Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Elwira.eli wrote:A czy ktoras brala amol w ciazy?
Posmarowalam sie nim moze ze dwa razy przez cala ciaze,napic bym sie nie napila.
Mnie coraz bardziej zaczynaja bolec plecy, podbrzusze ciagle daje sie we znaki. Wzielam sie za pranie i prasowanie, najwyzszy czas. Dzis znowu ten bardzo gesty sluz sie pojawil. -
nick nieaktualny
-
Asiaa1201 gratulacje
Zdrowia dla Was
U mnie samopoczucie ok poza tym, ze małą ciągle odczuwam nisko ale to już chyba tak będzie, poza tym nie wiem ale wczoraj wieczorem miałam wrażenie że odszedł mi czop bo na wkładce miałam galaretkę, jak dla mnie to za wcześnie ale jutro wizyta więc nie panikuje tylko grzecznie czekam na wizytę, a dziś byłam na badaniach, czyli standard mocz i krew plus dodatkowo magnez gin zleciła. -
ciri22 wrote:Ja mam dzien pozniej termin
Na 17 kwietnia ale suwaczek jakos mi sie ustawil dzien wczesniej i tak zostalo
A na insulinie cukrzyca czy dietowa? Ile wazy dziudzius?na diecie, mialam ostatni raz USG w 31+4 i wazyl 1742 g czyli w 50 centylu, na polowkowych tez byl w 50 centylu... a teraz to nie wiem
-
nick nieaktualnyNoo wlasnie moja na kazdym usg byla ok, w 30+2 miala 1680g wiec ladnie w normie, Afi ok, I gdyby nie to dodatkowe usg ktore mi zalecil lekarz opisujacy ktg to bym nie widziala o tym wielowodziu, bo ktg mam od 34tc (33+0) co tydzien i wszystko jest ok.
Czuje sie o wiele lepiej niz w pierwszej ciazy!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2018, 12:04
-
Dziewczyny czy to jakieś znaki czy wszystkie tak maja ?
Bo od paru dni poprostu czuje się jak zombie , mogłabym tylko jeść i spać . Wczoraj drzemka w ciągu dnia , poszłam spa o 21 ,obudzilam się o 6 i o 8:30 znowu poszłam spać i niedawno wstałam się dopiero ogarnąć . Masakra jakaś. Jeszcze do tego strasznie mi puchną ręcena wieczor to takie palce jak parówki , ze nie mogę ręki w piąstkę złapać!
Jutro po miesiącu wkoncu wizytuje!!! Jestem taka ciekawa ile mała już wazy i co tam w brzuchu słychać i jak moja szyjka ! -
nick nieaktualnymlodaaa wrote:Dziewczyny czy to jakieś znaki czy wszystkie tak maja ?
Bo od paru dni poprostu czuje się jak zombie , mogłabym tylko jeść i spać . Wczoraj drzemka w ciągu dnia , poszłam spa o 21 ,obudzilam się o 6 i o 8:30 znowu poszłam spać i niedawno wstałam się dopiero ogarnąć . Masakra jakaś. Jeszcze do tego strasznie mi puchną ręcena wieczor to takie palce jak parówki , ze nie mogę ręki w piąstkę złapać!
Jutro po miesiącu wkoncu wizytuje!!! Jestem taka ciekawa ile mała już wazy i co tam w brzuchu słychać i jak moja szyjka ! -
Barbarka89 wrote:Czy ktoras miala obecne drobnoustroje w badaniu GBS
? Mi niestrty wyszly
Tak mi wyszły "pojedyncze". Lekarz już mi teraz przypisał pierwszą dawkę antybiotyku w tabletkach w razie gdyby akcja się miała szybko potoczyć, a drugą dostanę w formie kroplówki w szpitalu przy przyjęciu do szpitala. Ale to nic strasznegoTrzeba tylko dopilnować żeby kroplówka nie została pominięta w szpitalu.
-
Paulettaa wrote:Ja miałam straszną noc . Prawie w ogóle nie spałam, czułam przez kilka godzin rozpieranie w kroczu , ból podbrzusza , kłucie w odbycie i ból pleców... wszystko na raz i bez żadnej przerwy , w końcu po zażyciu no-spy ból przechodził na chwilę i powracal aż w końcu całkiem ustał i nad ranem przysnęłam na max 2h .
Myślę, że to z nerwów bo siostra z marcówek dzisiaj jechała na cc. -
casteam wrote:Asia ja za tydzien mam wywolanie. Tez bede miala okruszka, dzisiaj moze sie dowiem czy przekroczyl juz 2000g. Co 2 dzien mam sprawdzane przeplywy i ktg.
Twoj post dodal mi sil. Bardzo sie balam ze maluszek jest za maly
Gratuluje!
No moja to hipotrofik nie przybierała przez to łożyskotak bardzo się martwie czy w przyszłosci nie będzie miala z tego jakis problemow
-
dreamnes wrote:Ja po wizycie . masaz szyjki za tydzien w powiedzialek. No nic meza codziennie bede wolac
niech wywoluje
Chyba też muszę już powoli męża dorwać... Ale raczej nie powinien mieć nic przeciwko
Chciałabym już być z malutką w domu na święta... I już wyczuwam oddech rodziny na karku, jak co dzień dostaję masowo pytania - jak tam się czujecie...? -
Paatka wrote:Chyba też muszę już powoli męża dorwać... Ale raczej nie powinien mieć nic przeciwko
Chciałabym już być z malutką w domu na święta... I już wyczuwam oddech rodziny na karku, jak co dzień dostaję masowo pytania - jak tam się czujecie...?
-
nick nieaktualny
-
oli123 wrote:Czy tylko ja panicznie boje sie porodu?
Nie jesteś samaVeruka, tanith lubią tę wiadomość
12.2014-Aniołek
03.2017- początek leczenia w Invimed
02.06.2017- 1 IUI
Hashimoto, nt, IO, hipogonadyzm hipogonadotropowy
Nasienie ok, drożność ok