Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
boze coraz bardziej zjada mnie stres .. dzis wizyta na godz 20.. dzis wstalam z takim skurczem po lewej stronie brzucha i odrazu lyknelam 2 nospy i przeszlo..ale wciaz mnie nie pokoją te brązowe plamienia.. dzis wszystko się wyjaśni .. trzymajcie kciuki
-
Asiaa1201 wrote:boze coraz bardziej zjada mnie stres .. dzis wizyta na godz 20.. dzis wstalam z takim skurczem po lewej stronie brzucha i odrazu lyknelam 2 nospy i przeszlo..ale wciaz mnie nie pokoją te brązowe plamienia.. dzis wszystko się wyjaśni .. trzymajcie kciuki
kochana trzymam kciuki i napisz co po wizycie
-
Asiaa1201 wrote:boze coraz bardziej zjada mnie stres .. dzis wizyta na godz 20.. dzis wstalam z takim skurczem po lewej stronie brzucha i odrazu lyknelam 2 nospy i przeszlo..ale wciaz mnie nie pokoją te brązowe plamienia.. dzis wszystko się wyjaśni .. trzymajcie kciuki
-
Na pewno będzie wszystko dobrze, ja bym się cieszyła, gdybym szła dziś na wizytę, umówiona jestem dopiero na 6 września, to jest dopiero czekanieTakże głowa do góry, wszystko będzie w porządku
Daj koniecznie znać co i jak
-
mnie męczą chociaż dziś mniej, trochę mniej piłam, trochę mnie mdli po wodzie... co pić? nie lubię słodkich soków. do tej pory woda najlepsza a teraz rośnie mi w gardle
-
Agusia_pia wrote:mnie męczą chociaż dziś mniej, trochę mniej piłam, trochę mnie mdli po wodzie... co pić? nie lubię słodkich soków. do tej pory woda najlepsza a teraz rośnie mi w gardle
Też średnio mi wchodzi woda, ale nie mam wyjścia, trzeba pić, na nic innego też nie mam ochoty, a już na pewno nie na gazowane.Agusia_pia lubi tę wiadomość
-
Jesli chodzi o wode to sama juz dawno mi nie wchodzi, ale polecam wode z plasterkami pomaranczy/ cytryny/ grejfruta/ miętą/ imbirem albo ogórkiem dla mnie rewelacja cokolwiek zeby zmienic smak
Ja zawsze zalewam całą karafke i jak tak stoi to łatwiej pic
Ilona92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja dziś mam barszcz ukraiński n an pierwsze wlasciwie już godzine temu zjadłam a zaraz będą kotlety schabowe mozeria i groszek z marchewka, noe ma jak mama w domu
Aliskaa, Ilona92, Agusia_pia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAJrin wrote:Ja dziś mam barszcz ukraiński n an pierwsze wlasciwie już godzine temu zjadłam a zaraz będą kotlety schabowe mozeria i groszek z marchewka, noe ma jak mama w domu
-
Co do zachcianek to u mnie królują... śledzie w śmietanie
odkryłam to stosunkowo niedawno i często mam na nie ochotę aż samej mi się śmiać chce
a odrzucilo mnie id jajek w każdej postaci... Chociaż przed ciąża byłam ich fanka!
Kawę piłam na początku a teraz już w ogóle. Przed ciąża piłam zawsze rano, teraz przerzuciłam się na herbatęPapierosów nie pale już ponad 2 lata i śmierdza mi niesamowicie ale przed ciąża też tak miałam. Pije głównie wodę niegazowana i dużo siusiam
Asiaa1201 czekamy na super wieści, nie denerwuj sięchociaż wiem że to nie takie proste.
Ilona92 lubi tę wiadomość
29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
My teraz u tesciow prawie miesiac mieszkamy
A dzis rodzice przyjechali bo maja wolne siemna zajac i Igusiem wiec korzystam.
My moelismy remont skonczyc w czerwcu ale sie non stop cos walilo albo majster noe przychodził no i w koncu musieliamy wynieść sie z mieszkania aby wynająć wiec chwilowo u teściów zanim nie skonczymy nowego.
Ale już na dniach M wlasnie maluje salon i wlasciwie jak skonczy jutro mozemy sie wprowadzać. Zostana tylko lampy i lostwy przymocowac a tak to wszystko już gotowe podlaczone czeka. Jiz nawet spora porcja lodu w zamrazalniku sie zrobiła haha więc mozna robic parapetowe. -
My robimy swoją kuchnię, w połowie września mają być już meble, więc lada moment można powiedzieć, że będziemy na swoim choć w małym stopniu, bo ogólnie mieszkamy z moimi rodzicami.
A u mnie właśnie się robią mielone z ziemniakami i też marchewką. W końcu coś normalnego zjemNa śniadanie z ledwością zjadłam serek waniliowy, myślałam, że będę wymiotować pod koniec jedzenia go
Sassy, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZazdroszczę Wam apetytu i dobrego samopoczucia... Ja właśnie zjadłam rosół i czuje, że skończy się to źle. Ale w poprzedniej ciąży też nie mogłam jeść do połowy, a potem jak wrócił mi apetyt to przed porodem zjadłam sama wielką pizze!
Co do kawy i palenia to w poprzedniej ciąży piłam jedną dziennie z mlekiem, potem jak karmilam też. Jeśli chodzi o palenie to przed pierwszą ciąża palilam i rzuciłam w dniu zrobienia testu. Potem jak skończyłam karmić mlodą (karmilam 20 miesiecy) to na 2 miesiące wróciłam do palenia i teraz znowu rzuciłam z dnia na dzień jak wyszedł mi pozytywny test.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2017, 16:14