Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosiczek wszystkiego co najlepsze
no i latwego porodu zycze
Mi nic nie dretwieje, czasem mam dziwne uczucie w nogach,ale to delikatnie. Palce tez mi jeszcze nie puchna,obraczke nosze nadal
Mala tak sie rozszalala, ze nie wiem, czy ona w ogole sie meczy? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gosiczek 100 lat!
Ja dziś robię na obiad domową pizzę, a resztę dnia mam zamiar się lenić ♡
Tęsknie za wiosną... już bym tak chciała ciepło, słoneczko, zielone drzewa, a tu cały czas tak szaro, buro
Aaaa a w nocy śnił mi się wielki bocianZgodnie z sennikami zwiastuje to pojawienie się nowego członka rodziny
Mam nadzieję, że niunia poczeka jeszcze chociaż ten miesiąc do ciąży donoszonej żeby się pojawić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2018, 11:16
-
Gosiczek 100 lat, zdrówka i pomyślności
Moja Mała dalej spokojna, dwa razy się przeciągnęła od rana, a śniadanie ją tylko uśpiło zamiast rozbudzić. Nie wiem czy to jest normalne. Na badaniach ponad tydzień temu wszystko ok. Kolejne 8.03.
No to zaczynamy 34 tydzień -
Gosiczek 100 lat!
Moj byl spokojny caly czas, jedynie to sie przeciagal i wypinal, a od ostatnich 3 dni jakis sie bardziej aktywny zrobil praktycznie caly dzien czuje ze sie gdzies kreci i przeciaga, mam nadzieje ze szuka wygodnej pozycji glowa w dol:) W nocy obudzil mnie seria kopniakow.
My zaczynamy 33 tydzien! -
Gosiczek wszystkiego najlepszego!
Wczorajszy dzień tak mnie wypompowal, że wstałam dopiero godzinę temu :o ogólnie ostatnio nie dam rady się z łóżka zwlec, śpię do 10-11, a jeszcze niedawno wstawałam wcześniej i miałam zdecydowanie więcej energii.07.04.2018 - marzenia się spełniajązakochana na zabój w Synku
-
Gosiczek sto lat!!
Agusia ja też mam coraz częściej zdrętwiałe i trochę spuchnięte palce u rąk - zwłaszcza po nocy, albo jak długo gdzieś chodzę i ręce "dyndają" .. zastanawiam się jaki będzie ciąg dalszy bo zawsze miałam skłonność do żylaków i widzę coraz więcej naczynek, żyłek na nogach, staram się dużo leżeć z nogami do góry, no ale jest tego coraz więcej.. -
Gosiczek 100 lat!
Ja jeszcze nie odczuwam żadnych dretwien, puchnięcia itp. Ciekawe jak będzie później. Za to dziś w nocy jak się przewalalam z prawego boku na lewy to mi coś tak pstryknelo w pachwinie i tak strasznie zabolało, że myślałam, że do końca życia już w tej pozycji zostanę X_X nie wiem co to było, ale na szczęście ból nie trwał długo i udało mi się majgnąć na ten lewy bok
-
Gosiaczek najlepszego gladkiego i szybkiego bezbolesnego porodu.
Ja sie witam wczoraj mieismy urodziny M na 16 osób. Wiec dwa dni stania w kuchni zrobilam dwa torty plus odbiad 2 daniowy a wlasciwie to 5 bo 3 rozne mięsa i ryba.
Takie cudo mi wyszlo
Mi totalnie chorubsko odpuscilo mlody jutro do żłobka a ja będę pierwszy dzien na L4 ciążowy
Az sie nie moge doczekać jutra hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2018, 21:13
Katy, Paatka, Sassy, Mirabelcia, gondi, darika, acygan, Barbarka89, Totoro, Halina90, Aliskaa lubią tę wiadomość
-
Właśnie wróciłam ze spaceru, fajna pogoda u nas słonko trochę świeciło
co do tych drętwień to czytałam że to normalne i po urodzeniu dziecka powinno minąć, zobaczymy.
ja obrączki ani pierścionka nie noszę od stycznia, palce jak serdelki się zrobiły i wolę nie ryzykować. założę jak urodzę
miałam prać powoli ubranka to się pralka wzięła i zepsuła, cieknie woda. muszę czekać na serwis ehh