Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
edwarda20 wrote:Jak kupimy wieksze mieszkanie i synek dostanie wlasny pokoj to kupie taka lampe ;p https://www.pakamera.pl/pokoj-dziecka-lampy-lampka-lisek-nr1892264.htm
Widziałam bardzo podobna lampe tylko lisek był skulony i sobie spał i tez nad nią myślałam, ale na razie muszę powiesić zasłony i firanki, przykleić naklejki na ścianę i wtedy zobaczę czy nie będzie już za dużo tych lisówedwarda20 lubi tę wiadomość
-
Oj kochane. Widze ze po malu kazdej zaczyna juz ciazyc to wszystko. A to klucia, ciagniecia, bole i pieczenia....to prawda ze kiedys przechodzilo sie ciaze inaczej i u mnie bylo tak samo. W pierwszych dwoch robilam wszystko a teraz leze ... Masakra. Ja juz mam wszystko kupione do dziecka i do szpitala jestem spakowana( brakuje mi tylko naczyn i szczoteczki z pasta do zebow)... Zostalo tylko wypranie poscieli do lozeczka.
A propo kolderki i podusi. Chodzi o wypelnienie. Czy wy tez je pierzecie? Jesli tak to w jaki sposob.Elwira
-
Można wrzucić do pralki na pranie ręczne
Dziś miałam mega bóle. Dzidzia była po lewej stronie. Potem poczułam ją niżej na środku. Bolało jak cholera. Zatrzymała sie na środku a mój brzuch był mega wypiety na samym środku. Położyłam sie i wróciła na wcześniejszą pozycje. Szczerze mówiąc troche mnie to przeraziło bo mam macice jedorożną. Dzidzia ma mniej miejsca do tej pory leżała( tak mi sie wydaje) z główką pod moim sercem. Tak samo leżała poprzednia dwójka moich dzieciaczków. A.dziejsza próba przekrecenia czy przemieszczenia się boleśnie mnie przeraziła. Macie podobnie?Starania od stycznia 2015r, niedoczynność tarczycy, macica jednorożna -
Malyprosiaczek, kupiłam ją w Biedronce wtedy, kiedy były też kocyki. Jakoś z miesiąc temu albo dalej. Dałam za nią tylko 15zł!
Mi włosy niestety rosną, urosły mi nawet na brzuchu i wokół pępka, gdzie ich nigdy nie było. Nie jakoś fest bo to raczej taki meszek ale nie wygląda to za fajnie. Mam nadzieję, że same się "wytrą" jak ta karuzela hormonalna minie. Nie chcę teraz z nimi nic robić, bo jeszcze zaczną odrastać grubsze :o
Aliskaa współczuję teściowej. Ale niczym się nie przejmuj!
Faktycznie jak tak czytam Was to wielu zdrówko się posypało, aż zaczęłam bardziej doceniać fakt, że u mnie nic się nie dzieje. Tylko szybciej się męczę i źle sypiam, ale to jest już na tym etapie standard. Trzymam kciuki za każdą z osobna. Odpoczywamy i zaciskamy nogi jeszcze do końca lutego na pewno! Bo pewnie w marcu zaczną się pierwsze rozpakowania, ale oby jak najpóźniej! Jak to szybko zleciało... Jeszcze nie tak dawno pisałam, aby się poradzić w sprawie wyniku bety :o
justysbp lubi tę wiadomość
-
My dzisiaj byliśmy na sesji brzuszkowej, niby nic takiego pozowanie przez 1,5h a jestem tak wykończona, że jak wrócilismy musiałam się położyć i tak leżę już od jakichś 3h, także też to szybsze męczenie się mnie dopadło. Ciekawa jestem jak wyszły zdjęcia, w pon ma nam wysłać do wyboru to się okaże07.04.2018 - marzenia się spełniają
zakochana na zabój w Synku
-
Aliskaa aż mi się ciśnienie podniosło jak przeczytałam o pomyśle Twojej teściowej
ja jestem instruktorką fitness i co? I nie ćwiczę w ogóle. Mimo, że zawsze planowałam, że będę taką fit mamą, to po 4 latach starań jak już się dowiedziałam, że jestem w ciąży to bałam się tak strasznie, że nie utrzymam ciąży, że treningi poszły w odstawkę. Potem miałam zamiar zacząć treningi dla kobiet w ciąży, ale od początku mam szyjkę do bani, więc zrezygnowałam. Teraz staram się sporo chodzić, choć różnie bywa, sprzątam, gotuję, prasuję, ale jak mam gorszy dzień to odpoczywam, nic na siłę. Tymczasem w Twoim przypadku to w ogóle nawet nie ma o czym mówić. Po takich przejściach kazać Ci ćwiczyć. Co za pusta kobieta.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2018, 19:35
justysbp lubi tę wiadomość
-
Sassy oj tak zleciało szybko nam te miesiące, ja pamiętam jak zrobiłam test w sob o 5 rano i bałam się wyniku ale czułam że się udało, a teraz brzuchol duży, mały kopie i zaraz będzie z nami
-
Malyprosiaczek z moim gronkowcem okazało się, że to jakieś skórne niegroźne bakterie, mam jeść Żurawit i w poniedziałek robię znowu posiew.
Kurcze ta sepilacja mnie zastanawia, chyba sama się skuszę12.2014-Aniołek
03.2017- początek leczenia w Invimed
02.06.2017- 1 IUI
Hashimoto, nt, IO, hipogonadyzm hipogonadotropowy
Nasienie ok, drożność ok -
acygan wrote:Kinga po seksie sie tak czuje, boli mnie podbrzusze,mam bole w krzyzu. Bralam nospe i nie pomogla. Kapieli nie probowalam. A dzieje sie tak od rana. Jedynie bol nog ustapil, bo tam tez promieniowalo.
Wlasnie pamietalam, ze kiedys pisalas, ze Twoj porod to byly niemijajace bole miesiaczkowe i to mnie troche tez przeraza.
Myslicie ze po dwoch czy trzech godzinach moge druga nospe?
-
Rany podziwiam was za depilacje bikini... W ciąży regulację brwi dzielę sobie na 2-3 dni, bo tak mi się zmienił próg bólu. Co do tempa przyrostu włosów, to mi też spadło, ale rosną nadal. Jutro muszę się ogarnąc bo w przyszłym tyg wizyta u gina. Ale może faktycznie nogi spróbuję potraktować twardym woskiem. Później jeszcze jedna sesja i do porodu powinno wystarczyć, zostanie tylko bikini do ogarniania.
-
Hej
Aliska współczuje tak "wyrozumiałej" teściowej, a niby kobieta kobiete powinna najlepiej rozumieć.
My byliśmy na usg 3 trymestru. Nasza dziewczynka ma 1450g więc na dużą raczej się nie zapowiada ale wszystko w porządku, jak to doktor powiedział wręcz książkowo. No i tak jak myślałam ułożona jest już główkowo.
W tej radości mąż złożył łóżeczko.Totoro, Sassy, Kinga., Mirabelcia, justysbp, tanith, darika, Andzia123 lubią tę wiadomość
-
Ja mam od kilku dni wrażenie że wszystko mi w gardle staje. Zwłaszcza tabletki. Mimo że popijam wodą a zaraz potem sraram się zjeść chociażby jogurta czy mandarynke:-)
Za to dziś mam urodzinki. Nie planuje żadnej imprezy więc siedzę w domu i staram się myśleć że wiek to tylko nic nie znaczące liczby heheMaGo, justysbp lubią tę wiadomość
Starania od stycznia 2015r, niedoczynność tarczycy, macica jednorożna -
Nie było mnie od kilku dni, ale w czqsie wolnym coś tam poczytuje
W tym tygodniu miałam mały remont więc nie było czasu. Wczoraj przechokowałam ze sprzątaniem i dźwiganiem, brzuch stwardniał w pachwinach piekło mąż na mnie nakrzyczał, że jestem nienormalna, że ma dość mojego pedantyzmu o i tyle
A co ja zrobie, że się gotuję jak widzę brud, a szczególnie po remoncie ???
No ale resztę mężulk zrobi za mnieJest w trakcie składania mebli, została jedna duża szafa, przesadziłam z wielkością ale lubię mieć gdzie co poupychać
Także jak już pokoik będzie gotowy (naklejki, półeczki zasłonki) to dodam zdjęcie. Narazie cieszę się ukończoną sypialnią
U mnie motyw przewodni pokoiku dziecięcego to chmurki księżyc i może dodam gwiazdki
Jutro wizytuję, a mały tak mi daje popalić całyni dniami i nocami, że mam wrażenie że waży z 4kg już bo jest taki silnyMarcel❤
-
Gosiczek wrote:Ja mam od kilku dni wrażenie że wszystko mi w gardle staje. Zwłaszcza tabletki. Mimo że popijam wodą a zaraz potem sraram się zjeść chociażby jogurta czy mandarynke:-)
Za to dziś mam urodzinki. Nie planuje żadnej imprezy więc siedzę w domu i staram się myśleć że wiek to tylko nic nie znaczące liczby hehe
Wszystkiego najlepszego !!! Zdrowia, szczęścia i szczęśliwego rozwiązania