Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
A słyszałyście dziewczyny o smoczku z termometrem wbudowanym? Np taki http://www.empik.com/canpol-babies-smoczek-z-termometrem-canpol-babies,p1044923467,dziecko-p?gclid=EAIaIQobChMIvcyWwNbz2AIVE0kZCh2fqgx-EAQYASABEgJJc_D_BwE&gclsrc=aw.ds
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2018, 18:50
07.04.2018 - marzenia się spełniajązakochana na zabój w Synku
-
Hej, jak to mówią kobieta nawet samochód wybiera po kolorze
Warto sobie właśnie na auta spojrzeć - to trochę jak stelaż wózka. Na czarnych i białych szybko widać brud i rysy; najmniej na srebrnych, szarych metalik. Na tkaniach czarnych, granatowych od razu widać zwierzęcą sierść, kłaczki, można bać się wyblaknięć od słońca; ja mam 3 koty i dlatego takie kolory skreśliłam od razu. Na białym będzie szybko widać kurz i plamy od trawy, soków, brudnych rączek. Wiele zależy od łatwości czyszczenia materiału i stylu życia przyszłych właścicieli. To jest ważne, żeby wózek nam się podobał, choć konieczność ciągłego czyszczenia może obrzydzić nawet najpiękniejszy model. Moja bratowa była zwolenniczką kół pompowanych, ale po 3 czy 4 panie (jazda po chodnikach w mieście)w wózku bebetto; szukała parasolki tylko z kołami piankowymi-wiecznie pompowanymi. Wracając do koloru - najbardziej praktyczne są wszystkie szarości i beże typu melanż; słabo widać i kłaczki i plamy, dzięki ciapkowanemu tłu są też mało widoczne wyblaknięcia. Ja mam peg perego z szarym metalicznym stelażem, tapicerka właśnie szary melanż i czerwień. Te czerwone części pewnie będę musiała intensywniej doczyszczać. Na szczęście cała tapicerka jest zdejmowana do prania. Kierowałam się praktycznością, ale chciałam też żeby wózek był po prostu ładny
-
Dlatego ja nie wzielam bialego stelaza tylko szary, material tez jest w ciemnych szarosciach ale ma szare jasne wstawki. Dol gondoli wzielam bialy, bo inaczej byloby ponuro strasznie. Czytalam tez ze do jasnych jaskrawych kolorow robactwo przylatuje a ciemne wlasnie moga nie lubic sie ze sloncem. Choc te jasniutkie sa sliczne wozeczki
no i bebetto ma sciagane elementy do prania, to tez bardzo sie liczy. Dla mnie to byl trudny wybor szczerze mowiac.
-
acygan wrote:Dlatego ja nie wzielam bialego stelaza tylko szary, material tez jest w ciemnych szarosciach ale ma szare jasne wstawki. Dol gondoli wzielam bialy, bo inaczej byloby ponuro strasznie. Czytalam tez ze do jasnych jaskrawych kolorow robactwo przylatuje a ciemne wlasnie moga nie lubic sie ze sloncem. Choc te jasniutkie sa sliczne wozeczki
no i bebetto ma sciagane elementy do prania, to tez bardzo sie liczy. Dla mnie to byl trudny wybor szczerze mowiac.
-
Kinga. wrote:Nie prawda, że do jasnych robactwo leci. Mam wściekłe żółty i przez te 2 lata używania nie zauważyłam by ciągło do niego robactwo. Na plus tego koloru działa fakt, że jak już coś wyląduje nawet (malutkiego typu kleszcz w parku, to od razu widać i można strzepnąć). Drugi mam szaro/czarny i do parku wolałam zdecydowanie ten żółty)
Wiem tyle ile przeczytam,a jak jest to pojecia nie mam, doswiadczenia brak.
Ja dzis tez zbytnio nie pospalam, zgaga troche meczyla, pies budzil na siusiu -
My byśmy chcieli wózek Bebetto Torino sl 07. W fajnych stonowanych szarościach na białym stelażu
. To, że będzie się rysowal czy niszczyl to jestem na to przygotowana. Wszystko się kiedyś zużywa, nic nie jest wieczne
. 5 lutego jedziemy zamawiać.
29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
My zamówiliśmy anex sport granatowo biały. Długo myśleliśmy nad szarym, ale stwierdziliśmy ze na tej torbie na zakupy na dole będzie bardziej widać błoto wiec wzięliśmy granatowy żeby aż tak nie było tego widać
wkurzylismy się troszkę bo jak oglądaliśmy ten wózek to babka mówiła ze jest tak popularny ze będziemy musieli czekać na niego 8 tygodni! Wiec my pojechaliśmy na początku tygodnia żeby go szybko kupić bo wiadomo dostawa 8 tygodni, ale gdyby coś było nie tak to trzeba tez uwzględnić pare tyg naprawy czy dorobienia czegoś itd. I we wtorek gdy zamówiliśmy babka mowil ze odbiór za 2 tygodnie. Maz targował się jeszcze o cenę i babka była skłonna dużo zjechać gdybyśmy kupili jeszcze jakiś fotelik, a ze i tak mieliśmy w planie to byśmy kupili gdyby nie to ze jeszcze nie wybraliśmy który jest dobry i takim sposobem udało nam się tylko o 200 zł utargować
-
Ja już mam mojego ukochanego x-landera x - move
na początku tyg przyszła spacerówka, a gondolkę zamawialismy w innym miejscu i dotarła wczoraj. Nie widziałam go jeszcze w wersji z gondolką, bo strasznie zalatani wczoraj byliśmy, ale dziś go złożymy i obadamy jak to wygląda, jak się prowadzi itd. Na ten moment mogę powiedzieć, że spacerówka świetnie, lekko bardzo i jest mega zwrotna.
-
Dziewczyny ja byłam wczoraj w Nowym Targu zobaczyć na te wózki venicci, są piękne ale według mnie cena przekracza wartość, ja zdecydowałam się na wózeczek euforia 3w1 paradise baby http://paradisebaby.pl/catalog/product/wozek-euforia będę kupować na początku lutego:)
-
oli123 wrote:Dziewczyny ja byłam wczoraj w Nowym Targu zobaczyć na te wózki venicci, są piękne ale według mnie cena przekracza wartość, ja zdecydowałam się na wózeczek euforia 3w1 paradise baby http://paradisebaby.pl/catalog/product/wozek-euforia będę kupować na początku lutego:)
Daleko mialas do Nowego Targu?
-
Hej dziewczyny! Dzisiaj miałam sen o moim maleństwie. Śniło mi się że byłam u rodziców i tam mała w brzuchu tak się rozpychalo że przez cienką skórę brzucha było widać raczke i palce z paznokciami ! Fajne to było.
Aliskaa, Andzia123 lubią tę wiadomość
Elwira
-
nick nieaktualny
-
Elwira.eli wrote:Hej dziewczyny! Dzisiaj miałam sen o moim maleństwie. Śniło mi się że byłam u rodziców i tam mała w brzuchu tak się rozpychalo że przez cienką skórę brzucha było widać raczke i palce z paznokciami ! Fajne to było.
Elwira.eli lubi tę wiadomość
-
Ja właśnie ukręciłam na szybko babkę marmurkową... Słodkiego mi się chce, a do sklepu wychodzić już nie bardzo, mąż ma dzisiaj ważne sprawy w pracy, więc pewnie szybko nie wróci. Także trzeba sobie radzić samemu