Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Masaż krocza wykonuje już przez jakieś 2,5 tygodnia, no i faktycznie zauważam, że jestem tam jakby bardziej elastyczna
Czy to pomoże nie wiem, bo jestem drobna i sądzę, że tak czy siak będzie nacięcie potrzebne, ale liczę, że mniejsze niż jakbym nie masowała. Co do masażu i szyjki się nie wypowiem, bo nie mam pojęcia, jakbym miała skróconą to pewnie bym się obawiała trochę...
-
Dziewczyny dzięki za kciuki i miłe słowa:) mała już na świecie
urodziłam o 13.00, były małe problemy, miałam ciężki poród, ale już jest ze mną
3350g i 53cm:)
yvonneSW, acygan, Sassy, Sylwiaa95, mlodaaa, edwarda20, Andzia123, ciri22, małamii89, casteam, sylvia94, Paatka, darika, Tusianka, Asiula27, Katy, Makira, MaGo, Mirabelcia, Haana, ibishka, Kachna62, tanith, Halina90, gondi, justysbp, Tęskniąca, Malyprosiaczek, Aga26, AJrin, KaMiszka, Aga78, moniśka..., Paulettaa, jasmina6, patusia90, Rene, Myszka_Lena lubią tę wiadomość

-
Ja nie robię kompletnie nic, bo jestem pewna że na 200% będę nacięta (chociaż w moim szpitalu starają się tego unikać), po prostu znając swoje ciało mam takie przeczucie, ale wcale mnie to nie martwi. Zaszyją i po sprawie
-
nick nieaktualny
-
A kiedy zaczelas? Bo ja w sumie mam zagrozenie przedwczesnym porodem i troszke sie boje, jeszcze tydzien i ciaza donoszona, myslicie ze juz moge zaczac pic? Czy dopiero za tydzien?yvonneSW wrote:Totoro gratuluję!!!
Oli123 ja piję ta herbatę zaczęłam od 1 dziennie teraz piję 2