Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja w poprzedniej ciąży cwiczylam z Angelika Piórko i teraz też zamierzam jak tylko sie wykuruje
-
Asiaa1201 wrote:a mnie zaczyna mdlić
A u mnie wręcz przeciwnieOdpuszcza
Mam ogromny problem z ginekologiem, nie wiem na kogo się zdecydować, w każdym coś mi nie pasuje. Mam na oku dwóch, którzy bardzo często przyjmują i w moim mieście, ceny dość znośne, ale znowu opinie mają niezbyt dobreNigdy u nich nie byłam. Mój ginekolog ma długie terminy, przyjmuje raz w tygodniu i w innym mieście.
Wspominaliście wcześniej o Międzylesiu, więc przypuszczam, że jesteście z okolic. Może możecie coś powiedzieć o lekarzach w Otwocku? Któraś coś słyszała? -
assia wrote:Ja bym chciała bliźniaki, bo mam 33 lata , a długo się staraliśmy. Raczej więc jest to pierwsza i ostatnia ciąża, chociaż kto wie... A aprpos przepisów.... Wczoraj zrobiłam gruzińskie roladki z bakłażana z pastą orzechową. Dodałam 1,5 zabka czosnku. Okazało się za dużo. A gin mnie właśnie uprzedzal, aby czosnku unikać, bo to jest silna substancja, która przedostaje się do dziecka. To samo mówił o ostrych potrawach. Wcześniej nie słyszałam, aby czosnek nie był wskazany. Co myślicie?
-
Agusia_pia wrote:mnie jakoś perfumy nie ruszają może to kwestia jeszcze czasu.
mariposa22 trzymam kciuki za wizytę:*
tak sobie pomyślałam że jak będę na l4 a będzie to już nie długo to wykupię sobie karnet na siłownię i będę jeździć na bieżnię, ćwiczyć hantle żeby nosić potem dobrze maleństwoo ile oczywiście lekarz nie zabroni, co o tym sądzicie? może basen? można pływać w ciąży czy nie? chcę sobie jakoś zorganizować czas a tak już będzie jakieś zajęcie
Nue uzywam perfum i moj N jak jestem w domu. Wytrzymać nie moge!
-
tak sobie pomyślałam że jak będę na l4 a będzie to już nie długo to wykupię sobie karnet na siłownię i będę jeździć na bieżnię, ćwiczyć hantle żeby nosić potem dobrze maleństwoo ile oczywiście lekarz nie zabroni, co o tym sądzicie? może basen? można pływać w ciąży czy nie? chcę sobie jakoś zorganizować czas a tak już będzie jakieś zajęcie
Ilona92 lubi tę wiadomość
-
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
z tego będzie zarodek i dzidzia
mój pęcherzyk w 5 tyg 4 dniu miał 4 mm
właśnie miałam spotkanie z porcelaną, ale jednak nie wymiotowałam, a już myślałam, bo było blisko.
dziś jadę na noc do przyjaciółki, jeszcze nie wieoby się obyło u niej bez wymiotów.
do juta kochane :*