Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyChwale sie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b25de76b0ea3.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3d74f311f3ec.jpgciri22, AJrin, Andzia123, darika, edwarda20, acygan, Malyprosiaczek, moniśka..., tanith, Kinga., Tęskniąca, Paatka, Katy, Mirabelcia, MaGo, Paulettaa, oli123, KaMiszka, Totoro, Sassy, Agusia_pia, justysbp, Asiaa1201 lubią tę wiadomość
-
Casteam sliczne zdjecia
-
nick nieaktualnyElwira.eli wrote:Ja jutro odstawiam magnez i luteinę w piątek rano. Mam nadzieję że szyjka nie skróci się za szybko. Bynajmniej chciałabym aby dzieciątko poczekali do wiosny bo mąż i jedna córka kwietniowi a ja i druga córka majowi. Wiosna wiosna ach to ty.
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny pisaliście kiedys o materacach, myslalam ze nie bede kupowala ale jednak ten po starszaku wyladuje u moich rodzicow a do nas bede kupowala nowy. No i teraz pytanie jaki kupić, wiem ze byla mowa o latekaowych, zastanawiam sie nad takim. Jakie Wy macie?
-
moniśka... wrote:Dziewczyny pisaliście kiedys o materacach, myslalam ze nie bede kupowala ale jednak ten po starszaku wyladuje u moich rodzicow a do nas bede kupowala nowy. No i teraz pytanie jaki kupić, wiem ze byla mowa o latekaowych, zastanawiam sie nad takim. Jakie Wy macie?
Fiki miki Sensitive antyalergiczny.
-
Mirabelcia wrote:Kurcze zmierzyłam ciśnienie i 138/89, odczekałam godzinę i jest 112/78
Jakie macie ciśnieniomierze? Może mój oszukuje?
Uszy zatkane, ciężko oddychać. Dzwoniłam do położnej, kazała się nie denerwować bo to normalne w ciąży
-
Asiaa1201 wrote:to już nawet nie chodzi o skurcze przy tym KTG .. ja się bardziej martwie o tętno, bo z tym moim zwapniałym łożyskiem i kijowymi przepływami dziecko najprawdopodobniej nabawiło się hipotrofii .. leze w szpitalu jak na szpilkach
.. dziś mam mieć endokrynologa, bo tsh zgłupiało, a tarczycy u mnie brak no i te szczegolowe USG z przepływami .. trzymajcie kciuki, żeby były dobre wyniki i żeby malutka posiedziała jeszcze w brzuszku bo według USG waży 1900-2200g
-
moniśka... wrote:Dziewczyny pisaliście kiedys o materacach, myslalam ze nie bede kupowala ale jednak ten po starszaku wyladuje u moich rodzicow a do nas bede kupowala nowy. No i teraz pytanie jaki kupić, wiem ze byla mowa o latekaowych, zastanawiam sie nad takim. Jakie Wy macie?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMaGo wrote:Dziewczyny jakie prześcieradło do gondolki? Frotte czy jersey? Frotte kojarzy mi się z gorącem i szorstkością
W piątej wreszcie dojedzie do mnie wózek bo już miałam stresa
A co do przescieradel to ja ogolnie nie lubie frotte wlasnie przez ta szorstkoscWiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2018, 12:58
MaGo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ha No i nic się nie dowiedziałam. Zepsuła się głowica od ktg, akurat na mnie...
Zamiast prześcieradła do wózka wkładałam białą flanelę. Sama nie lubię prześcieradeł z frotte. Albo wybrałabym bawełnę/satynę albo właśnie Jersey lub flanelę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2018, 13:35
MaGo lubi tę wiadomość