Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
yvonneSW wrote:Oli ja zaczęłam pić od 36+0. Po 6 dniach zwiększyłam do dwóch ale nic się nie dzieje zresztą moja położna powiedziała że to dziecko decyduje kiedy wyjdzie i herbatka nie przyspieszy porodu jedynie może go ulatwic.
-
nick nieaktualny
-
Och ale zazdroszczę dziewczynom które już tulą swoje maluszki ❤❤❤
Gratulacje ogromne dla was Mamusie!
U mnie rwa kulszowa nie odpuszcza ani na sekundy. Adaś siedzi głową do góry i kopie mnie boleśnie. Szyjka podobno już taka ledwo ledwo. A jeszcze trochę musimy wytrzymać bo wychodzi z usg że Maluszek koło 2,5kg waży a to trochę za mało -
oli123 wrote:Ok wiec od poniedzialku zaczynam:)
-
Andzia123 wrote:Znowu mnie w pochwie zabolało, zamiatalam i jak z kucania wstawalam ale tym razem to aż musiałam się ściany przytrzymać, po tym nic się więcej nie działo ale aż się zestresowałam.
Też mam takie kłucia i w ogóle bóle krocza a u mnie dopiero 34+4Starania od stycznia 2015r, niedoczynność tarczycy, macica jednorożna -
O losie jakie wiesci dwa nowe dzidziusie gratulacje dla dzielnych mam
Ja z pierworodnym pilam herbate z lisci malin od 36 tygodnia i bralam wiesiolek plus masaże krocza. Od 37 stosowalismy 3xS no ale nasz pierworodny to byl uparciuch. W szpitalu przez 6 dni mialam codziennie poranek z masazem szyjki przed byla proba cewnikowania i co drugi dzien oxy. K9niec końców w 43 tygodniu na zimno cesarka.
Teraz mam skierowanie na cesarke w terminie pordu tak naprawdę jeśli nie ma.zagrozenia ciazy mozna negocjować kiedy cesarka. Mi zalezy na próbie sn wiec czekam jak najdłużej się da ale bez wywolywania
-
AJrin wrote:O losie jakie wiesci dwa nowe dzidziusie gratulacje dla dzielnych mam
Ja z pierworodnym pilam herbate z lisci malin od 36 tygodnia i bralam wiesiolek plus masaże krocza. Od 37 stosowalismy 3xS no ale nasz pierworodny to byl uparciuch. W szpitalu przez 6 dni mialam codziennie poranek z masazem szyjki przed byla proba cewnikowania i co drugi dzien oxy. K9niec końców w 43 tygodniu na zimno cesarka.
Teraz mam skierowanie na cesarke w terminie pordu tak naprawdę jeśli nie ma.zagrozenia ciazy mozna negocjować kiedy cesarka. Mi zalezy na próbie sn wiec czekam jak najdłużej się da ale bez wywolywania -
oli123 wrote:Chyba pisala ze jest pelna energii ale odczuwa skurcze i bol spojenia z tego co
PamietamWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2018, 21:32