niemowlaka. pieniądze składamy na budowę domu więc jak się da wolę jednak zaoszczędzić
-
U nas waga pokazuje +4,5 kg więc nie jest źle
.
Wróciłam z badań, leżę pod kocem bo prądu nadal nie ma i zimno bo piec przez to nie chodzi.
Moja mała ma dzisiaj dzień lenia. A ja, wyrodna matka, zamiast dać dziecku pospać chciałam ją ruszyć (nie żebym się martwiła, że ruchów nie czuje...), za co ona zafundowała mi takie kopniaki w pęcherz, że aż się zgięłam. Więc dałam jej spokój, niech sobie tam śpi grzecznie
.
29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️