Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dopadła mnie taka zgaga, że zwala z nóg! Do tego ciągle mam wrażenie, że zaraz mi się "uleje". Z Waszych postów pamiętam o mleku, ale nie przełknę i glutku z siemienia. Coś jeszcze może zadziałać?
Gin pobierała mi wymaz z pochwy i odbytu. To z pochwy jest tylko na paciorkowca? Bo zauważyła jakąś infekcję i dostałam globułki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2018, 18:01
12.2014-Aniołek
03.2017- początek leczenia w Invimed
02.06.2017- 1 IUI
Hashimoto, nt, IO, hipogonadyzm hipogonadotropowy
Nasienie ok, drożność ok -
Kup sobie saszetki gastrotuss, można na sztuki kupić, bez recepty, u mnie trochę pomaga ale nie zawsze, czasem co bym nie robiła to i tak pali :pMirabelcia wrote:Dopadła mnie taka zgaga, że zwala z nóg! Do tego ciągle mam wrażenie, że zaraz mi się "uleje". Z Waszych postów pamiętam o mleku, ale nie przełknę i glutku z siemienia. Coś jeszcze może zadziałać?
Gin pobierała mi wymaz z pochwy i odbytu. To z pochwy jest tylko na paciorkowca? Bo zauważyła jakąś infekcję i dostałam globułki.
Katy, Mirabelcia lubią tę wiadomość
07.04.2018 - marzenia się spełniają
zakochana na zabój w Synku 

-
nick nieaktualnyZgadzam się w 100% co do sznura. Mi chodziło o krew pepowinowa i krew lozyskowa. Ze lozyskowa zwiększa ilość przechowywanych komórek i ogólnie pełnia tę samą funkcje przy wykorzystywaniu:) najchętniej to bym chciała mieć full pakiet, ale wiadomo to wiąże się ze zwiększonymi finansamiMakira wrote:Komórki ze sznura pępowiny, a te z krwi pępowinowej trochę się różnią.
Ze sznura pępowiny nie można leczyć chorób hematologicznych. Bardziej idą w kierunku wykorzystywania ich w medycynie regeneracyjnej, np. leczenie trudno gojących się ran czy regeneracja uszkodzeń kości.
ogólnie musze jeszcze zagłębić się w temat.
-
Tylko też radzę zwracać uwagę czy to nie jest przypadkiem gastrotuss light bo to niby wersja dla cukrzykow ale działa o wiele słabiej.Andzia123 wrote:Kup sobie saszetki gastrotuss, można na sztuki kupić, bez recepty, u mnie trochę pomaga ale nie zawsze, czasem co bym nie robiła to i tak pali :p07.04.2018 - marzenia się spełniają
zakochana na zabój w Synku 

-
Sassy ja w pierwszej ciąży ni poczułam jak pobierali z odbytu teraz położna po wiedziala ze bedzie pobierac z odbytu zanim to zrobiła dokładnie informowala co robi wiec nie przegapilam tym razem
Sassy lubi tę wiadomość
-
My tez będziemy zagłębiać się w temat bo nadal nie wiemy jaki pakiet tej krwi pepowinowej wybrać

A tu nasz brzuszek :
<a href=https://zapodaj.net/0ba8e5ec71ac3.jpg.html>FDD3D995-1F52-4021-8E38-BBDCEF94EF12.jpeg</a>
Sassy, Andzia123, tanith, darika lubią tę wiadomość

-
I jeszcze nasz pokoik:) jeszcze nie skonczony:) https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5a6011bc836b.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d19923332bd5.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7c38887a6a01.jpg
yvonneSW, Andzia123, Sassy, edwarda20, Mirabelcia, mlodaaa, KaMiszka, AJrin, Katy, Totoro, tanith, darika, Aga78, MaGo, Agusia_pia lubią tę wiadomość

-
Dla mnie ten fotel (z ikei) jest niewygodny (za twardy), ostatnio pytałam męża i też stwierdził ze źle się w nim siedzi (wiadomo są gorsze, ale w czymś w czym spędziliśmy bardzo dużo czasu musi być wygodnie. Jak nie jest, to potem jest dużo opinii że w fotelu niewygodnie i tylko karmienie ma leżąco w łóżku ma sens. Moim zdaniem już bardziej wygodny jest ten fotel giętki, bo u poprzedniej położnej był taki (choć uszak wizualnie dużo ładniejszy)Malyprosiaczek wrote:
Dziewczyny czy Wy kupiliście fotel do karmienia z ikea? Uszak chyba się nazywa. Wygodny? Szukam jakiegoś fotela do pokoju malucha, ale wszystkie fotele są takie same jak te z ikea tylko cenami się różnią
-
Dziewczyny czy tylko ja nie pomyślałam o pobraniu tej krwi pępowinowej? Ktoś jeszcze nie pobiera?
edwarda20, sweetmalenka - dzieki:) czasami jednak jest wiekszy jak sie inaczej ułoży
i tak przytyłam już prawie 10 kg
Dzisiaj mąż zabrał mnie do restauracji tak sie najadłam ze zaraz padne
mmm ale było pyszne, zupka tajska, kaczka z wiśniami i do tego suflet czekoladowy pychotka!
coś czuje ze po tej tajskiej bedzie ciezko w nocy ze zgagą! Mi pomaga renee ale to tak na chwilke takze dziennie zjadam ok 10 tabletek a na noc usypiam z jedną w buzi
-
Tęskniąca dziekuje
ten pokoik to i tak bedzie uzytkowany pewnie dopiero za rok:) hehe kącik w sypialni dla mlodego tez mamy:) a mąż jest w trakcie robienia łazienki biedak od rana układa płytki jeszcze zdazyl mi wielki bukiet roz kupic i zabrac na kolacje. Łazienka bedzie gotowa dopiero za tydzien a kurcze mamy w domu tylko jedną łazienkę na dole, a mieszkamy z tesciami i ciezko sie nam pomiescic wszystkim
szczególnie ze ja za każdą potrzebą musze biegac po schodach a to przy krótkiej szyjce nie pomaga