Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak czytam o tych materacach i az spojrzalam na swoj i nie wiem w sumie jaki on jest, na stronie producenta tez nie jest napisane. Wzielismy taki
http://www.babys-zone.com/TINO%20-%20COMFORT%3Cbr%3Ematerac%20120cm%20x%2060cm%3Cbr%3E%20Pokrowiec%20Basic.html_283
Niby facet w sklepie zachwalal no i na pewno to nie jest gryka ani kokos bo stanowczo je odradzal. Mam nadzieje ze sie sprawdzi, nie jest jakis super twardy,ale miekki tez nie. -
Ja tez się naczytałam dużo i co osoba to inna opinia wiec długo nie mogłam się zdecydować. Piankę odrzuciłam bo czytałam ze z pianka są miękkie, a lateksowa kokosowe są średnio twarde wiec ten wzięłam. Ja nad materacem myślałam chyba 2 miesiące i postawiłam na ten bo gdybym się dalej zastanawiała to mój synuś nie miałby na czym spać
dużo moich koleżanek mówiło ze zły materac kupiłam bo powinien być z gryki, ale ja to od razu odrzuciłam. Położna w szkole rodzenia mówiła ze najlepiej średnio twardy wiec taki zamówiłam
-
Malyprosiaczek wrote:Ja tez się naczytałam dużo i co osoba to inna opinia wiec długo nie mogłam się zdecydować. Piankę odrzuciłam bo czytałam ze z pianka są miękkie, a lateksowa kokosowe są średnio twarde wiec ten wzięłam. Ja nad materacem myślałam chyba 2 miesiące i postawiłam na ten bo gdybym się dalej zastanawiała to mój synuś nie miałby na czym spać
dużo moich koleżanek mówiło ze zły materac kupiłam bo powinien być z gryki, ale ja to od razu odrzuciłam. Położna w szkole rodzenia mówiła ze najlepiej średnio twardy wiec taki zamówiłam
To moj chyba taki srednio twardy jest z tego co czujesama juz nie wiem, na stronie jest napisane,ze dwustronny czy cos, ale tez nie wiem co to znaczy
dziewczyny doswiadczone mozecie zerknac na niego? Bo zaczynam sie obawiac ze jakas lipe kupilam albo cos
-
acygan wrote:To moj chyba taki srednio twardy jest z tego co czuje
sama juz nie wiem, na stronie jest napisane,ze dwustronny czy cos, ale tez nie wiem co to znaczy
dziewczyny doswiadczone mozecie zerknac na niego? Bo zaczynam sie obawiac ze jakas lipe kupilam albo cos
Z tego co widzę na innej stronie to on jest piankowy ze zróżnicowaną twardością, ale nigdzie nie znalazłam informacji, która strona ma jaką twardość. -
Acygan zobaczyłam i wygląda na piankowy dwie strony wiec na pewno ma napisane, która strona do ilu miesięcy. Spokojnie krzywdy materacem takim na pewno nie zrobisz będzie ok. No ma co dać się zwariować naprawdę grunt aby to nie był jakiś materac nie dostosowany do dziecka większość dostępnych na rynku nawet z gryką sprawdzą się bardzo dobrze.
-
Nie biorę żadnych tabletek ani czopków dopochwowo. Dzwoniłam dzisiaj do mojej gin i mowiła, że trzeba mnie przebadać, ale dzisiaj nie da rady i jutro przyjedzie specjalnie choć nie przyjmuje (jest z innego miasta), ale mnie przyjme. Jeśli coś takiego zobaczyłabym dzisiaj mam natychmiast jechać do szpitala
póki nie krwawię i czuję ruchy to dobrze. Przestraszyła mnie i od razu stwardniał mi brzuch albo to wzdęcia już sama nie wiem, ale jestem jak balon, wzięłam nospę i leżę
Marcel❤
-
nick nieaktualnyMaGo wrote:Nie biorę żadnych tabletek ani czopków dopochwowo. Dzwoniłam dzisiaj do mojej gin i mowiła, że trzeba mnie przebadać, ale dzisiaj nie da rady i jutro przyjedzie specjalnie choć nie przyjmuje (jest z innego miasta), ale mnie przyjme. Jeśli coś takiego zobaczyłabym dzisiaj mam natychmiast jechać do szpitala
póki nie krwawię i czuję ruchy to dobrze. Przestraszyła mnie i od razu stwardniał mi brzuch albo to wzdęcia już sama nie wiem, ale jestem jak balon, wzięłam nospę i leżę
-
Dzieki dziewczyny, spokojniejsza jestem
Jesli vhodzi o ta biala gondole to mozna tez sobie wziac z ciemnym spodem. Kolor stelaza tez do wyboru. Ja pytalam o praktycznosc tego bialego koloru i facet powiedzial,ze wiele osob sie go o to pyta i ma obawy, ale podobno jest latwe w czyszczeniu i brud sie nie wzera, zobaczymy bo tez mam bialy. Tyle ze ja mam bebetto holland w kolorze w08 z bialym spodem ale stelaz jest szary.
MaGo postaraj sie nie stresowac, dobrze ze lekarz bierze to na powaznie i specjalnie przyjedzie Cie "obejrzec", bedziesz spokojna.
Ja czuje znow bol miesiaczkowy, lapie i przechodzi i tak w kolko. Polozylam sie, jak nie przejdzie to wezme scopolan,tez sie troche tym martwie -
Acygan, ja, odkąd pracuję w ogólnopolskiej firmie handlowej i wiem jak to wygląda od wewnątrz, jakie są targety, wskazniki sprzedazy, na co sie sklada wyplata sprzedawcy, jak wyglada proces szkolenia (ja rekrutuje i tez szkole), to zupelnie nie slucham sprzedawców w sklepach ;p Sprzedawcy powiedzą Ci wszystko co chcesz usłyszec, zeby tylko sprzedać. Oczywiście oni znają lub powinni znać produkty ;p ich wszystkie plusy i minusy, jednakże najbardziej liczy się cena i marża produktu. Często sprzedawca pokieruje, doradzi Ci tak, żebys wzieła gorszy produkt, tylko po to zeby on zarobil. Tak jest w każdej sieci. Dlatego ja jesli mam cos kupic, robie reasearch w internecie, czytam opinie uzytkownikow i recenzje i dopiero wtedy cos wybieram. Jest to na pewno lekko uciązliwe i zabiera czas, ale teraz mamy go duzo
To taka mini rada
darika, acygan, Barbarka89, Malyprosiaczek lubią tę wiadomość
-
edwarda20 wrote:Acygan, ja, odkąd pracuję w ogólnopolskiej firmie handlowej i wiem jak to wygląda od wewnątrz, jakie są targety, wskazniki sprzedazy, na co sie sklada wyplata sprzedawcy, jak wyglada proces szkolenia (ja rekrutuje i tez szkole), to zupelnie nie slucham sprzedawców w sklepach ;p Sprzedawcy powiedzą Ci wszystko co chcesz usłyszec, zeby tylko sprzedać. Oczywiście oni znają lub powinni znać produkty ;p ich wszystkie plusy i minusy, jednakże najbardziej liczy się cena i marża produktu. Często sprzedawca pokieruje, doradzi Ci tak, żebys wzieła gorszy produkt, tylko po to zeby on zarobil. Tak jest w każdej sieci. Dlatego ja jesli mam cos kupic, robie reasearch w internecie, czytam opinie uzytkownikow i recenzje i dopiero wtedy cos wybieram. Jest to na pewno lekko uciązliwe i zabiera czas, ale teraz mamy go duzo
To taka mini rada
Zdaje sobie sprawe z tego, ze tak jest, pewnie sama bym tak gadala aby tylko sprzedacale uwaxam tez,ze jak sie o cos dba, to nie bedzie zadnego problemu z wyczyszczeniem itd
no i w sumie facet byl wiarygodny dla mnie,bo poszlam do sklepu z pewnymi juz informacjami,tak jak mowisz wlasnie sporo czytalam,sporo tu sie dowiedzialam i on powiedzial mi to samo. Odradzal produkty które i inni odradzaja, wiec mam nadzieje,ze bedzie ok
-
acygan wrote:Zdaje sobie sprawe z tego, ze tak jest, pewnie sama bym tak gadala aby tylko sprzedac
ale uwaxam tez,ze jak sie o cos dba, to nie bedzie zadnego problemu z wyczyszczeniem itd
no i w sumie facet byl wiarygodny dla mnie,bo poszlam do sklepu z pewnymi juz informacjami,tak jak mowisz wlasnie sporo czytalam,sporo tu sie dowiedzialam i on powiedzial mi to samo. Odradzal produkty które i inni odradzaja, wiec mam nadzieje,ze bedzie ok
To dobrze. No i tak, jak sie dba to wszystko bedzie ok.
-
Tęskniąca wrote:Hej,
a materace Fiki Miki są duże słabsze jakościowo od Hevea? Pytam bo u mnie w mieście ciężko z dostępczościa Hevea a Fiki Miki od ręki jest.
Zostałby mi internet, a wolałabym najpierw pomacać sama
Ja mam materac Fiki-Miki i wydaje mi się, że jakość jest dobraMam ten dwustronny, używany przez dziecko z rodziny mojego chłopaka, ale niedługo i jest jak nowy
Coś dawno się Sassy nie odzywała, ciekawe co u niej:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2018, 17:49
-
Pysia89 wrote:Sweetmalenka glowie o gondole a potem w spacerowce ta wysciolka pod nozki.
Wszystko pieknie wyglada ale ciekawe wlasnie jak z tym czyszczeniem i czy zolknie tez po czasie.